Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
I STRONGLY disagree.

STRONGLY όμωsch.

Εκπληκτικό OST@Space Mode - NO FREAKIN WAY.

Αν λέμε αυτό αριστούργημα, τι να πουν τα Star Wars, οι Άρχοντες και οι Μονομάχοι? Τι να πει ο Amadeus, τι να πει η Αποκάλυψη, τι να πει ο Νονός, τι να πει ο Ταραντίνο στο φινάλε?

Όχι ρε man, σε καμία των περιπτώσεων εκπληκτικό. Ένα πολύ καλό OST ναι. Όχι και εκπληκτικό. Εκπληκτικό ήταν του Επίμονου Κηπουρού, όχι αυτό. Αυτό απλά ήταν στα όρια του καλού έως πολύ καλού / τίποτα παραπάνω imho.

Περί σκηνοθεσίας/ηθοποιίας/κτλ, σε σχέση με τα βραβεία που πήρε, δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν έχω δει τις υπόλοιπες ταινίες. Πρέπει να ήταν τραγικές όμως, για να πάρει αυτό 8 Όσκαρ - τρελαθήκαμε?

Πήρε Όσκαρ στον Ήχο 4FS, μα καλά, κανείς δεν το ανταγωνίστηκε? Στον ήχο? Από που κι ως που?

Δεν ξέρω τι κάναν οι άλλοι, αλλά το να έχει ο κόσμος τώρα σαν πρότυπο μια ταινία για τα 8 αγάλματα που πήρε είναι γελοίο. Σε ουδεμία των περιπτώσεων δεν ξεπερνάει τα There Will Be Blood και No Country For Old Men για παράδειγμα - τι λέμε τώρα?

Θεοποίησαν μια ταινία με τον ορισμό του happy ending...

Και ακούω και πράγματα του στυλ ότι "έδειξε την αλήθεια ωμή για την Ινδία" - City of God anyone? Τι να πει το Slumdog μπροστά στην Πόλη του Θεού?

Υπερβολικά υπερτιμημένη ταινία imho..

Καλή ήταν, νοήματα είχε, πολύ πολύ καλά τα πιτσιρίκια, άρτια σκηνοθεσία, καλό OST, οκ. Να μου έλεγαν ότι βράβευσαν τα παιδάκια που παίξαν κορυφαία να πω ναι - όχι όμως να την πετάνε σαν "Καλύτερη Ταινία της Χρονιάς" και να μου έχει στην αφίσα "Η πιο Αισιόδοξη Ταινία της 10έτιας"....

Θεωρώ πως απλά το παρατράβηξαν φέτος, εκτός αν απλά οι υπόλοιπες ταινίες...δεν άξιζαν. Δε βρίσκω κανέναν λόγο που μια ταινία σαν το Slumdog να έχει λάβει ΤΟΣΗ πολύ θετική κριτική και προώθηση από παντού, εκτος κι αν...το δούμε λίγο με τη σκοπιά των συμφερόντων που εξυπηρετούνται...:shifty:

Αν της έβαζα βαθμολογία θα έπαιρνε 7/10, κι αυτό για την πρώτη μία ώρα. Το υπόλοιπο απλά...μέτριο.

δεν μιλησα ποτε για αυτουσιο soundtrack αλλα σε συνδιασμο με την ταινια και κατα ποσο ΕΔΕΝΕ με αυτο που εβλεπα επι της οθονης.

Φανταζεσαι την ταινια με μουσικη Vangelis απο πισω?οχι?

Το οτι δεν ειχε ορχηστρικα με 100οκαρινες και πιπιζες και αρπες δεν μου λεει κατι.

οτι εχει φαει τρελο σπρωξιμο ναι.

οτι ειναι κακη ταινια σαν ταινια οχι.αρτια ειναι.

σαφως εχει τα απειρα κλισε και σαφως δεν ειναι η ταινια που θα αλλαξει το ρου της ιστοριας.

Να πουλησει θελει.

τι ηθελες για υποτιτλο?

"η ταινια που θα σε κανει να αναθεωρησεις τα ΠΑΝΤΑ για τη ζωη".

αυτο βρηκαν αυτο πλασαραν.

Στην βαθμολογια με βρισκεις συμφωνο.

Την προωθούνε τρελά όμως man, λες και είναι το μέγιστο αριστούργημα, που δεν είναι. Σκηνοθετικά μπορεί να είναι άρτια, σε ηθοποιία εξαιρετική για ανθρώπους που πρώτη φορά βλέπεις στο πανί, αλλά όχι για να μπει στο clup των multi-Όσκαρ ταινιών...

