Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Καυτό Απόρρητο ή όπως ονόμασαν το Burn After Reading των Coen - ΠΟΛΥ γέλιο στο τέλος, από τη μέση και μετά που ξεδιπλώθηκε η ιστορία ήταν απίστευτη παρωδία. Πολύ ωραία μηνύματα, ευφυέστατα μπορώ να πω σε ορισμένα σημεία. Ηθοποιία από όλους κορυφαία, όλο το σινεμά βγήκε δακρυσμένο από τα γέλια (οι δυο υψηλόβαθμοι στο τέλος ειναι ΟΛΑ τα λεφτά).

επιτελους καποιος που συμφωνω απολυτα...

ειδικα για το τελος

δακρυσα λεμε

ειδα και γω τον Indiana.Εχω μια μελαγχολια τωρα :(

Το καυτο απορρητο μου φανηκε μετριο.Γενικα η αγαπημενη μου απ τους κοεν ειναι ο λεμποφσκι και μου φανηκε οτι με την οτι να ναι πλοκη πηγαν να γυρισουν στο ιδιο στυλ με τοτε, αλλα φαινοταν το τι θα γινει.

Αυτο που μ αρεσε ηταν το tropic thunder,χοντραδα αλλα οχι γελοια.

Indianna Jones and the kingdom of the crystall skull

Είχε μερικά ωραία σημεία αλλά είχε και μια τρομερή έλλειψη ρεαλισμού...Γενικά δεν μου άρεσε

Είχε μερικά ωραία σημεία αλλά είχε και μια τρομερή έλλειψη ρεαλισμού...Γενικά δεν μου άρεσε

Το είδα σήμερα. Μια από τα ίδια. :alien:

"Οι Ζωες Των Αλλων"

(Das Leben Der Anderen)

πολιτικο-δραματικο περιεχομενο.

πρεπει να σαι Πορκυ για να το δεις και να μην δακρυσεις.(η εγω εχω γινει πολυ μικρο μου Πονυ τελευταια)

"Οι Ζωες Των Αλλων"

(Das Leben Der Anderen)

πολιτικο-δραματικο περιεχομενο.

πρεπει να σαι Πορκυ για να το δεις και να μην δακρυσεις.(η εγω εχω γινει πολυ μικρο μου Πονυ τελευταια)

Kαλυτερη ταινια που εχω δει τα τελευταια χρονια.

The Love Guru :TD: όπως ανέφερε και κάποιος εύστοχα στο imdb: Mike Myers stop making movies pls.

Out of the Blue: δεν είναι αριστούργημα αλλά σε σοκάρει μιας και αναφέρεται σε αληθινά γεγονότα.

Το dead silence το εχει δει κανείς? Θρίλερ είναι :nerd:

Εχει πολυ καιρο που το ειδα..ε ψιλομουφιτσα..;)

Το στόρυ μου άρεσε, όπως και ο κόντρα ρόλος/εμφάνιση της Cate Blanchett. Τον πιτσιρικά τον βλέπω να ειναι ο επόμενος Indy πάντως....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.