Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Sinking of Japan, του 2006.

'Η αλλιώς, μάγκες του Hollywood, να ο τρόπος να παντρέψετε την επιστημονική φαντασία με την επιστημονική πραγματικότητα. Πρόκειται περι Ιαπωνικής παραγωγής, δεν νομίζω να κυκλοφόρησε ευρέως, αλλα σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Βάζει τα γυαλία (βασικά τις κάνει να ευχονται να μην είχαν γυριστεί ποτέ) σε υπερπαραγωγές του στυλ "The Day After Tomorrow" κλπ. Σε διδάσκει για την πραγματική Ιαπωνία, τον τρόπο που σκέφτονται και δρούν οι ιθαγενείς Ιάπωνες και εχει πλεονάσματα τεχνολογικών γεγονότων (κατι που εκτιμώ ιδιαιτέρως) χωρίς πολλα πολλα φαφλατιλίκια. Άψογο απο εμένα, του δίνω ενα 9.5/10...

Δείτε και ενα τρεϊλερ να γουστάρετε:

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

στο Imdb παντως εχει κακη κριτικη...

εχει κανεις να προτεινει καμια καλη πολεμικη ww1/ww2?

Saving Private Ryan, Thin Red Line, όλη τη σειρά Band of Brothers (απίστευτη απλά), Letters from Iwo Jima, Flags of our Fathers. Αυτά θυμάμαι από τα σχετικά πρόσφατα.

Υπάρχουν πάντα και οι κλασικές - Patton, The Longest Day, The Bridge on the River Kwai, κτλ κτλ

Saving Private Ryan, Thin Red Line, όλη τη σειρά Band of Brothers (απίστευτη απλά), Letters from Iwo Jima, Flags of our Fathers. Αυτά θυμάμαι από τα σχετικά πρόσφατα.

Υπάρχουν πάντα και οι κλασικές - Patton, The Longest Day, The Bridge on the River Kwai, κτλ κτλ

Φιλαρακο εισαι κακεντρεχης και βλεπεις μονο πολεμικες ταινιες??

τις εχω δει ολες εκτος απο το Longest day:rofl:

ειδα το boogie nights.

περιεργη καφρικη ταινια με κοκες και τσοντες,πολυ βαρια για το μεσο ανθρωπο.

στο imdb εχει καλη βαθμολογια αλλα εμενα δε μ αρεσε ενα 5/10

Φιλαρακο εισαι κακεντρεχης και βλεπεις μονο πολεμικες ταινιες??

χαχαχαχα LOLd.gif

(τουλαχιστον δεν τις βλεπω για τα ομορφα παλικαρια :hehe::hehe::hehe:)

δεν ξερω ,αν και συνηθως τα παραβλεπω αυτα...

στο συγκεκριμενο franchise τα plot holes παραειναι πολλα.

-προσοχη γιατι το 1 εχει διαφορετικα τελη και δημιουργουν "παρεξηγησεις"-

Ναι, τα σπάει. Μη δεις όμως το 2 ή το 3, κάκιστα B movies.

παντως αν δεν κανω λαθος στο 3 ο κινεζος ειχε πεθανει με το πορτοκαλι τουμπανιασμενο rx7 ομως στο 4 αναστηθηκε΄λογο πασχα μαλλον:crazy_pilot:

δεν ξερω ,αν και συνηθως τα παραβλεπω αυτα...

στο συγκεκριμενο franchise τα plot holes παραειναι πολλα.

-προσοχη γιατι το 1 εχει διαφορετικα τελη και δημιουργουν "παρεξηγησεις"-

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Το Butterfly Effect και το The Core έχουν άπειρα σεναριακά κενά που απλά ή τα δέχεσαι και γελάς ή ξενερώνεις.

παντως αν δεν κανω λαθος στο 3 ο κινεζος ειχε πεθανει με το πορτοκαλι τουμπανιασμενο rx7 ομως στο 4 αναστηθηκε΄λογο πασχα μαλλον:crazy_pilot:

Καμια σχεση.

χρονικα ειναι πιο πισω απο το tokyo drift

και που το λεει αυτο και δεν το δα????

ενώ το οτι ο αλλος ακόμη ηταν μπάτσος δεν σε παραξένεψε..

Η ιστορία υποτίθεται οτι είναι ανάμεσα σε 1 , 2.

:hmm:

Όσο για το butterfly effect, μου άρεσε το μη-happy end

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.