Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Bedtime stories, καλό ταινιάκι :)

Μολις την ειδα και γω..αυτος ο Adam Sandler ειναι κορυφαιος..;)

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Watchmen

Κριμα. Ξεκινησε υποσχομενη ενα ,τουλαχιστον, ενδιαφερον δυωρο με πολλους προβληματισμους και θεματα να λυσει αλλα δυστυχως πνιγηκε στην ηλιθιοτητα της γνωστης αμερικανικης κινηματογραφικης υποκουλτουρας των splatter σκηνων, σεξ , αφθονου ξυλικιου ,σεναριακων ευκολιων και αφελων δηθεν φιλοσοφικων διαλογων. Περιτυλιγμα "αμερικανιας" δηλαδη 4/10

Slumdog Millionaire.

Πάρα πολύ καλή ταινία, δεν βαρέθηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο με κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος. Μία ταινία που μιλάει για ένα όνειρο που λίγο πολύ όλοι έχουμε, αλλά ταυτόχρονα με τόσες σκηνές δυνατές και κάποιες σκληρές, μία πραγματικότητα πολύ μακρινή από την δική μας. Σαν ταινία δε, υπέροχη σκηνοθεσία, cast, φωτογραφία και σκηνικά.

Εγώ την περασμένη week,είδα το American Pie - Geek's House.:o

Τρομερό,αξέχαστο,η καλύτερη κωμωδία που έχω δει τους τελευταίους μήνες! :D

Παίρνει 9.7/10.

Το 9.7 αντί για 10 το παίρνει επειδή αν και τέλεια ταινία,δεν έχει στοιχεία από τα πρώτα American Pie,όπως και τα 2-3 προηγούμενα American Pie,και όσο να'ναι κάτι λείπει!:meeting:

American Pie for the win λέμε!:happy2:

geek's house?

δεν υπαρχει τετοιο πραγμα:...:

Body of Lies @ Blu Ray - ΟΚ, κλασικά η ποιότητα ήταν κορυφαία, αλλά η ταινία ήταν μούφα. 5/10 (και πολύ της είναι)

Body of Lies @ Blu Ray - ΟΚ, κλασικά η ποιότητα ήταν κορυφαία, αλλά η ταινία ήταν μούφα. 5/10 (και πολύ της είναι)

Ένταξη δεν ήταν και τόσο άσχημο... μην τα ισοπεδώνουμε ολα..μια χαρά πλοκή είχε για τέτοιο έργο και DiCaprio πολύ κάλος.

Ας κάνω κ εγω ενα update απο τις 2 τελευταίες εβδομάδες

Haute tension :T::T::T:

καλό είναι... κλασικό μεν αλλά με μια μικρή "ανατροπή προς το τέλος" και μπόλικο gore

http://www.imdb.com/title/tt0338095/

The Midnight Meat Train:T::T::T:

όμοια με το παραπάνω - καλό τελος!:D

http://www.imdb.com/title/tt0805570/

2 κλασικές ταινίες που έτυχε να μην τις έχω δει

The Shining

Blade Runner

Δεν χρειάζονται σχολιασμό, ειδικά η πρώτη απλά απίστευτη!!

Επίσης παρα πολύ καλό --http://www.imdb.com/title/tt0815241/

:T::T::T::T:

Και τελος

Βolt :T::T::T::T:

Role Models :TD:

Watchmen: Συμφωνω απολυτα με τον σχολιασμο του ΓιαγκΤ :T:

Death Race @ Blu Ray - Πολύ καλό, πέρασε ευχάριστα η ώρα. 8/10

Ισχύουν τα κλασικά για την ποιότητα.. Κρίμα που δεν είχα τον ενισχυτή για να απολαύσω τον DTS-HD ήχο.. :fist:

Marley and Me. Νταξ τι να πω, δεν θέλω να spoilάρω την ταινία, θα πω απλά ότι είναι καλή ταινία με 0 αρνητικά.

Chasseurs de dragons (Dragon Hunters)

Μια απλοϊκή ιστορία σε ένα περιβάλλον εκπληκτικής σύλληψης.

Αλλιώς: Παραδίδουν μαθήματα κόμικ ανεφ διδασκάλου.

Τόσο καλή Γιάγκο; Δεν μου γέμιζε το μάτι. Βέβαια το ίδιο έλεγα και για το Reign of Fire, αλλά το έχω δει 15 φορές από τότε :p

Εχει δει κανεις την ταινια " Το Ορφανοτροφείο" / (The Orphanage) να μας πει εντυπώσεις?

http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=59&parent_id=45&movie_id=001689

Τελικά την είδα χτες και μπορώ να πω οτι με καθήλωσε.

Φοβερή ατμόσφαιρα, τρομερό σενάριο, ωραία φωτογραφία, σκηνοθεσία και ερμηνείες. Αν και έχει πολλές επιρροές απο το άλλο ατμοσφαιρικό θρίλερ "The Others", δεν το κοπιάρει αλλά το πάει ένα βήμα παραπέρα... στα + το ανατρεπτικό του τέλος. Η ισπανική γλώσσα στην άρχη ίσως ξενίζει μετά όμως συμβάλλει στην ατμόσφαιρα του έργου.

Chasseurs De Dragons

Πραγματικά τέτοιο 3D animation έχω καιρό να δω. Μου αρέσει να βλέπω 3d ταινίες καθώς σε αυτές η φαντασία των συντελεστών είναι ο μόνος περιορισμός και σαυτήν αυτό είναι παραπάνω από εμφανές. Οι χαρακτήρες είναι καλοσχεδιασμένοι (την παράσταση κλέβει ο σκύλος/λαγός :p) και τα τοπία είναι απίστευτα. Σχεδόν κάθε σκηνή που έβλεπα έμοιαζε με πρωτοκλασάτο κινούμενο wallpaper. Ο κόσμος είναι σχεδιασμένος ώστε να σε μεταφέρει σε μια εντελώς διαφορετική παραμυθένια διάσταση. Η πλοκή δεν τίποτα ιδιέταιρο, αλλά ότι ίσως χάνει σε αυτή, το κερδίζει σίγουρα σε εικόνα και ήχο.

Αναφοράς για συστήματα HD και home cinema. ΜΗΝ την δείτε σε ποιότητα κάτω από 720p.

Προτείνεται για μικρούς και μεγάλους, αν και σε μερικά σημεία μπορεί να είναι υπερβολικά σκοτεινή για μικρούς. :p

8,0/10

Edit

Μερικά στιγμιότυπα απο την ταινία:

chas.jpg

chas2.jpg

chas3.jpg

chas4.jpg

Quantum of Solace, ωραία ταινία δράσης αλλά δεν είναι James Bond. Έγινε ο James Lara Croft..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.