Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

push - watchmen - και σκοτεινος κωδικας χθες το βραδυ, απτην μια μουφα στην αλλη παω, για προτεινετε κανενα θριλερ της προκοπης ή κανενα σοβαρο action, το friday 13 ειναι οντως τοσο μουφα οσο λενε ? μηπως να δω το σουλα ελα ξανα πριν ληξει το κουπονι της dominos ? :p

Μούφα το watchmen? Δηλαδή τι action ψάχνεις?

Κοιτα σε καποια σημεια μαρεσε, αλλα απ'τη μια θυμαμαι την αφηγηση του Rorschach τις διαφορες σκηνες με τα easter eggs και τις συμπαθητικες λεπτομερειες απ'την αλλη ομως θυμαμαι το ξενερωτο τελος και τον φλουφλη να κουτουπωνει την silk spectre II με το hallelujah να παιζει απο πισω :sick: , δεν πρεπει να φανηκε μονο σε μενα τοσο αθλιο, αφου ειδα κοσμο να φευγει απ'την αιθουσα 20-30 λεπτα πριν τελειωσει το εργο

Θα προτιμουσα να εβλεπα τπτ σαν το τελευταιο rambo ας πουμε ή κατι σε ww2 οπως το valkyrie

Slumdog Millionaire

ναι ηρθε η σειρα μου να το δω.

Καταρχας μιας και λατρης της μουσικης εξεπλαγην για το ε κ π λ η κ τ ι κ ο απο καθε αποψη OST.

χωρις αυτο η ταινια πιστευω θα ηταν μιση.

Και ας εχασε τελικα το αγαλματακι.

Ο Ντανις Μποιλ εκανε παλι το θαυμα του καθως τα Trainspotting κ Sunshine ειναι φοβερες ταινιες αμφοτερες,και ο σκηνοθετης μεταπηδαει απο "κατηγοριες" ταινιων λες και το κανει μια ζωη για την πλακα του.

Συμφωνω εν μερη με οσα ειπε ο Μητσος/Λεβελ1 AΛΛΑ πραγματικα τι εχουμε να περινουμε απο τη βιομηχανια κινηματογραφου?Να σωσουν τον κοσμο και τα αφρικανακια?

ή να μας διασκεδασουν/προβληματισουν/τρομαξουν/κλπ αναλογα με το ειδος της ταινιας?μαλλον το 2ο.Οποτε βαση αυτου συνεχιζω.

Η ιδεα της ταινιας ειναι πραγματικα απλη.

Ειναι απο αυτα που λεει κανεις "καλα και γω το χω σκεφτει αυτο ενοσω ημουν στο wc/καθαριζα φακες/διαβαζα κρυφα κομοπολιταν απο τη γυναικα/ετρωγα πιττογυρα στον Καβουρα".

Και ομως ο Μποιλ το κανε πραγματικοτητα,προσφεροντας μια ταινια αρτια σε ολους τους τομεις,με καλα δοσμενους ρολους,αξιοπρεπες καστ και ερμηνειες,ενδιαφερουσα σπονδυλωτη εξελιξη κ ιστορια,αγωνια δραμα ,αγαπες και λουλουδια.

Ειλικρινα εχωντας δει τις περισσοτερες απο τις προτεινομενες ταινιες / συμμετοχες στα φετινα οσκαρ το Slumdog απλα τα ξεπερασε με ευκολια.(ναι ειμαι μελος της Ακαδημιας )

Και να φανταστεις δεν θελαν καν να βγει στο σινεμα αλλα κατευθειαν σε DVD.

Αντε και του χρονου.

PS.

ελπιζω το Bollywood να ΜΗΝ γινει μοδα,δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα.

Eγω ειδα το Ορφανοτροφειο του βαζω 8,5/10

Σας αρεσε εσας?

ναι.

εκμηδενισε οτι εχει κανει ο Burton τα τελευταια 10 χρονια-ισως-

Knowing.. η ταινία ήταν πάρα πολύ καλή μέχρι τη μέση. Μετά άρχισε τα :eek: και κατέληξε σε ένα τέλος άστα να πάνε.

Αν την έβλεπα μέχρι τη μέση και φανταζόμουν ένα δικό μου τέλος θα έλεγα ότι ήταν πάρα πολύ καλη..

Γενικώς η ταινία ήταν pg3034-350.jpg ολκής...

κι εγω αυτο ειδα

αρκετα τσιτωτικο στα νευρα μεχρι τη μεση,αλλα το τελος θυμιζε το signs:dots:

το περιμενα παντως χειροτερο

btw πολυ μπουτι στο village:P:cool:

Slumdog Millionaire οντως πολυ δυνατο αν και δεν ειναι της αρεσκειας μου τετοια εργα..με κρατησε..

Slumdog Millionaire

ναι ηρθε η σειρα μου να το δω.

Καταρχας μιας και λατρης της μουσικης εξεπλαγην για το ε κ π λ η κ τ ι κ ο απο καθε αποψη OST.

χωρις αυτο η ταινια πιστευω θα ηταν μιση.

Και ας εχασε τελικα το αγαλματακι.

Ο Ντανις Μποιλ εκανε παλι το θαυμα του καθως τα Trainspotting κ Sunshine ειναι φοβερες ταινιες αμφοτερες,και ο σκηνοθετης μεταπηδαει απο "κατηγοριες" ταινιων λες και το κανει μια ζωη για την πλακα του.

