Borg Ιανουάριος 24, 2008 #421 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από ΝTG Σωτηρης???"Κυριακος" δε λεει? ναι Κουλα ειναι και πολυ κολοπ@ιδο ο κυριακος αυτο ειναι το σωστο , λαθος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 24, 2008 #422 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Bourne Ultimatum σε 720pαυτα ειναι εργα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιανουάριος 24, 2008 #423 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από gbak Bourne Ultimatum σε 720p αυτα ειναι εργα Όλα τα Bourne σε 720p απλά κορυφαία Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 24, 2008 #424 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Ακομα καλυτερα τα Bourne σε HD DVD Εγω παντως αρχισα το Children of Men σημερα, και το παρατησα στη μεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 26, 2008 #425 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 THE OMEN - 2006 Τελικα συνειδητοποιείς οτι ακομα μετα απο 30χρονια που βγηκε η οριτζιναλ ταινια (1976), το concept καλα κρατεί.... εν τω μεταξυ παρολο που απουσιάζει η γνωστη επιβλητικη μουσικη απο την 1η ταινια του Jerry Goldsmith, ο μαθητής του εκανε πολυ καλη δουλεια χωρις να τον κοπιάρει όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 2, 2008 #426 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Persepolis.Γαλλικό (σχεδόν) ασπρόμαυρο κόμικ, με φόντο την Τεχεράνη τα τελευταία 30 χρόνια. Καταπληκτικό σε μερικά σημεία, πραγματικά μου άρεσε.Αρχική απάντηση από spresvΕγω παντως αρχισα το Children of Men σημερα, και το παρατησα στη μεση... Δε σου άρεσε? Έχει από τα καλύτερα σκηνικά μάχης σε πόλη, καλό σενάριο (όχι και τόσο απίθανο), φοβερές ερμηνείες και μια καταπληκτική σκηνή κάπου στο τέλος.Πολλές διφορούμενες απόψεις άκουσα για αυτήν την ταινία, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 2, 2008 #427 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 @gbak Shooter αξίζει νομίζω να το προσπαθήσεις είναι στο ίδιο μοτίβο απλά στο κέντρο είναι της πλοκής είναι ένας παγιδευμένος πατριώτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 2, 2008 #428 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Είδα το Αστεριξ στους Ολυμπιακούς. Μέτριο πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 2, 2008 #429 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Alien vs Predator 2.Θύμισε ΠΑΡΑ πολύ τον οριτζιναλ κυνηγό. Κατα τ άλλα αίμα ξύλο κτλ.Το 1 ήταν καλύτερο ιμο , πιο σκοτεινό και ατμοσφαιρικό.Για σενάριο-πλοκή μη ψάξετε πολύ... το children of men ήταν απλά τρισάθλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 2, 2008 #430 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Είδα το Αστεριξ στους Ολυμπιακούς. Μέτριο πολύ. Τον Schumacher πόση ώρα τον δείχνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 2, 2008 #431 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από racer Τον Schumacher πόση ώρα τον δείχνει? 10 λεπτά. Αλλά μη φανταστείς και τπτ τρελό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 3, 2008 #432 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από DarkSaga @gbak Shooter αξίζει νομίζω να το προσπαθήσεις είναι στο ίδιο μοτίβο απλά στο κέντρο είναι της πλοκής είναι ένας παγιδευμένος πατριώτης. ναι το χω στα υποψιν μου οπου ναναι θα το δωπρος το παρον ειδα μεχρι τα μισα το shoot em up...καλο δειχνει θα λεγα εχει δανειστει στοιχεια απο το max payne Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Φεβρουάριος 3, 2008 #433 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Καμια σοβαρη ταινια υπαρχει αυτην την εποχη? Ο Γιαννης ο Ραμπο ισως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Φεβρουάριος 3, 2008 #434 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 3:10 to Yuma. Με Ράσελ Κρόου και Κρίστιαν Μπέιλ. Δύο ώρες γουέστερν με άφθονο πιστολίδι και μηνύματα αξιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Φεβρουάριος 3, 2008 #435 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Είδα το Eastern Promises και μου φάνηκε αρκετά καλό , ιδίως οι σκηνές Βοίας ήταν απο τις ποιο αληθοφανείς που έχω δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Φεβρουάριος 3, 2008 #436 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 τους μπερδεψες μεγαλε,αλλο ο stephen king,αλλο ο steven knight που εγραψε το σεναριο του eastern promisesταινιαρα παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Φεβρουάριος 3, 2008 #437 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Με γεια τα μάτια Είμαι παραπληροφόρηση ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Φεβρουάριος 3, 2008 #438 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 3:10 to Yuma αρκετα καλο.................... βεβαια θα περιμενα λιγο μπιστολιδι παραπανω :tomato: :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 4, 2008 #439 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Brave One, αρκετα καλο 7,5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 4, 2008 #440 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 shoot em up... εμενα μου αρεσε..υπερβολικα χαζα εφφε σε καποια σημεια...αλλα οκ...η μονικα σαν λιγο πεσμενη την ειδα....κατα τα αλλα max payne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.