Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Das boot

οποιος εχει κλειστοφοβια η προβλημα με τη καρδια ας μη το δει.οι υπολοιποι να το δουνε,μαμει και δερνει η ταινια,κανει ολες τις αλλες ταινιες με υποβρυχια να μοιαζουν με το μικρο σπιτι στο λιβαδι.

9.5/10

Secοnd that. Είναι must have αυτή η ταινία για τους υποβρυχιάκηδες και όχι μόνο. :)

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Crank 2: High Voltage...μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα να το δω. Απλά epic fail! 0/10

Ηξερες τι ταινια πηγες να δεις? το πρωτο το ειχες δει?

δεν ειναι καμια ταινια action με σεναριο, καλα εφε κτλ απλα ειναι crank!!

εμενα μου αρεσε παρα πολυ! καφριλα,γελιο και φουλ δραση ... απλα επος:happy2:

να δω τι θα σκεφτουν στο crank 3

επισης ειδα cape fear --> πολυ καλο :worship:

τα έσπασε το crank ! τρελό εργάκι! πολύ καφρογέλιο :p ..... είδα the good the bad and the ungly..........3 ώρες. ... :o Πολύ καλο.......

το punisher war zone ...... εεεεεεεε.......πέρασε το βράδυ........

το The Spirit ήτανε ωραίο.......

και θέλω να δω το memento......

Είδα Far Cry. :T:

Καμία σχέση με τα games αλλά αρκετά καλό,το μόνο ίδιο ήταν το όνομα,το ότι διαδραματίζεται σε νησι,και η γραμματοσειρά.

Με τέτοιον τίτλο περίμενα κάτι καλύτερο μην πω και κορυφαίο,μου θύμισε και λίγο σενάριο low budget ταινίας.

8/10

Θέλω να δω το crank 2 και το fast and the furious στην Vmax μιας και παίζει,αλλά ποιός τρέχει στο village στο φάληρο... :hehe:

Καμία σχέση με τα games αλλά αρκετά καλό,το μόνο ίδιο ήταν το όνομα,το ότι διαδραματίζεται σε νησι,και η γραμματοσειρά.

Με τέτοιον τίτλο περίμενα κάτι καλύτερο μην πω και κορυφαίο,μου θύμισε και λίγο σενάριο low budget ταινίας.

8/10

Θέλω να δω το crank 2 και το fast and the furious στην Vmax μιας και παίζει,αλλά ποιός τρέχει στο village στο φάληρο... :hehe:

r u serious?:hmm:

8/10

First ever Uwe fan?

First ever Uwe fan?

Δεν το άκουσες το άλλο? Πέρσι το λέγανε, όταν συζητούσαν για το Max Payne και αν θα το έπαιρνε ο Boll - έχει πλέον fan club με βλαμένους που νομίζουν ότι είναι cult αυτό που βλέπουν...

Δεν το άκουσες το άλλο? Πέρσι το λέγανε, όταν συζητούσαν για το Max Payne και αν θα το έπαιρνε ο Boll - έχει πλέον fan club με βλαμένους που νομίζουν ότι είναι cult αυτό που βλέπουν...

εγω στο Postal κανιβαλισα παντως.τρελο γελιο και "καλο" για Boll.

καλυτερο απο τα maistream "βαλε τιτλο" movies που σαρωνουν ταμεια και 0.

οχι δεν θα τον συγχωρησω ποτε για Bloodrayne και Alone.

Ποτε ομως.-

American Pie @ 720p - Καλή βλακειούλα :to_pick_ones_nose:

Bolt @ 1080p - Πάρα πολύ καλό, η αλήθεια ήταν σκληρή :p. 9/10

American Pie @ 720p - Καλή βλακειούλα :to_pick_ones_nose:

Bolt @ 1080p - Πάρα πολύ καλό, η αλήθεια ήταν σκληρή :p. 9/10

to american pie ειναι all time classic pia:dance3:

X-Men:Origins - Wolverine @ cinema

νταξ,η ταινια σαν ταιναι παραμενει καλη.

καλογυρισμενη,γρηγορη και χωρις πολλες "κοιλιες".

ναι το στορυ ειναι "βιασμενο" - μα σοβαρα Deadpool χωρις την επικη στολη του?-

και ειναι κριμα για οσους περιμεναν 1 μηνα και δεν την ειδα-εγω το ειχα κανει παντως-

για να μπουν ΑΥΤΑ τα CGI.

Αντε ειδα κι εγω το notorious

Πολυ ΜΗ αντικειμενικη αποψη γιατι οτιδηποτε εχει hip hop κρινεται απο με βαση το 8 :p

Το ειδα πολυ ευχαριστα. Δεν με ενδιεφερε ομως να δω ιστορικη ακριβεια κλπ κλπ Την εχω δει απο ενα καρο ντοκυμαντερ και την εχω μαθει απεξω, οποτε για οποιον ψαχνει κατι τετοιο δεν ειναι η καταλληλη ταινια.

Τοτε τα media μυρισαν χρημα στην κοντρα και πουλησαν, καποια χρονια μετα τα media μυρισαν χρημα στην "αδελφοποιηση" και ξαναπουλησαν :boxed:

Ενα μονο πραγμα... Σκοτωσανε 1 απο τους καλυτερους ραπερ και τον καλυτερο και 13 χρονια μετα δεν υπαρχει ουτε καν ενας υποπτος για τον φονο κανενος απο τους 2... :(

Sunshine

δε μου άρεσε...πολύ φαντασία και πλοκή μηδέν.

το eternal sunshine με τον τζιμ καρευ?

το eternal sunshine με τον τζιμ καρευ?

Όχι, λέει για ένα επιστημονικής φαντασίας που πάνε και καλά να δώσουν στον ήλιο ξανά 'ζωή'.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.