Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Όντως οι Παραχαράκτες ήταν πολύ δυνατή ταινία, αληθινή ιστορία κιόλας :T:

Εγώ απόψε είδα το Rendition. Πολύ καλή σκηνοθεσία, πολύ καλές και οι ερμηνείες, δυνατό σενάριο και πλοκή. Πολύ έξυπνη σύλληψη του χρόνου (θα καταλάβετε όταν τη δείτε), είχε και αρκετές αιχμές περί της Αμερικάνικης πολιτικής.

Ι likez, το προτείνω σίγουρα.

Interview with a Vampire - Ντάξει, απλά κορυφαία, δεν έχουμε λόγια, κτλ.

Καυτό Απόρρητο ή όπως ονόμασαν το Burn After Reading των Coen - ΠΟΛΥ γέλιο στο τέλος, από τη μέση και μετά που ξεδιπλώθηκε η ιστορία ήταν απίστευτη παρωδία. Πολύ ωραία μηνύματα, ευφυέστατα μπορώ να πω σε ορισμένα σημεία. Ηθοποιία από όλους κορυφαία, όλο το σινεμά βγήκε δακρυσμένο από τα γέλια (οι δυο υψηλόβαθμοι στο τέλος ειναι ΟΛΑ τα λεφτά).

Ταξίδι στο Κέντρο της Γης

Εντυπωσιακη η 3D προβολη της ταινιας που πρωτη φορα παρακολουθω.

Μονο τα εφε δυστυχως,η ταινια μαλλον "χαζουλα" απευθυνεται περισσοτερο σε μικρης ηλικιας κοινο

Cloverfield

Την είδα αρκετά αρνητικά προκατηλημένος, μετά από τα ΤΟΣΑ άσχημα που είχα ακούσει γι αυτήν. Περίμενα μια μούφα grande δηλαδή.

Ειλικρινά μου ΑΡΕΣΕ. ΠΟΛΥ μάλιστα. Πέρασα ευχάριστα την ώρα μου, δε ζαλίστηκα από την κάμερα που πολλοί λέγανε (30" στο ενάμιση μέτρο), τα εφέ κορυφαία, ωραίο/πρωτότυπο το concept, καλές ερμηνείες από εντελώς άγνωστες φάτσες, i liked. Το Γκοτζίλα όπως θα πρεπε να είναι. Δεν πάμε και για βραβεία, αλλά σίγουρα μια διαφορετική ταινία δράσης/φαντασίας. Μου θύμισε αρκετά και video game το όλο θέμα (κάτι σε Half-Life).

Shoot em up -> Action με χαβαλέ και ελάχιστους διαλόγους.. απλά βλέπεται ευχάριστα

You don't mess with the Zohan -> Έβγαζε γέλιο λόγω της υπερβολικής γελοιότητας του

Speed racer -> Εφεδάκια για παιδάκια :p

Horton hears a who -> Αρκετά καλό κινούμενο σχέδιο

Street kings -> Πολυπαιγμένη ιστορία με τον καλό μπάτσο που ξεσκεπάζει τους διεφθαρμένους μπάτσους

Heroes Season 3 -> :TD:

My name is Earl Season 3 -> :TD:

Cloverfield

Την είδα αρκετά αρνητικά προκατηλημένος, μετά από τα ΤΟΣΑ άσχημα που είχα ακούσει γι αυτήν. Περίμενα μια μούφα grande δηλαδή.

Ειλικρινά μου ΑΡΕΣΕ. ΠΟΛΥ μάλιστα. Πέρασα ευχάριστα την ώρα μου, δε ζαλίστηκα από την κάμερα που πολλοί λέγανε (30" στο ενάμιση μέτρο), τα εφέ κορυφαία, ωραίο/πρωτότυπο το concept, καλές ερμηνείες από εντελώς άγνωστες φάτσες, i liked. Το Γκοτζίλα όπως θα πρεπε να είναι. Δεν πάμε και για βραβεία, αλλά σίγουρα μια διαφορετική ταινία δράσης/φαντασίας. Μου θύμισε αρκετά και video game το όλο θέμα (κάτι σε Half-Life).

One word.

REC

Αν σαρεσε το Cloverfield ΠΡΕΠΕΙ να το δεις.

One word.

REC

Αν σαρεσε το Cloverfield ΠΡΕΠΕΙ να το δεις.

Απιστευτο! τελευταια 15' ολα τα λεφτα!!!

Klopka aka The Trap http://www.imdb.com/title/tt0478813/ - πολυ καλο!!

It's All Gone Pete Tong - αρκετα καλο.

Just Friends - εχει πολυ γελιο, πολυ καλυτερο απο πολλες χαζοκωμωδιες

Shaun of the Dead - δεν μου αρεσε. την περιμενα πιο καμμενη

Enemy of the State - πολυ καλο!!

Meet the Spartans - εώς την πρώτη μισή ώρα ελάχιστα κωμικό (για μετά, δεν θα μάθω ποτέ)

Superhero Movie - Άλλη μια χαζό αμερικάνικη κωμωδία (κλανιές, ξερατά u know)

Hancock - Το βλέπω και το ξαναβλέπω (όχι όλο). Μου άρεσε απίστευτα. Πολύ γέλιο

Red Cliff - 720p

Δεν βλέπω ως συνήθως κινέζικα, αλλά τούτο δω είναι το κάτι άλλο.

Απίστευτη σκηνοθεσία, τρομερή φωτογραφία, πανέμορφα χρώματα, από έναν από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του σήμερα (John Woo).

Συστήνεται, αλλά κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και δείτε την σε HD.

:)

Indiana Jones...θεε μου σπιλμπερκ και λουκας πως εβγαλαν ΤΟΣΟ μεγαλη πατατα;

Πραγματικα ακομα και το national treasure II με κειτζ (:shutup:) της ντισνει (:shutup::shutup:) ειναι ανωτερο.

4/10

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.