Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Quarantine@ 720p (ακολουθω τη "μοδα" και εγω)

ειχα δει το Rec.

Δεν "τρομαξα" οσο ειχα κλασει πατατα στο REC,αλλα η ανατριχιλα παρεμεινε.

Ελπιζω ο σπιτονοικοκυρης να καταλαβε οτι ηταν ταινια οι κραυγες που ακουγε.

ανυπομονω για [REC]^2:bigsmile:

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Red Baron

Σαν παιχνίδι ξεκίνησε ο 1ος παγκόσμιος, για τον προικισμένο βαρόνο και την παρέα του.

Η ωριμότητα ήρθε με την διαπίστωση ότι ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι για αυτούς που πολεμούν.

Μια καλή ταινία για έναν τυπάκο που αποκλείεται να μην συμπαθήσεις.

Red Baron

Σαν παιχνίδι ξεκίνησε ο 1ος παγκόσμιος, για τον προικισμένο βαρόνο και την παρέα του.

Η ωριμότητα ήρθε με την διαπίστωση ότι ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι για αυτούς που πολεμούν.

Μια καλή ταινία για έναν τυπάκο που αποκλείεται να μην συμπαθήσεις.

το ειδα κι εγω.καλο ηταν

Είδα την "Κατάσταση των Πραγμάτων". Πέραν του ότι μιλάει για ένα νεκρό είδος (σωστοί στη δουλειά τους πολιτικοί δημοσιογράφοι), η ταινία ήταν πολύ καλογυρισμένη. Αγωνία σε σωστές δόσεις, έξυπνη ταινία γενικά. Με χάλασε όμως η υπέρμετρη τάση για σεναριακή ανατροπή, μια θεωρία συνομωσίας αρκεί - το παρατράβηξαν λίγο. Τέσπα, no matter, πέρασα ευχάριστα.

Είχε και αυτό στους τίτλους τέλους, οπότε κέρδισε πόντους:

Son of Rambow @ 720p : Δεν ξετρελάθηκα.. δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. 6.5/10

Superbad

Δεν μου αρέσουν οι ταινίες με ιστορίες έφηβων. Ούτε οι έφηβοι μου αρέσουν : P

Αυτή η ταινία διαφέρει από το σωρό. Όχι ότι δεν πέφτει σε βλακώδεις αμερικανιές. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Έχει καλούς διάλογους, και δυο ολοκληρωμένους χαρακτήρες.

Βλέπεται

Crank 2.

το πρωτο ναι ειχε την πλακα του,ηταν πρωτοτυπο,ο Statham δεν ειχε καραγκιοζεψει τοσο πολυ,οι ταινιες με πολυ "παλμο" μ αρεσουν.

το 2 ηταν μια απο τα ιδια,το σεναριο τραβηγμενο οχι απλα απο τα μαλλια αλλα απο τις τριχες της ρινικης κοιλοτητας,χαζο,ηλιθιο και να φανταστεις οτι ειπα να το δω λογω soundtrack απο τα χερακια του ΘεοΘεου Mike Patton.

subzero.gif

Παιδες δεν ξερω αν ειδα καμια τρομερη ταινια αυτη τη βδομαδα αλλα καθως κοιτουσα ταινιες που ερχονται κοιταξτε τι βρηκα http://www.imdb.com/title/tt1103982/

Εμμ Sasha grey!!! Google her!

καιρό στο κουρμπέτι! και απο μικρή στα βάσανα. :D

Crank 2... :TD:

είχα πολύ καιρό να σταματήσω ταινία στην μέση... τσάμπα ο χρόνος που σπατάλησα, που δεν περισσεύει κιόλας... :(

τοσο χαλια ρε παιδια το κρανκ; το 1 μου ειχε φανει πολυ φρεσκο, ειχε τρελο γκομενακι και ωραια σεξοσκηνη :hehe:

Horton Hears a Who @ 1080p : Αρκετά καλή, όχι όμως σαν το Bolt και το WALL-E. 8.1/10 :p

Τα άλλα ήταν 1080p? Αν όχι ξαναδές τα, είναι πιο καλές ΟΛΕΣ οι ταινίες έτσι.

Όλα 1080 ήταν :p

Ε παστελίδη; :p:P

BTW.. δεν είσαι και τόσο αθώος mr. admin

Ακόμα μία φορά Transformers 720p.

Μια ταινία ορισμός για HD..

Copy that, το είδα χθες 720p και ήταν ΤΡΟΜΕΡΟ!

Αλλά αφού ενοχλεί τόσο, το σταματάω mr. admin..

Δεν είπα ότι είμαι αθώος, έχει διαφορά να το λες γιατί η ταινία είναι ο ορισμός του HD με το να γίνεσαι pozerάς :p

Δεν με ενοχλεί, αλλά εκτός από τα σχόλια "Ουάου αυτός βλέπει συνέχεια FullHD" υπάρχει και το "Και τι μας το λες τώρα..", εσύ go on..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.