Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Τι γιατί ρε φίλος;

Εγώ είδα την ταινία τρεμάμενος και άυπνος 5 ημερών λόγω απεξάρτησης, αργά βράδυ και ομολογουμένως, μη έχοντας ξανά δει τον συγκεκριμένο ηθοποιό και μη γνωρίζοντας ότι πάει για όσκαρ και ιστορίες, κυριολεκτικά καθόμουν και τον χάζευα.

Με ψιλό τρόμαζε το ύφος και η απάθειά του. Με έκανε να ξεχάσω για λίγο τις παρενέργειες που μάστιζαν το κορμί και την ψυχολογία μου!

Πιστεύω το άξιζε...

Η τελευταία ταινία που είδα αργά χθες -The Counterfeiters [(Die Falscher) Οι παραχαράκτες]- με σχετικό ενδιαφέρον. Δεν ήξερα και για την συγκεκριμένη κομπίνα των Ναζί. Απλά πράματα όμως.

Το 10000 π.Χ. ( B.C. ) θέλω να δω αλλά ελπίζω να κρατηθώ μέχρι την R5 έκδοση, τουλάχιστον.

Δες το Jumper που κάνει λόγο και ο Daidalos παραπάνω. Μόλις την είδα και αξίζει έτσι για το φραμπαλά. Παίζει R5 την οποία έκδοση, πολλές φορές την θεωρώ καλύτερη και από DVDRip. Ίσως μου φαίνεται, δε ξέρω.

jumper καλο....

το φιλι της ζωης καλο (και ελληνικο ειδικα...)

alien vs predator 2 μετριο

knight rider 2008 ΚΟΡΥΦΑΙΟ!

The Assassination of Jesse James μουφα

Sweeny.Todd.The.Demon.Barber.Of.Fleet.Street το παρατησα στο 15λεπτο

The Invasion - θα μπορούσε να είναι και (πολύ) καλύτερο. Όχι άσχημο για παρεούλα και pizza πάντως.

Run Fat Boy Run... μια ταινία που αξίζει να την δεις... έχει πάρα πολύ γέλιο. :worship: :jump:

Jumper χθες, καλό pop corn movie, αλλά βασίζεται ΠΑΑΑΡΑ πολύ στο secuel. Ούτε καν εξηγεί γιατί δέρνονται στην ταινία, ούτε τπτ...

Μόνο κάτι για Paladins λέει, μας θυμίζει το WoW και μας καταστρέφει... :p

Τι γιατί ρε φίλος;

Εγώ είδα την ταινία τρεμάμενος και άυπνος 5 ημερών λόγω απεξάρτησης, αργά βράδυ και ομολογουμένως, μη έχοντας ξανά δει τον συγκεκριμένο ηθοποιό και μη γνωρίζοντας ότι πάει για όσκαρ και ιστορίες, κυριολεκτικά καθόμουν και τον χάζευα.

Με ψιλό τρόμαζε το ύφος και η απάθειά του. Με έκανε να ξεχάσω για λίγο τις παρενέργειες που μάστιζαν το κορμί και την ψυχολογία μου!

Πιστεύω το άξιζε...

no_country_for_old_men_javier_bardem_as_anton_chigurh.jpg

:alien:

Metropolis (1927)

http://youtube.com/watch?v=0Ffa3Qa4ah4

Και το επος των ρετρο sci-fi συνεχιζεται...

ρηξε και ενα blade runner τωρα να σωθεις:nerd:

Ανέκαθεν ήμουν λάτρης, και πάντα απολάμβανα ενα καλο σκετσάκι stand-up comedy.

Ετσι, σημερα είδα το "Νύχτες Κωμωδίας 3". Πολυ γέλιο, ειδικα 2-3 τυποι εχουν απίστευτο ταλέντο...

27 φορεματα

χαζουλα ερωτικη κομεντι προτεινεται για συγκεκριμενο λογο(παρεας),καταλαινετε :innocent:

Πολυ καλη αλλα ο ηθοποιος που τη σπαει με τη φατσα και την προφορα του...

(λογικο μετα το The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford:shutup:)

10.000ΠΧ

Το μόνο που μου έμεινε είναι η RAW φωνή του "i am a goodlooking macho man, so u r mine miss beauty" απαγωγέα της Evolet, και η μαμάτη γλώσσα των ιερέων στα zigurat.

"Γι τα λος νακα ποκο ατσσσσσσσσσσσσσ!"

Κατα τα άλλα....πολύ αναπαυτικές οι θέσεις των STER cinemas...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.