Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Ironman. Πολύ καλό αλλά λίγο.

Το τέλος του με ξενέρωσε άγρια...Θα μπορούσαν να το είχαν τραβήξει και αλλιώς, αφήνοντας την υπόνοια μιας συνέχειας στο μέλλον.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Narnia, Caspian κτλ. Με τραβήξανε να πάω, εν τέλει είμασταν μόνοι μας στο cinema. Η ταινία ήταν για παιδάκια. Αλλά εκδικήθηκα. Κάπου στη μέση άρχισα να τους την κάνω παρωδία και στο τέλος πεθάναμε στα γέλια. Μην πάτε όμως να τη δείτε περιμένοντας κανέναν Άρχοντα.

Hellboy II. ΠΟΛΥ γέλιο, ΠΟΛΛΑ εφέ, καλογυρισμένο ήταν. Και γελάσαμε και δε μας κούρασε. Ευχάριστο μπορώ να πω, ότι πρέπει για παρέα+cinema ή παρέα+pizza.

Narnia στο πρώτο όταν είχαμε πάει το είχαμε κάνει parody, παρομοιάζαμε ότι βλέπαμε στην οθόνη με κάτι απο το wow, class, proffession κλπ και το είχαμε ξεφτυλίσει, στο δεύτερο δεν ξέρω, είμασταν τύφλα μετά απο πάρτυ και μεταμεσονύκτια προβολή οπότε όλα καλά μου φαινόντουσαν. Όπως λένε και οι Ρώσοι... δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες. Μόνο λίγη βότκα. :p

Το hellboy πάλι εμένα δε μου άρεσε... οι διάλογοι, τα εφέ (βασικά η κίνηση των χαρακτήρων, hellboy και ο άλλος ο... ψαράνθρωπος μου φάνηκαν πολύ ψεύτικοι) και γενικώς πιστεύω δε τα αξίζει τα λεφτά του... τώρα για σπίτι με παρέα και καφρίλα κάτι λέει. Silverlance+golden army ftw

Α, και τα μάτια των elves ηταν gtpkpk. :p

Κάτι τέτοιους σαν εσάς που γελάνε την ώρα που βλέπω ταινία στο σινεμά στολίζω με διάφορα κοσμητικά :hehe:

Δεν σ'αρέσει η ταινία φίλος; Use the exit pls and let me watch it!

Να μη γελάμε όταν είναι κωμωδία η ταινία? :hehe:

Κι εγώ έχω πετάξει από το σινεμά 2 γκόμενες όταν γελούσαν στο Κινγκ Κονγκ - αλλά στο 28 Days Later όταν ένας έλεγε μέσα στην αίθουσα "όχι ρε μλκ, μην μπεις μέσα, θα σε φάει και θα ΤΡΟΜΑΞΩ ρε μλκ", είχαμε πέσει κάτω 150 άτομα.

Ανάλογα με τη φάση κάνεις κέφι.

---

Hancock - Γέλιο, δράση, εφέ, χαβαλές. Χαζό σεναριάκι, ότι πρέπει για pizza κτλ. Σαν το Hellboy ένα πράγμα.

Wall-E

Είναι ένα απλά καταπληκτικό animation.

Τρελά γραφικά, άφθονο χιούμορ, πολύ καλό σενάριο, πολύ ωραία και έξυπνα μηνύματα (παγκοσμιοποίηση/υπερκαπιταλισμός), πολύ καλή μουσική, πανέμορφη ταινία.

Θα γίνει σημείο αναφοράς i thinkz.

Wall-E και από μένα...Σαν κινούμενα σχέδια τρομερή ταινία, φοβερή απόδοση συναισθημάτων και φυσικά πολύ τροφή για σκέψη για τους μεγαλύτερους.

Και εμενα με πιανει παλιπαιδισμος μια φορα καθε χρονο και βλεπω κανα Disney.

Οποτε WALL-E και απο εμενα.

Καλη ταινιουλα, +1 webhunter συμφωνω απολυτως.

να συμφωνήσω και εγώ με τους προηγούμενος

wall-e πολύ καλο και για μεγάλους και για μικρούς

Το 21. Βασιζεται και σε πραγματικη ιστορια (αμφιβαλω κατα ποσο το σεναριο ειναι ακριβης μεταφορα).

Καταπληκτικη για οσους τους αρεσουν ταινιες με χαρτια ή μαθηματικα

Απο υποκριτικη μην περιμενετε πολλα παντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.