Το OST από την άλλη που λες ότι ταίριαζε, ναι, κολλούσε με την ταινία. Αλλά δεν ήταν και τόσο super όσο λένε. Βρίσκω τον Ταραντίνο και τα Ocean's πολύ πιο μπροστά σε OSTs αν το πάμε έτσι ;)

Yes Man. Καλή ταινία και ευχάριστη χωρίς τις χαζές γκριμάτσες του Jim Carey. :T:

Yes Man. Καλή ταινία και ευχάριστη χωρίς τις χαζές γκριμάτσες του Jim Carey. :T:

Ε όχι και δεν έκανε γκριμάτσες.

Ο Jim Carrey είναι μεγάλος ηθοποιός, αρκεί να έχει σκηνοθέτη που να τον μαζεύει.

Πράγματι ευχάριστη ταινία, αξίζει να την δεις και για το πονηρό μουτράκι της Zooey Deschanel

The Reader...

Αναπάντεχα καλό... Στην αρχή είπα θα είναι βαρετό, αλλά τελικά αποδείχθηκε πολύ καλό...

Quantum of Solace @ 1080p: Μια μλκια και μισή, 5/10

The Godfather @ BluRay: Πολύ καλό, 8.8/10 :p

Slumdog Millionaire

Απίστευτες σεναριακες υπερβολές

Αν εξαιρέσεις τα πιτσιρίκια που προφανώς παίζανε τον εαυτό τους, δεν είδα κάποια σπουδαία ηθοποιία.

Ο πρωταγωνιστής ανύπαρκτος με ύφος διανοητικώς ανάπηρου.

Αν επρόκειτο για μια κανονική ταινία δεν θα είχαμε κάτι αξιοθαύμαστο.

Οι ρίζες όμως του ινδικού σινεμά είναι στην αρχαία τραγωδία και στην όπερα. Οι ινδοί κινηματογραφούν οπερέτες. Δεν διηγούνται ιστορίες, τις χρησιμοποιούν για να προκαλέσουν συναισθήματα. Εξ αυτού και οι δραματικές υπερβολές του σεναρίου.

Πρέπει να την δούμε σαν ξεχωριστή τέχνη, που δεν συγκρίνετε ούτε βαθμολογείτε.

Άλλωστε εμείς τα ξέρουμε αυτά. Πριν μερικές δεκαετίες, οι ινδικές ταινίες με την Ναργκίζ και την Μαντουμπάλα κατέκλυζαν τις ελληνικές αίθουσες.

Ινδικές μελωδίες έντυσαν τους ελληνικούς στίχους των: "Όσο αξίζεις εσύ", "Μαντουμπάλα", "Αυτή η νύχτα μένει", "Μου λένε να μη κλαίω", "Λίγο λίγο θα με συνηθίσεις", "Γύρισε κοντά μου"

Όσο για τα Όσκαρ, πότε δόθηκαν χωρίς σκοπιμότητα για να γίνει και τώρα;

Έρευνα έχει δείξει ότι οι περισσότεροι που ψηφίζουν δεν έχουν δει τις ταινίες.

Paul Blart : Mall Cop

πως θα ηταν το Die Hard αν τον ρολο του Willis τον επαιζε ενας παχυσαρκος καθυστερημενος.

Υπερβολικα μετριο.

Eγω ειδα το Ορφανοτροφειο του βαζω 8,5/10

Σας αρεσε εσας?

Από περιέργεια έκατσα και το είδα εχθές το βράδυ.

Καλούτσικο ήταν αν και περίμενα λίγο περισσότερο "θρίλερ".

7/10 του βάζω.

Marley & Me...καλο ταινιακι..:)

Την είδα κι εγώ σήμερα..Πραγματικά συγκινήθηκα στο τέλος..Είχαμε περάσει περίπου το ίδιο πρίν 5-6 χρόνια..Είχα ένα σκύλο απο τα τεσσάρων ετών και του έριξαν φόλα (όταν ήμουν πλέον 15)...Απο τις πιο καλές ταινίες που έχω δεί..

A dog doesn't care if you're rich or poor, educated or illiterate, clever or dull. Give him your heart and he will give you his.

Η -σοφή- "ατάκα" με την οποία κλείνει η ταινία..

Σήμερα είπα να πάω να δώ το Fast and The Furious 4.

Νταξ,έχει παλιώσει πλέον το κόλπο.Πολύ ψέμα/υπερβολή τραβηγμένο απ τα μαλλιά.

Το tokyo drift μάλλον ήταν το καλύτερο για μένα λόγο περισσότερων πραγματικών σκηνών.

Το ξεχέσαν πάλι στο 4

Άσε που το fail είναι ότι χρονολογικά το καινούργιο τοποθετείται πριν το tokyo drift

X-Men Origins: Wolverine

τουλαχιστον καλυτερο απο το 3 -χειροτερο σαν συνολο απο το 2-

Αντε σε ενα μηνα βγαινει και επισημα...

Ο Ηλίας του 16ου. Καλά περάσαμε, προσεγμένη ταινία :)

Bank Bang. Δεν ξέρω πως είναι, στο μισό την πετάξαμε λόγω βαρεμάρας :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.