cptkoulis Σεπτέμβριος 21, 2007 #241 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Zodiac :πολυ καλη ατμοσφαιρα αλλα πλατιαζει επικινδυνα και μετα απο 3 ωρες κατανταει εφιαλτικα κουραστικο(εδωσα μαχη να κρατηθω ξυπνιος και δεν εχω αποκοιμηθει ποτε σε σινεμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Σεπτέμβριος 21, 2007 #242 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Την Εισβολή (The Invasion) την εχει δει κανένας? http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=59&parent_id=45&movie_id=001609 Ψηνομαι τρελά για σήμερα αλλα θα είναι ντίγκα στα ζευγάρια τα σινεμα ρε γμτ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Σεπτέμβριος 21, 2007 #243 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από perp Την Εισβολή (The Invasion) την εχει δει κανένας? http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=59&parent_id=45&movie_id=001609 Ψηνομαι τρελά για σήμερα αλλα θα είναι ντίγκα στα ζευγάρια τα σινεμα ρε γμτ.... Ψιλολεει... δηλαδη ενταξει γουστα ειναι αυτα, αλλα δεν την λες και ασχημη την ταινια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Σεπτέμβριος 25, 2007 #244 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 300 σε ντι-βι-ντί Όλα τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #245 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Apocalypto Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Σεπτέμβριος 25, 2007 #246 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 ^καλο πρεπει να ειναι αυτο ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Σεπτέμβριος 25, 2007 #247 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Έχει ωραία τοπία η ταινία, αλλά όλοι οι ηθοποιοί άγνωστοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Σεπτέμβριος 25, 2007 #248 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Το φιναλε ειναι ωραιο με τις καραβελες... Δεν ξερω πως θελει να το παρυσιασει ο Gibson, σαν μια εποχη σωτηριας, δεν ξερω, παντως εμενα μου φαινεται σαν μια νεα εποχη σφαγων :getlost: Ε ρε τι τραβηξαν αυτοι οι ιθαγενεις(και ακομα τραβανε)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #249 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 καλο ειναι , δειτε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Σεπτέμβριος 26, 2007 #250 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Έχω μια απορία το έργο....Εκεί που ο μυώδης κακός του έργου τοξεύει τον πρωταγωνιστή από τόσο κοντινή απόσταση, πως είναι δυνατό και το βέλος δεν τον διαπερνά, παρά του προκαλεί ένα επιπόλαιο τραύμα στο στήθος που του επιτρέπει να κάνει και τόσσο δρόμο μετά προς την παραλία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 26, 2007 #251 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από dohc16 Έχω μια απορία το έργο....Εκεί που ο μυώδης κακός του έργου τοξεύει τον πρωταγωνιστή από τόσο κοντινή απόσταση, πως είναι δυνατό και το βέλος δεν τον διαπερνά, παρά του προκαλεί ένα επιπόλαιο τραύμα στο στήθος που του επιτρέπει να κάνει και τόσσο δρόμο μετά προς την παραλία.... Για τον λογο που ο James Bond δεν πεθαινει ποτε, που ο Superman πεταει laser απο τα ματια και ο Τσακι Τσαν παλευει με 300 σε καθε ταινια και δε παθαινει ουτε γρατζουνια....Αυτος ο λογος ειναι γνωστος και ως κινιματογραφος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 29, 2007 #252 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 free solo κατηγορία αναρρίχησηςτο παλικάρι είναι και λίγο φωτογράφος και λίγο σκηνοθέτης? και πολύ xtreme τύποςλέγεται Heinz Zakκαι κυκλοφορεί μια ταινία του με τίτλο "τα όνειρα δεν πεθαίνου ποτέ" ή κάπως έτσι μπήκα imdb googlaρα δεν είδα φως στο τούνελ....γνωρίζει κανείς κάτι?http://www.heinzzak.com/SeperateReallityFreeSolo/SeparateRealitytitel.jpghttp://www.bergsteigen.at/pic/e6dd906e-dbbb-4e62-8c0f-1baf41aab3c5.jpghttp://www.heinzzak.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Σεπτέμβριος 30, 2007 #253 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Long way round....για τους φαν των μηχαν΄νω τρομερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diliger Οκτώβριος 3, 2007 #254 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 born ultimatum Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 3, 2007 #255 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 Ocean's 13 - καλο αλλα με αυτα που ειχα ακουσει το περιμενα καλυτεροDie hard 4 - ψιλομουφιτσα28 days later + 28 weeks later - τα ειδα πακετο πρωτη φορα τωρα. Το 1ο ειχε να σου πει 5 πραγματα, το 2ο ειχε να σου πει πολυ λιγα.Daywatch - Εμενα που μου αρεσε το nightwatch μου αρεσε και το 2ο της τριλογιας.1408 - Πολυ καλο θριλλερακι. Κουλο, αλλα πολυ καλο. Απο τα λιγα του King που "τα πετυχανε". Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 3, 2007 #256 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 Ocean's 13 - καλουτσικο. Για 3η ταινια κατι λεει. Fantastic 4 - >> >> >>Die hard 4 - Yipikayie και αυτοπυροβολουμαι για να πεθανει ο κακος? Δεν νομιζω!!The Simpsons - 1000 φορες καλυτερη η σειραZodiac - Δεν μου αρεσε κ ειχα ακουσει καλες κριτικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Οκτώβριος 3, 2007 #257 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 τον ρατατούι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 4, 2007 #258 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Diliger born ultimatum Έχω ακούσει πως τα σπάει, σ'άρεσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 4, 2007 #259 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 03:14] Έχω ακούσει πως τα σπάει, σ'άρεσε? Δεν με ρωτησες, αλλα θα απαντησω! Πολυ καλο. Σαν υποθεση εχει αρχισει να χωλαινει λιγο (σε περιπτωση που βγαλουν και 4ο, 5ο κλπ) γιατι δεν γινεται 3 ταινιες να τα εχεις μαμησει ολα, και ακομα να ψαχνεσαι "ποιος ειμαι & που παω?" Ενω η ταινια σε εχει στην τσιτα, και το action κομματι ειναι τεντα για bourne movie, καποια πραγματα του σεναριου μπορουσαν να τα ειχαν δουλεψει περισσοτερο για να δεσει η φαση*. ακουλουθει ερωτηξη spoiler Δηλαδη για να καταλαβω το μεγαλο μυστικο της σειρας ηταν να μαθει το "Γιατι διαλεξατε εμενα??"???????????????? Και ακομα χειροτερα η απαντηση σε αυτο το θεμελιωδες ερωτημα ηταν "Εσυ μας διαλεξες!!!!" Ρε φιλε ελεοC. Κατασκοπος εισαι, σουπερ ντουπερ special forces κλπ!! Κανει μπαμ οτι δεν σε μαζεψαν τυχαια απο το δρομο. 99% προσφερθηκες σαν "λοκατζης-οϋκ-δενξερωκιεγωτιδιαολο" να πας στο προγραμμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 11, 2007 #260 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Μια μελισσα τον αυγουστο ... Μου αρεσε αρκετα μπορω να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.