Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

THE OMEN - 2006

2002039236548095789_rs.jpg

Τελικα συνειδητοποιείς οτι ακομα μετα απο 30χρονια που βγηκε η οριτζιναλ ταινια (1976), το concept καλα κρατεί....

εν τω μεταξυ παρολο που απουσιάζει η γνωστη επιβλητικη μουσικη απο την 1η ταινια του Jerry Goldsmith, ο μαθητής του εκανε πολυ καλη δουλεια χωρις να τον κοπιάρει όμως... ;)

Persepolis.

Γαλλικό (σχεδόν) ασπρόμαυρο κόμικ, με φόντο την Τεχεράνη τα τελευταία 30 χρόνια. Καταπληκτικό σε μερικά σημεία, πραγματικά μου άρεσε.

Αρχική απάντηση από spresv

Εγω παντως αρχισα το Children of Men σημερα, και το παρατησα στη μεση...

Δε σου άρεσε? Έχει από τα καλύτερα σκηνικά μάχης σε πόλη, καλό σενάριο (όχι και τόσο απίθανο), φοβερές ερμηνείες και μια καταπληκτική σκηνή κάπου στο τέλος.

Πολλές διφορούμενες απόψεις άκουσα για αυτήν την ταινία, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.

Alien vs Predator 2.Θύμισε ΠΑΡΑ πολύ τον οριτζιναλ κυνηγό. Κατα τ άλλα αίμα ξύλο κτλ.Το 1 ήταν καλύτερο ιμο , πιο σκοτεινό και ατμοσφαιρικό.Για σενάριο-πλοκή μη ψάξετε πολύ...

το children of men ήταν απλά τρισάθλιο. :D

Αρχική απάντηση από DarkSaga

@gbak

Shooter αξίζει νομίζω να το προσπαθήσεις είναι στο ίδιο μοτίβο

απλά στο κέντρο είναι της πλοκής είναι ένας παγιδευμένος πατριώτης.

ναι το χω στα υποψιν μου οπου ναναι θα το δω

προς το παρον ειδα μεχρι τα μισα το shoot em up...καλο δειχνει θα λεγα εχει δανειστει στοιχεια απο το max payne

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.