Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Παιδες δεν ξερω αν ειδα καμια τρομερη ταινια αυτη τη βδομαδα αλλα καθως κοιτουσα ταινιες που ερχονται κοιταξτε τι βρηκα http://www.imdb.com/title/tt1103982/

Εμμ Sasha grey!!! Google her!

Αναρωτιέμαι πως να κέρδισε τη θέση :hehe:

Πλακα πλακα απο τα 12 της ασχολειται με την υποκριτικη και αναφερομαι σε κανονικες σπουδες.

X-Men:Origins - Wolverine @ cinema

Τι σόι ανάλυση είναι αυτή; εγώ για 720 και 1080 ήξερα :p

Δεν με ενδιεφερε ομως να δω ιστορικη ακριβεια κλπ κλπ Την εχω δει απο ενα καρο ντοκυμαντερ και την εχω μαθει απεξω

Έχεις να προτείνεις κάτι επ'αυτού; Λόγω ηλικίας, δεν έχω πολλά κουράγια να διαβάζω, αλλά να βλέπω και να ακούω :p

----

Επιτέλους, είδα το Breaveheart :) Ξεκίνησα για το V for Vendetta, αλλά δεν τα κατάφερα. Πολύ μπέρδεμα για 12 το βράδυ που ξεκίνησα να βλέπω...

^^ ναι, αυτό...μια μπούρδα και μισή..

ειναι πολυ υποκειμενικο αν θα σ αρεσει μια ταινια.Ολες οι ταινιες αξιζουν να τις δεις εστω και μια φορα.Μερικες ναι ειναι απολυτα σκουπιδια κλπ αλλα σε καμια περιπτωση το Sunshine-που γυριστηκε με ψιχουλα και εχει φοβερη ατμοσφαιρα- δεν συγκαταλεγεται σ αυτες.

Ξαναδοκιμασε να δεις το V...

Ο τυπος ειναι επικος :T:

ya think

<<<<<<<<:laughing:

Τι σόι ανάλυση είναι αυτή; εγώ για 720 και 1080 ήξερα

σοβαρα στα σινεμα τι "αναλυση" παιζει?

Στα ελληνικα παντα.

Γιατι στο Ster που το ειδα,μαυρα χαλια.

Καταρχας δεν ειχαν κανει σωστη ρυθμιση και φαινοταν blurry η ταινια,και οι υποτιτλοι κιτρινιζαν αφανταστα"burn style".

Έχεις να προτείνεις κάτι επ'αυτού; Λόγω ηλικίας, δεν έχω πολλά κουράγια να διαβάζω, αλλά να βλέπω και να ακούω :p

Tupac:Resurrection ειναι σιγουρα σκαλες ανωτερη αλλα ειναι ντοκυμαντερ, οποτε δεν ξερω αν ειναι για τα γουστα σου.

Για την "κοντρα", δες ενα 20λεπτο αφιερωμα του VH1 : Who killed Tupac Shakur. Αν δεν το βρεις, περνα μια βολτα να στο δωκω :p

ε

σοβαρα στα σινεμα τι "αναλυση" παιζει?

στα i-max 10,000×7000 (7000 lines)

στα απλα νομιζω το 1/4:coax:

The Mutant Chronicles

καμια σχεση με οτι περιμενα να δω.

πολυ ατμοσφαιρα,ωραιο σεναριο-και με πολλα μηνυματα-,καλο καστ και σκηνες μαχων που εντυπωσιαζουν.

και ναι στο IMDB εχει θαφτει κανονικα - 5.5 οταν το ειχα κοιταξει- ενω το Onion Movie πχ που κοιταξα μολις ειναι στα 6.3.

ειναι να απορεις που μερικοι δεν βλεπουν ταινιες αν δεν εχουν πανω απο 6@imdb, επειδη καποιοι ανοητοι τις εθαψαν.

The Mutant Chronicles

καμια σχεση με οτι περιμενα να δω.

πολυ ατμοσφαιρα,ωραιο σεναριο-και με πολλα μηνυματα-,καλο καστ και σκηνες μαχων που εντυπωσιαζουν.

και ναι στο IMDB εχει θαφτει κανονικα - 5.5 οταν το ειχα κοιταξει- ενω το Onion Movie πχ που κοιταξα μολις ειναι στα 6.3.

ειναι να απορεις που μερικοι δεν βλεπουν ταινιες αν δεν εχουν πανω απο 6@imdb, επειδη καποιοι ανοητοι τις εθαψαν.

ελα ρε η ταινια ηταν αισχος....το κλισε του κλισε με αθλιο σεναριο-στορυ-γκομενες...μια καλη ηταν ,και της πηρε 2 ωρες να μιλησει

ελα ρε η ταινια ηταν αισχος....το κλισε του κλισε με αθλιο σεναριο-στορυ-γκομενες...μια καλη ηταν ,και της πηρε 2 ωρες να μιλησει

lol.

ναι το χα και γω παραπονο οτι το βγαλε στη μουγκα η "Νουαλα" (απο Hellboy)

anyway ωρεγια ηταν,αν την εδειχνε το Star καταχειμωνο και δεν με περνε ο υπνος με τιποτα την ξαναβλεπα ανετα:bigsmile:

* The Mutant Chronicles , 5/10, θυμήθηκα και τον SLN (μαύροι και ασιάτες πεθαίνουν πρώτοι, lol)

* Sauna, 7/10 , τρομερή ατμόσφαιρα αλλά δεν είναι για όλους.

* The Mutant Chronicles , 5/10, θυμήθηκα και τον SLN (μαύροι και ασιάτες πεθαίνουν πρώτοι, lol)

indeed!

και γω το ειπα αυτο στην "παρεα".:jump1:

X-men origins: wolverine

καλο ηταν

ανταξιο των προηγουμενων.

πολυ δραση,μπουνιδι,κλωτσιδι,slashιδι.και αρκετα απροσμενο.δεν ειναι ταινια για οσκαρ,αλλα αξιζει να την δεις. 7.5/10

Step Brothers @ 720p - Καλή χαζοαμερικάνικη κωμωδία, έχει μερικές ωραίες σκηνές. 7/10

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.