Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Children of Men για ακόμα μια φορά - για ακόμα μια φορά θεωρώ πως είναι απλά εξαιρετική ταινία.

Ελα ρε και δεν περιμενα οτι θα την εχει δει κανεις αλλος αυτη την ταινια.

Απο σποντα την ειδα οταν απλα γραφτηκε ολοκληρος σκληρος φιλου και υπηρχε για κανα 6μηνο στον υπολογιστη μου, πριν την δω τυχαια περυσι.

Δυνατο σημειο, κατα την γνωμη μου, το πρωτοτυπο αρχικο στορυ γυρω απο το οποιο εξελισσεται η ταινια.

Γενικα επειδη δεν με αφηνει αρκετο χρονο το mass effect να δω ταινιες, κατα την ιερη ωρα του φαγητου βλεπω ξανα μετα απο 10+χρονια τις αρχικες ταινιες του... σταρ τρεκ. Εποχες shatner+nimoy+beam me up scottie.

Καϊλα μεν αλλα "κρατιονται" ακομα σε σχεση με τις πατατες που βγαινουν στις μερες μας.

Conspiracy 2008 - http://www.imdb.com/title/tt1043838/

Ίσως ο πιο ηλίθιος ρόλος του Val Kilmer που έρχεται σαν απόστρατος πεζοναύτης με ένα πόδι να σώσει μια πολιτεία της Αριζόνας από τον κακό επιχειρηματία... συγχωρήστε μου την έκφραση αλλά μιλάμε για πίπα ολκής, ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.

Conspiracy 2008 - http://www.imdb.com/title/tt1043838/

Ίσως ο πιο ηλίθιος ρόλος του Val Kilmer που έρχεται σαν απόστρατος πεζοναύτης με ένα πόδι να σώσει μια πολιτεία της Αριζόνας από τον κακό επιχειρηματία... συγχωρήστε μου την έκφραση αλλά μιλάμε για πίπα ολκής, ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.

Δεν ήρθες να δεις hancock για να μείνεις με το ..cock στο χέρι. Epi© fail μιλάμε, τρελή αρπαχτή.

Κατά τα άλλα The Chronicles of Narnia: Prince Caspian. Σε όποιον άρεσε το 1ο, σίγουρα θα αρέσει και το 2ο.

Mutant Chronicles

Ωραία sci-fi industrial ατμόσφαιρα/εικόνα που είχα να δω πολύ καιρό σε ταινία, αλλά προς το τέλος πέφτει πολύ σε υπόθεση και πλοκή. Κρίμα γιατί μέχρι τη μέση+ πάει πολύ καλά και σε κρατάει, δεν ξέρω πως τα κατάφεραν και χάλασαν το τέλος...

Παρόλ' αυτά αξίζει να την δείτε...

Την Πεμπτη ειδα το Batman: The Dark Knight...

Μπορω να πω οτι ταινια ηταν μια απο τις καλυτερες ταινιες batman και μπαινει ανετα στο top3 των ταινιων.

Ο χαρακτηρας του Joker απιστευτος αλλα και η ευρηματικοτητα του τρομακτικα ρεαλιστικη, αυτον τον joker θα τον θυμομαστε για πολυ καιρο παιδες, να το θυμαστε.

Ουσιαστικα και οι δυο villains της ταινιας εχουν ενσωματωθει αψογα στο εργο.

Προσωπικα, δεν θα μπορουσα να ζητησω κατι παραπανω απο μια ταινια βασισμενη σε comic, recommended απο εμενα.:T::T:

Heath Ledger

:rip:

the dark knight

λεγανε καλο

τελικα ηταν πολυ καλυτερο απ οσο μπορουσα να φανταστω

χαλαρα στο τοπ5 μου

σε πολλες φασεις νομιζεις οτι εχει τελιοσει η ταινια αλλα συνεχιζει:p

Πολύ καλό το Children of men.

Γενικα επειδη δεν με αφηνει αρκετο χρονο το mass effect να δω ταινιες, κατα την ιερη ωρα του φαγητου βλεπω ξανα μετα απο 10+χρονια τις αρχικες ταινιες του... σταρ τρεκ. Εποχες shatner+nimoy+beam me up scottie.

Καϊλα μεν αλλα "κρατιονται" ακομα σε σχεση με τις πατατες που βγαινουν στις μερες μας.

Star Trek 6 και 8 τα καλύτερα, κατά την γνώμη μου

Star Trek VI: The Undiscovered Country

Star Trek: First Contact

Την Πεμπτη ειδα το Batman: The Dark Knight...

Μπορω να πω οτι ταινια ηταν μια απο τις καλυτερες ταινιες batman και μπαινει ανετα στο top3 των ταινιων.

Ο χαρακτηρας του Joker απιστευτος αλλα και η ευρηματικοτητα του τρομακτικα ρεαλιστικη, αυτον τον joker θα τον θυμομαστε για πολυ καιρο παιδες, να το θυμομαστε.

.............

Heath Ledger

:rip:

the dark knight

λεγανε καλο

τελικα ηταν πολυ καλυτερο απ οσο μπορουσα να φανταστω

χαλαρα στο τοπ5 μου

σε πολλες φασεις νομιζεις οτι εχει τελιοσει η ταινια αλλα συνεχιζει:p

σωστοί και οι δύο και συμφωνώ απολύτως :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.