HotPeanut Ιούνιος 17, 2008 #781 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 βραβειο κουκουτσι μια μαμακια και μισηΝτακς δεν είπα ότι έπρεπε να πάρει και κανά όσκαρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 18, 2008 #782 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 no country for old men@720pΚαλή ταινία, ενδιαφέρουσα πλοκή. Ένα ευχάριστο δίωρο απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει! ασε που ειναι και επιμορφωτικη! εμαθα οτι υπαρχει σιγαστηρας για 12G shotgun και οπλο αντιαγελαδικο!:whistling ειδα το scarface 720P ωραιο "say hello to my little friend!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 18, 2008 #783 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 παρ'ότι φαν του Αλ Πατσίνο (ελέω godfather ), το Scarface δε μ'άρεσε πολύ. Με τόση κόκα, κόντεψα να μαστουρώσω κι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 18, 2008 #784 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 παρ'ότι φαν του Αλ Πατσίνο (ελέω godfather ), το Scarface δε μ'άρεσε πολύ. Με τόση κόκα, κόντεψα να μαστουρώσω κι εγώ τι αλλο θα ακουσω σε αυτο το φορουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 20, 2008 #785 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 the descent στον αλφα πριν λιγο νταξ, για τέτοια ώρα τη νύχτα ήταν ότι πρέπει.Μέχρι το πρωι ξύπνιος.... σκοτεινό και ατμοσφαιρικό -μέχρι ένα σημείο- Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 21, 2008 #786 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Eternal Sunshine of the Spotless Mindhttp://us.imdb.com/title/tt0338013/combined Τουλάχιστον πρωτότυπη και αρκετά ενδιαφέρουσα. Επιτέλους και μια ταινία που αξίζει να γίνει quoted! 15/10 από εμένα ( με βάση τη βαθμολογία που παίρνει το π.χ. hulk και το indiana jones ) Όπως και όλα τα καλλιτεχνικά, υπάρχει μια νοητή ευθεία που ο,τιδήποτε παραπάνω της ανήκει στην τέχνη, και οτιδήποτε παρακάτω στην εμπορική κατανάλωση. Κάποιος μπορεί να τα συνδυάζει και τα δύο, αναλόγως της δημιουργίας. Θεωρώ ότι ο Jim Carrey στο Eternal Sunshine of the Spotless Mind όσο και στο Truman Show κατάφερε να τα συνδυάσει. Για μένα είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος ηθοποιός με απίστευτο χάρισμα. Προσοχή δεν λέω ότι η εμπορικότητα δεν είναι καλή κλπ., απλά όταν πάω στο μέγαρο δεν θέλω να ακούσω Μάρω Λύτρα. Το κακό είναι ότι τα σινεμά που βάζουν ποιοτικές ταινίες έχουν εκλείψει, ευτυχώς που υπάρχει και το internet δηλαδή, αλλιώς θα βλέπαμε μόνο Hulk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 21, 2008 #787 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 House of Flying Daggers σε 1080p ΧΩΡΙΣ υποτιτλους.http://www.imdb.com/title/tt0385004/ μουσικη?σκηνικα?εφε?φοβερη υποθεση και σκηνοθεσια?,......απλα respekt μεσα στις 5 καλυτερες ταινιες που εχω δει τα τελευταια 10χρονια. (μπορει να μην καταλαβα τι ελεγαν στα κινεζικα.ειχα διαβασει βεβαια την υποθεση....αλλα σιγουρα ευχαριστηθηκα παραπανω το εργο) Ελληνικός τίτλος -> Ιπτάμενα Στιλέττα. Το είχα δει σινεμά όταν είχε πρωτοβγεί (ήταν εποχή "Τίγρης και Δράκος"), και πραγματικά μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο ταινιάρα ήταν. Κι αυτό 15/10 με βάση τα υπόλοιπα (Indiana, Hulk etc.). Νομίζω την έχω δει άλλες 2 φορές πλην του σινεμά, με την τελευταία 720p Αλλά ρε george, χωρίς υπότιτλους τι διάολο κατάλαβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 21, 2008 #788 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Να προσθέσω άλλες δύο ταινίες, που θα μπορούσαν επίσης να θεωρηθούν ως πρωτότυπες και ποιοτικές Stranger Than Fictionhttp://www.imdb.com/title/tt0420223/Cashbackhttp://www.imdb.com/title/tt0460740/προσωπικά μου άρεσαν και οι δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούνιος 21, 2008 #789 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Θεωρώ ότι ο Jim Carrey στο Eternal Sunshine of the Spotless Mind όσο και στο Truman Show κατάφερε να τα συνδυάσει. Για μένα είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος ηθοποιός με απίστευτο χάρισμα. Θα ελεγα οτι και στο "Man on the moon" εδειξε το επιπεδο του.