Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Μόλις είδα το Death Sentence-Θανατική καταδίκη-

"Εχει αγωνία, αίμα και πολλές σφαίρες..Το σενάριο χιλιοπαιγμένο, αλλά η υλοποίηση διαφορετική. Την προτείνω ανεπιφύλακτα

Αρχική απάντηση από F117

χθές είδα το Shoot 'Em Up.......

http://www.imdb.com/title/tt0465602/

λΟΛ απλά........

Και γω χτες! Τετοιο ψεμα ουτε στα Mission Impossible....

Και αυτο το καροτο πια...ελεοc....

Αλλα το Μονικακι....:inlove:

I am legend. Με άγχωσε πολύ για το μέλλον, τρόμαξα σε μερικές φάσεις, θα το ήθελα λίγο πιο μεγάλο και με λίγο περισσότερο νόημα, είχε τα φόντα να είναι μία "save earth" ταινία.

Κατά τ'άλλα ο Big Willy δεν απογοητεύει ποτέ!

Αρχική απάντηση από jpavly

I am legend. Με άγχωσε πολύ για το μέλλον, τρόμαξα σε μερικές φάσεις, θα το ήθελα λίγο πιο μεγάλο και με λίγο περισσότερο νόημα, είχε τα φόντα να είναι μία "save earth" ταινία.

Κατά τ'άλλα ο Big Willy δεν απογοητεύει ποτέ!

Μόλις τελείωσε... κάτι απο ναυαγό μου θύμησε,όλη η ταινία ο will ήταν.. δέν είχε να μου πει τπτ ...

Ευχάριστα πέρασε η ώρα αλλα μέχρι εκεί.

Eragon

δεν ειχα ακουσει κριτικες....δεν ειχα δει τιποτα....ουτε καν τρεηλερ.απλα οτι σχετιζοταν με δρακους και σε στυλ αρχοντας των δαχτυλιδιων.

επαθα την πλακα μου.φοβερα τοπια σωστη κορυφωση της δρασης χωρις υπερβολες και αλλα διαστημικα......

το μονο αστειο της υποθεσης ηταν η Joss Stone (νεαρη τραγουδιστρια με χαρισματικη soul φωνη) που επαιζε ενα ρολακι 2 λεπτων στην ταινια

απο οτι καταλαβα απο το τελος σε ετοιμαζει και για 2ο μερος.....:blink:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 06:23]

Eragon

δεν ειχα ακουσει κριτικες....δεν ειχα δει τιποτα....ουτε καν τρεηλερ.απλα οτι σχετιζοταν με δρακους και σε στυλ αρχοντας των δαχτυλιδιων.

επαθα την πλακα μου.φοβερα τοπια σωστη κορυφωση της δρασης χωρις υπερβολες και αλλα διαστημικα......

το μονο αστειο της υποθεσης ηταν η Joss Stone (νεαρη τραγουδιστρια με χαρισματικη soul φωνη) που επαιζε ενα ρολακι 2 λεπτων στην ταινια

απο οτι καταλαβα απο το τελος σε ετοιμαζει και για 2ο μερος.....:blink:

Ετσι την πάτησα και εγω :p ... μονο το εξώφυλλο ειχα δει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.