Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SirDiman

το τελευταίο american pie πολυ γέλιο, καλύτερο απο το προηγούμενο ( the Naked Mile)

& Αρκετά ωραίες κοπέλες :devil:

Δεν το εχω δει ακομα, αλλα απο οτι εχω ακουσει..............

για τις ωραιες κοπελες συμφωνω και εγω, αλλα για το γελιο εχω δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.

Αρχική απάντηση από perp

Εχουμε και λέμε :D

1981 Indiana Jones - Κυνηγοι της Χαμένης Κιβωτού...

1984 Indiana Jones - O Ναός του Χαμένου Θησαυρού

1989 Indiana Jones - H Τελευταία Σταυροφορία

ok thanx

Αρχική απάντηση από racer

Είδε κανείς το National Treasure 2? Δεν έχω βρεί ακόμα ευκαιρία να πάω, ίσως πάω αύριο. Είχα δεί το 1 και μου άρεσε πολύ..

http://www.imdb.com/title/tt0465234/

αρκετα καλο εμενα μου αρεσε. το πρωτο μου αρεσε πιο πολυ, αλλα και αυτο καλο ειναι.

Eχοντας δει το Death Sentence (καλουτσικο) την προηγουμενη βδομαδα και βλεπωντας χθες το In the Name of Father το οποιο ηταν εξαιρετικο(** υποκειμενικη, φορτισμενη συναισθηματικα αποψη..) , προσπαθω να φερω τον εαυτο μου στη θεση του Gerry Conlon και να απαντησω στην ερωτηση στον εαυτο μου ,αν θα αρκουμουν στις συγγνωμες του Tony Blair.. και στα 400-500k pounds.Παρολο που γνωριζω εκ των προτερων οτι η "τακτικη" του bacon στην 1η ταινια ΔΕΝ αποδιδει.. χωρις να εχω υποστει ολα αυτα για 15 χρονια -ακα "φορτιση" του καναπε..- (που πολυ πιθανο να μην ηθελα να ξαναδω μπατσο μπροστα μου..) μπροστα σε αυτη την ατιμωρισια ,θα προτιμουσα να μη τους ξαναδει τους συγκεκριμενους μπατσους,κλπ.. και κανεις αλλος...

Για κατι διαφορετικο , ολοκληρωτικα, δειτε και το Man form Earth

Καλημερες..

Το All the invisible Children το έχει δει κανείς; Απλά απίστευτη ταινία...

( η ταινία είναι της Unicef, σκηνοθετουν οι καλυτεροι σκηνοθέτες στον κόσμο και πρωταγωνιστουν πραγατικά παιδιά των δρόμων)

AlltheInvisibleChildren.jpg

Σε κάνει να σκέφτεσαι σε τι σόι κόσμο ζούμε...:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.