Συμφωνω εν μερη με οσα ειπε ο Μητσος/Λεβελ1 AΛΛΑ πραγματικα τι εχουμε να περινουμε απο τη βιομηχανια κινηματογραφου?Να σωσουν τον κοσμο και τα αφρικανακια?

ή να μας διασκεδασουν/προβληματισουν/τρομαξουν/κλπ αναλογα με το ειδος της ταινιας?μαλλον το 2ο.Οποτε βαση αυτου συνεχιζω.

Η ιδεα της ταινιας ειναι πραγματικα απλη.

Ειναι απο αυτα που λεει κανεις "καλα και γω το χω σκεφτει αυτο ενοσω ημουν στο wc/καθαριζα φακες/διαβαζα κρυφα κομοπολιταν απο τη γυναικα/ετρωγα πιττογυρα στον Καβουρα".

Και ομως ο Μποιλ το κανε πραγματικοτητα,προσφεροντας μια ταινια αρτια σε ολους τους τομεις,με καλα δοσμενους ρολους,αξιοπρεπες καστ και ερμηνειες,ενδιαφερουσα σπονδυλωτη εξελιξη κ ιστορια,αγωνια δραμα ,αγαπες και λουλουδια.

Ειλικρινα εχωντας δει τις περισσοτερες απο τις προτεινομενες ταινιες / συμμετοχες στα φετινα οσκαρ το Slumdog απλα τα ξεπερασε με ευκολια.(ναι ειμαι μελος της Ακαδημιας )

Και να φανταστεις δεν θελαν καν να βγει στο σινεμα αλλα κατευθειαν σε DVD.

Αντε και του χρονου.

PS.

ελπιζω το Bollywood να ΜΗΝ γινει μοδα,δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα.

I STRONGLY disagree.

STRONGLY όμωsch.

Εκπληκτικό OST@Space Mode - NO FREAKIN WAY.

Αν λέμε αυτό αριστούργημα, τι να πουν τα Star Wars, οι Άρχοντες και οι Μονομάχοι? Τι να πει ο Amadeus, τι να πει η Αποκάλυψη, τι να πει ο Νονός, τι να πει ο Ταραντίνο στο φινάλε?

Όχι ρε man, σε καμία των περιπτώσεων εκπληκτικό. Ένα πολύ καλό OST ναι. Όχι και εκπληκτικό. Εκπληκτικό ήταν του Επίμονου Κηπουρού, όχι αυτό. Αυτό απλά ήταν στα όρια του καλού έως πολύ καλού / τίποτα παραπάνω imho.

Περί σκηνοθεσίας/ηθοποιίας/κτλ, σε σχέση με τα βραβεία που πήρε, δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν έχω δει τις υπόλοιπες ταινίες. Πρέπει να ήταν τραγικές όμως, για να πάρει αυτό 8 Όσκαρ - τρελαθήκαμε?

Πήρε Όσκαρ στον Ήχο 4FS, μα καλά, κανείς δεν το ανταγωνίστηκε? Στον ήχο? Από που κι ως που?

Δεν ξέρω τι κάναν οι άλλοι, αλλά το να έχει ο κόσμος τώρα σαν πρότυπο μια ταινία για τα 8 αγάλματα που πήρε είναι γελοίο. Σε ουδεμία των περιπτώσεων δεν ξεπερνάει τα There Will Be Blood και No Country For Old Men για παράδειγμα - τι λέμε τώρα?

Θεοποίησαν μια ταινία με τον ορισμό του happy ending...

Και ακούω και πράγματα του στυλ ότι "έδειξε την αλήθεια ωμή για την Ινδία" - City of God anyone? Τι να πει το Slumdog μπροστά στην Πόλη του Θεού?

Υπερβολικά υπερτιμημένη ταινία imho..

Καλή ήταν, νοήματα είχε, πολύ πολύ καλά τα πιτσιρίκια, άρτια σκηνοθεσία, καλό OST, οκ. Να μου έλεγαν ότι βράβευσαν τα παιδάκια που παίξαν κορυφαία να πω ναι - όχι όμως να την πετάνε σαν "Καλύτερη Ταινία της Χρονιάς" και να μου έχει στην αφίσα "Η πιο Αισιόδοξη Ταινία της 10έτιας"....

Θεωρώ πως απλά το παρατράβηξαν φέτος, εκτός αν απλά οι υπόλοιπες ταινίες...δεν άξιζαν. Δε βρίσκω κανέναν λόγο που μια ταινία σαν το Slumdog να έχει λάβει ΤΟΣΗ πολύ θετική κριτική και προώθηση από παντού, εκτος κι αν...το δούμε λίγο με τη σκοπιά των συμφερόντων που εξυπηρετούνται...:shifty:

Αν της έβαζα βαθμολογία θα έπαιρνε 7/10, κι αυτό για την πρώτη μία ώρα. Το υπόλοιπο απλά...μέτριο.

Inkheart ωραία ταινία σε κρατάει 7/10

knowing 4/10 γιατί όλοι θέλουν να γίνουν Indiana jones στη θέση του. Ντάξει απλά τραγικό στο ίδιο στυλ με τις τελευταίες ταινίες του Γκειτζ. Σύμβολα και εξωγήινοι. Οι Ελ που ήταν ρε παιδιά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.