racer Σεπτέμβριος 25, 2008 #982 Σεπτέμβριος 25, 2008 21 (Blackjack) @ 1080p :T: Jumper @ 1080p - μούφα
RootX Σεπτέμβριος 26, 2008 #983 Σεπτέμβριος 26, 2008 Fälscher, Die (The Counterfeiters) Εξαιρετική ταινία με δυνατές ερμηνείες !
Maximus Σεπτέμβριος 27, 2008 #984 Σεπτέμβριος 27, 2008 Όντως οι Παραχαράκτες ήταν πολύ δυνατή ταινία, αληθινή ιστορία κιόλας Εγώ απόψε είδα το Rendition. Πολύ καλή σκηνοθεσία, πολύ καλές και οι ερμηνείες, δυνατό σενάριο και πλοκή. Πολύ έξυπνη σύλληψη του χρόνου (θα καταλάβετε όταν τη δείτε), είχε και αρκετές αιχμές περί της Αμερικάνικης πολιτικής. Ι likez, το προτείνω σίγουρα.
Maximus Σεπτέμβριος 28, 2008 #986 Σεπτέμβριος 28, 2008 Interview with a Vampire - Ντάξει, απλά κορυφαία, δεν έχουμε λόγια, κτλ.Καυτό Απόρρητο ή όπως ονόμασαν το Burn After Reading των Coen - ΠΟΛΥ γέλιο στο τέλος, από τη μέση και μετά που ξεδιπλώθηκε η ιστορία ήταν απίστευτη παρωδία. Πολύ ωραία μηνύματα, ευφυέστατα μπορώ να πω σε ορισμένα σημεία. Ηθοποιία από όλους κορυφαία, όλο το σινεμά βγήκε δακρυσμένο από τα γέλια (οι δυο υψηλόβαθμοι στο τέλος ειναι ΟΛΑ τα λεφτά).
giorikas Σεπτέμβριος 28, 2008 #987 Σεπτέμβριος 28, 2008 Ταξίδι στο Κέντρο της ΓηςΕντυπωσιακη η 3D προβολη της ταινιας που πρωτη φορα παρακολουθω.Μονο τα εφε δυστυχως,η ταινια μαλλον "χαζουλα" απευθυνεται περισσοτερο σε μικρης ηλικιας κοινο
fusion Σεπτέμβριος 29, 2008 #988 Σεπτέμβριος 29, 2008 Die Welle (The Wave)Αρκετα καλο και οχι δεν εχει happy end σαν το παλιο το αμερικανικο.
dellman Σεπτέμβριος 29, 2008 #989 Σεπτέμβριος 29, 2008 Βραδιά Ιαπωνικού κινηματογράφου χθεςIchi the killerazumiαπλά κάτι διαφορετικό
Maximus Σεπτέμβριος 29, 2008 #990 Σεπτέμβριος 29, 2008 CloverfieldΤην είδα αρκετά αρνητικά προκατηλημένος, μετά από τα ΤΟΣΑ άσχημα που είχα ακούσει γι αυτήν. Περίμενα μια μούφα grande δηλαδή.Ειλικρινά μου ΑΡΕΣΕ. ΠΟΛΥ μάλιστα. Πέρασα ευχάριστα την ώρα μου, δε ζαλίστηκα από την κάμερα που πολλοί λέγανε (30" στο ενάμιση μέτρο), τα εφέ κορυφαία, ωραίο/πρωτότυπο το concept, καλές ερμηνείες από εντελώς άγνωστες φάτσες, i liked. Το Γκοτζίλα όπως θα πρεπε να είναι. Δεν πάμε και για βραβεία, αλλά σίγουρα μια διαφορετική ταινία δράσης/φαντασίας. Μου θύμισε αρκετά και video game το όλο θέμα (κάτι σε Half-Life).