Δεν εχει και πολυ σημασια,αλλα πιστευω οτι η Ακαδημια του χρωσταει κατι... EDIT Το "Stranger Than Fiction" που εχει τυχει να δω,ομολογω πως ηταν ευχαριστη εκπληξη βασισμενο σε μια εξυπνη ιδεα του σεναριογραφου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 23, 2008 #790 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Να προσθέσω άλλες δύο ταινίες, που θα μπορούσαν επίσης να θεωρηθούν ως πρωτότυπες και ποιοτικές Stranger Than Fictionhttp://www.imdb.com/title/tt0420223/Cashbackhttp://www.imdb.com/title/tt0460740/προσωπικά μου άρεσαν και οι δύο.Το πρωτο με εξεπληξε ευχαριστα...o farrel δεν ηταν ασχημος στον ρολο...Το δευτερο διαβασα το story θα το δω σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 23, 2008 #791 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 transporter 1 and 2 the coreΚαλές ταινιούλες για να περάσει χαλαρά η ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 26, 2008 #792 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2008 Get Smart 110% καθαρή καφρίλα. Σε ορισμένες σκηνές με κάποιες ατάκες δε, δίνει ρέστα. Για καλοκαιράκι ότι πρέπει πιστεύω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 26, 2008 Author #793 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2008 στο ραμπο 4 κοιμηθηκα στη φαση που μπαινανε βραδυ στο στρατοπεδο, δεν αντεξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 27, 2008 #794 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 Οντως το get smart μουφα ηταν αλλα η ατακα με τον chuck Norris και το BBgun ειχε πολυ γελιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 27, 2008 #795 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2008 The Ruinsαρκετα καλο για το ειδος του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 29, 2008 #796 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 Get smart! Εννοείται ότι από τέτοιες ταινίες δεν περιμένεις υπόθεση, από γέλιο πάλι έδωσε ρέστα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 29, 2008 #797 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 Εσεις που εχετε χρόνο και βλεπετε και ταινίες ( ) ξέρετε αν εχουν ανοιξει τα θερινά σινεμά μπας και αξιωθώ κάποια στιγμή? Πλεον στο σπίτι βαριέμαι απιστευτα για ταινία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 29, 2008 #798 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 21 =nice.accepted =nice.superhero movie = fart jokes are always pointless laugh ,but works since eternity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 29, 2008 #799 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 Εσεις που εχετε χρόνο και βλεπετε και ταινίες ( ) ξέρετε αν εχουν ανοιξει τα θερινά σινεμά μπας και αξιωθώ κάποια στιγμή?Πλεον στο σπίτι βαριέμαι απιστευτα για ταινία... Εννοείται θείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 29, 2008 #800 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2008 Εσεις που εχετε χρόνο και βλεπετε και ταινίες ( ) ξέρετε αν εχουν ανοιξει τα θερινά σινεμά μπας και αξιωθώ κάποια στιγμή?Πλεον στο σπίτι βαριέμαι απιστευτα για ταινία... Περίμενε κατά το Νοέμβρη, κύριε μονδεράτορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.