jois21 Μάρτιος 9, 2008 #521 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 I am Legend 720p. Mαζι την ειδαμε; Απαραδεκτη. Εικονα Αρκετα καλη, ηχος πολυ μετριος. Και το BEOWULF σε blu ray! Απαραδεκτα εφε, μετρια ιστορια. Run fatboy run 720p. Music and Lyrics 1080p. Mεγαλη κοιλια, χαζοβρετανικοκυνικο στιλ , μετριο τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάρτιος 9, 2008 #522 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Πιπέρι?Στεγνα. Το Children of Men ουτε εμενα μου αρεσε, στη μεση το κοψα οπως ηταν. Τσαμπα τα 25Gb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 9, 2008 #523 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Στεγνα. Το Children of Men ουτε εμενα μου αρεσε, στη μεση το κοψα οπως ηταν. Τσαμπα τα 25Gb... Tαινια με νοημα IMO... Das Leben der Anderen (no HD :rant:) :T::T::T::worship: Στα μπεστ οφ των τελευταιων 2 ετων. Ανετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 9, 2008 #524 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 We Own the Night και Kingdom.Εξαιρετικό το 1ο, πολύ καλό το 2ο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpu0 Μάρτιος 9, 2008 #525 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Lord of war Ο nicolas cage παίζει τον έμπορο όπλων - πολύ καλή ταινία, δε το περίμενα! Αξίζει!:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 9, 2008 #526 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 ^^Indeed - και όσα λέει για τη Λιβερία είναι αληθινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάρτιος 11, 2008 #527 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 no country for old men απαραδεκτο. random Oλα βαρεθηκα πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 12, 2008 #528 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Εγω είπα να δώ κατι light και είδα το Shooter. Μου άρεσε. Αρκετά καλοστημένο και το σενάριο καλοδουλεμένο. Το συστήνω ανεπιφυλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 12, 2008 #529 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 No country for old men [πολυ καλο].Τhe Rock. 1996- Blu Ray [ωραιο! ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάρτιος 12, 2008 #530 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 no country for old men απαραδεκτο. random Oλα βαρεθηκα πολυΡε συ συμφωνω.Δεν καταλαβαινω τι βρισκουν μερικοι σε αυτοι την ταινια και για πιο λογο πηρε τα oscar.Βεβαια μεσα σε ολα τα σκτα που κυκλοφορουν ξεχωριζει, ισως γι' αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 12, 2008 #531 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Die Hard 4 σε 720p καλο λεμε... με πολυ καλα εφφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 12, 2008 #532 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Απιστες νοικοκυρες <--- μια "καθημερινη" ταινια&Who's your mammy IV <--- εξαιρετικες ερμηνιες&Rambo IV <--- παραδοξος καλο&Resident evil (lasta) <--- μικρη μαπα&AVP II <--- μεγιστη μαπα&Balls of fury <--- 10' αντεξαποιοτης κυριοι...ποιοτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 12, 2008 #533 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Beowulf :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Μάρτιος 12, 2008 #534 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Step Up 2 - The Streets............ολα τα λεφτα τρομερα χορευτικα τρομερη κινησηThe Bourne Ultimatum ......... λιγο ποιο παλιο αλλα μεσα στις 20 ποιο καλες περιπετειες που εχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 12, 2008 #535 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Beowulf :TD: Μια απο τα ιδια...μια που το ξεκινησα και μια που το βγαλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 12, 2008 #536 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Beowulf :TD: Για 2 λογους το ειδα ολοκληρο 1ον) Χαζεψα απο τα HD γραφικα. 2ον) ΧΑζεψα απο την ANΤΖΕΛΙΝΑ!! ! !:tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 13, 2008 #537 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2008 no country for old men απαραδεκτο. random Oλα βαρεθηκα πολυu r kidding... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 13, 2008 #538 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2008 ^^Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν για ένα 20% του cinema που έφευγε από το There will be Blood, δεν ξέρω, γούστα είναι αυτά. Δύσκολες ταινίες βέβαια, αλλά κάνει μπαμ ότι είναι αριστουργήματα.:OT:Άσε που δε χωνεύω που πολλοί έρχονται με τα παρτσακλά τις γκόμενές τους, σε τέτοιες "αντρικές" ταινίες (meaning βαριές κι ασήκωτες - τραγικά δύσκολες για μια χαζογκόμενα <-- που δυστυχώς αποτελούν το 75++% πλέον) και επειδή το μωράκι τους δυσανασχετεί, σηκώνονται και φεύγουν, βαφτίζοντας και μλκία την ταινία.Έλεος δηλαδή.(σημείωση: θα μου εξίταρε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον κοπέλα (όχι γκόμενα - έχει διαφορά) που θα έδειχνε ενδιαφέρον για τέτοιες, σοβαρές ταινίες, με την οποία θα μπορούσες να κάτσεις και να συζητήσεις κιόλας μετά την ταινία, για την ταινία, και όχι για τη νέα collection του gucci και τις λοιπές τρίχες...):OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 13, 2008 #539 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2008 American Gangster !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 13, 2008 #540 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2008 ^^Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν για ένα 20% του cinema που έφευγε από το There will be Blood, δεν ξέρω, γούστα είναι αυτά. Δύσκολες ταινίες βέβαια, αλλά κάνει μπαμ ότι είναι αριστουργήματα. :OT: Άσε που δε χωνεύω που πολλοί έρχονται με τα παρτσακλά τις γκόμενές τους, σε τέτοιες "αντρικές" ταινίες (meaning βαριές κι ασήκωτες - τραγικά δύσκολες για μια χαζογκόμενα <-- που δυστυχώς αποτελούν το 75++% πλέον) και επειδή το μωράκι τους δυσανασχετεί, σηκώνονται και φεύγουν, βαφτίζοντας και μλκία την ταινία. Έλεος δηλαδή. (σημείωση: θα μου εξίταρε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον κοπέλα (όχι γκόμενα - έχει διαφορά) που θα έδειχνε ενδιαφέρον για τέτοιες, σοβαρές ταινίες, με την οποία θα μπορούσες να κάτσεις και να συζητήσεις κιόλας μετά την ταινία, για την ταινία, και όχι για τη νέα collection του gucci και τις λοιπές τρίχες...) :OT: αιδοιοδουλοι ή απλα το ιδιο "χαζογκομενοι" με το αμορε τους... American Gangster !! Συμπαθητικη, ειδικα σε σχεση με τις γκανγκστερικες που κυκλοφοορυν τον τελευταιο καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.