DJD Σεπτέμβριος 30, 2008 #991 Σεπτέμβριος 30, 2008 Shoot em up -> Action με χαβαλέ και ελάχιστους διαλόγους.. απλά βλέπεται ευχάριστα You don't mess with the Zohan -> Έβγαζε γέλιο λόγω της υπερβολικής γελοιότητας του Speed racer -> Εφεδάκια για παιδάκια Horton hears a who -> Αρκετά καλό κινούμενο σχέδιο Street kings -> Πολυπαιγμένη ιστορία με τον καλό μπάτσο που ξεσκεπάζει τους διεφθαρμένους μπάτσους Heroes Season 3 -> My name is Earl Season 3 ->
alexis2044 Σεπτέμβριος 30, 2008 #992 Σεπτέμβριος 30, 2008 CloverfieldΤην είδα αρκετά αρνητικά προκατηλημένος, μετά από τα ΤΟΣΑ άσχημα που είχα ακούσει γι αυτήν. Περίμενα μια μούφα grande δηλαδή.Ειλικρινά μου ΑΡΕΣΕ. ΠΟΛΥ μάλιστα. Πέρασα ευχάριστα την ώρα μου, δε ζαλίστηκα από την κάμερα που πολλοί λέγανε (30" στο ενάμιση μέτρο), τα εφέ κορυφαία, ωραίο/πρωτότυπο το concept, καλές ερμηνείες από εντελώς άγνωστες φάτσες, i liked. Το Γκοτζίλα όπως θα πρεπε να είναι. Δεν πάμε και για βραβεία, αλλά σίγουρα μια διαφορετική ταινία δράσης/φαντασίας. Μου θύμισε αρκετά και video game το όλο θέμα (κάτι σε Half-Life).One word.RECΑν σαρεσε το Cloverfield ΠΡΕΠΕΙ να το δεις.
Reaper Οκτώβριος 1, 2008 #993 Οκτώβριος 1, 2008 One word.RECΑν σαρεσε το Cloverfield ΠΡΕΠΕΙ να το δεις.Απιστευτο! τελευταια 15' ολα τα λεφτα!!!Klopka aka The Trap http://www.imdb.com/title/tt0478813/ - πολυ καλο!!It's All Gone Pete Tong - αρκετα καλο. Just Friends - εχει πολυ γελιο, πολυ καλυτερο απο πολλες χαζοκωμωδιεςShaun of the Dead - δεν μου αρεσε. την περιμενα πιο καμμενηEnemy of the State - πολυ καλο!!
l2phile Οκτώβριος 1, 2008 #994 Οκτώβριος 1, 2008 Meet the Spartans - εώς την πρώτη μισή ώρα ελάχιστα κωμικό (για μετά, δεν θα μάθω ποτέ)Superhero Movie - Άλλη μια χαζό αμερικάνικη κωμωδία (κλανιές, ξερατά u know)Hancock - Το βλέπω και το ξαναβλέπω (όχι όλο). Μου άρεσε απίστευτα. Πολύ γέλιο
alexis2044 Οκτώβριος 2, 2008 #995 Οκτώβριος 2, 2008 Red Cliff - 720p Δεν βλέπω ως συνήθως κινέζικα, αλλά τούτο δω είναι το κάτι άλλο. Απίστευτη σκηνοθεσία, τρομερή φωτογραφία, πανέμορφα χρώματα, από έναν από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του σήμερα (John Woo). Συστήνεται, αλλά κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και δείτε την σε HD.
jois21 Οκτώβριος 6, 2008 #998 Οκτώβριος 6, 2008 Indiana Jones...θεε μου σπιλμπερκ και λουκας πως εβγαλαν ΤΟΣΟ μεγαλη πατατα; Πραγματικα ακομα και το national treasure II με κειτζ () της ντισνει (:shutup:) ειναι ανωτερο. 4/10
Maximus Οκτώβριος 6, 2008 #999 Οκτώβριος 6, 2008 Όντως, μόνο για τα εφέ άξιζε. Κατά τ' άλλα.... πυρηνικές και ψυγεία
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.