Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

+1 απο πανω..

το μονο που κανανε σωστα ειναι το trailer της ταινιας!....

στο 2ο λεπτο κλαψιματος μου εσπασε τα νευρα παντως.....δεν εκανε(χμμ.. εδειχνε μαλλον) και τιποτα αλλο..

The Pursuit for happyness..

Οκ, έπαθα την πλάκα μου. Τόσο καλό δεν ο περίμενα. Η ψυχή μου με έπιασε με τα χρέη και τις υποχρεώσεις, αλλά και το τι σημαίνει επιβίωση την σήμερον ημέρα.

Αρχική απάντηση από jpavly

Οκ, έπαθα την πλάκα μου. Τόσο καλό δεν ο περίμενα. Η ψυχή μου με έπιασε με τα χρέη και τις υποχρεώσεις, αλλά και το τι σημαίνει επιβίωση την σήμερον ημέρα.

πολυ ωραια ταινια...

Αυτή δεν είναι που παίζει ένας μαύρος που έχει και ένα γιό, ο Will Smith αν θυμάμαι καλά?

Αρχική απάντηση από giorikas

Καλη περιπετεια για τα δεδομενα παντα του σχεδον ανυπαρκτου σεναριου της.

Λολ:D , η ταινια εχει βασιστει σε κλασσικο science-fiction μυθιστορημα, δεν της λοιπει το σεναριο.

Αμα αντεστρεφες την προταση σου, θα συμφωνουσα περισσοτερο...

Καλο σεναριο για τα δεδομενα της σχεδον ανυπαρκτης περιπετειας.:p

Διάλειμμα για λιγη μάσα....

2002837088657902401_rs.jpg

Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 12:56]

Bourne Identity

Bourne Supremacy

Bourne Ultimatum

ξανά και ξανά. Από τις καλύτερες περιπέτειες που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια.

Σωστος :T:

Πραγματικό αριστούργημα. Και δεν τον είχα και τόσο σε υπόληψη τον Will Smith ως ηθοποιο.

Και στο I am Legend αν και το σεναριοι είναι χιλιοφαγωμένο, πραγματικά γράφει ο ανθρωπος.

Αρχική απάντηση από alexis2044

Πραγματικό αριστούργημα. Και δεν τον είχα και τόσο σε υπόληψη τον Will Smith ως ηθοποιο.

Και στο I am Legend αν και το σεναριοι είναι χιλιοφαγωμένο, πραγματικά γράφει ο ανθρωπος.

Αν θέλεις κι άλλο Will Smith, Independence Day & I: Robot και τα κλασικά Bad Boys I & II.

Η τριλογια του THE MATRIX αξιζει να την δω (επιτέλους) ?

Βασικα δεν εχω καταφερει ποτε να δω ολοκληρη ουτε την πρώτη... (κανα 20λεπτο μονο και αν) και σκεφτομαι να το δω επιτέλους.... Τα επιστημονικης τα γουσταρω αλλα κάτι που πηρε ο υπνος οταν πηγα φανταρος να την δω στην Κω, κατι τα γκομενακια, κατι η βαρεμάρα μου... εεε εμεινε στο ραφι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.