Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Zodiac :πολυ καλη ατμοσφαιρα αλλα πλατιαζει επικινδυνα και μετα απο 3 ωρες κατανταει εφιαλτικα κουραστικο(εδωσα μαχη να κρατηθω ξυπνιος και δεν εχω αποκοιμηθει ποτε σε σινεμα)

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από perp

Την Εισβολή (The Invasion) την εχει δει κανένας?

http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=59&parent_id=45&movie_id=001609

Ψηνομαι τρελά για σήμερα αλλα θα είναι ντίγκα στα ζευγάρια τα σινεμα ρε γμτ.... :p

Ψιλολεει... δηλαδη ενταξει γουστα ειναι αυτα, αλλα δεν την λες και ασχημη την ταινια.

Το φιναλε ειναι ωραιο με τις καραβελες...

Δεν ξερω πως θελει να το παρυσιασει ο Gibson, σαν μια εποχη σωτηριας, δεν ξερω, παντως εμενα μου φαινεται σαν μια νεα εποχη σφαγων:getlost: :getlost:

Ε ρε τι τραβηξαν αυτοι οι ιθαγενεις(και ακομα τραβανε)...

Έχω μια απορία το έργο....Εκεί που ο μυώδης κακός του έργου τοξεύει τον πρωταγωνιστή από τόσο κοντινή απόσταση, πως είναι δυνατό και το βέλος δεν τον διαπερνά, παρά του προκαλεί ένα επιπόλαιο τραύμα στο στήθος που του επιτρέπει να κάνει και τόσσο δρόμο μετά προς την παραλία....

Αρχική απάντηση από dohc16

Έχω μια απορία το έργο....Εκεί που ο μυώδης κακός του έργου τοξεύει τον πρωταγωνιστή από τόσο κοντινή απόσταση, πως είναι δυνατό και το βέλος δεν τον διαπερνά, παρά του προκαλεί ένα επιπόλαιο τραύμα στο στήθος που του επιτρέπει να κάνει και τόσσο δρόμο μετά προς την παραλία....

Για τον λογο που ο James Bond δεν πεθαινει ποτε, που ο Superman πεταει laser απο τα ματια και ο Τσακι Τσαν παλευει με 300 σε καθε ταινια και δε παθαινει ουτε γρατζουνια....

Αυτος ο λογος ειναι γνωστος και ως κινιματογραφος....

free solo κατηγορία αναρρίχησης

το παλικάρι είναι και λίγο φωτογράφος και λίγο σκηνοθέτης?

και πολύ xtreme τύπος

λέγεται Heinz Zak

και κυκλοφορεί μια ταινία του με τίτλο "τα όνειρα δεν πεθαίνου ποτέ" ή κάπως έτσι

μπήκα imdb googlaρα

δεν είδα φως στο τούνελ....

γνωρίζει κανείς κάτι?

http://www.heinzzak.com/SeperateReallityFreeSolo/SeparateRealitytitel.jpg

http://www.bergsteigen.at/pic/e6dd906e-dbbb-4e62-8c0f-1baf41aab3c5.jpg

http://www.heinzzak.com/

Ocean's 13 - καλο αλλα με αυτα που ειχα ακουσει το περιμενα καλυτερο

Die hard 4 - ψιλομουφιτσα

28 days later + 28 weeks later - τα ειδα πακετο πρωτη φορα τωρα. Το 1ο ειχε να σου πει 5 πραγματα, το 2ο ειχε να σου πει πολυ λιγα.

Daywatch - Εμενα που μου αρεσε το nightwatch μου αρεσε και το 2ο της τριλογιας.

1408 - Πολυ καλο θριλλερακι. Κουλο, αλλα πολυ καλο. Απο τα λιγα του King που "τα πετυχανε".

Ocean's 13 - καλουτσικο. Για 3η ταινια κατι λεει.

Fantastic 4 - >> >> >>

Die hard 4 - Yipikayie και αυτοπυροβολουμαι για να πεθανει ο κακος? Δεν νομιζω!!

The Simpsons - 1000 φορες καλυτερη η σειρα

Zodiac - Δεν μου αρεσε κ ειχα ακουσει καλες κριτικες

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 03:14]

Έχω ακούσει πως τα σπάει, σ'άρεσε?

Δεν με ρωτησες, αλλα θα απαντησω! :p

Πολυ καλο.

Σαν υποθεση εχει αρχισει να χωλαινει λιγο (σε περιπτωση που βγαλουν και 4ο, 5ο κλπ) γιατι δεν γινεται 3 ταινιες να τα εχεις μαμησει ολα, και ακομα να ψαχνεσαι "ποιος ειμαι & που παω?"

Ενω η ταινια σε εχει στην τσιτα, και το action κομματι ειναι τεντα για bourne movie, καποια πραγματα του σεναριου μπορουσαν να τα ειχαν δουλεψει περισσοτερο για να δεσει η φαση*.

ακουλουθει ερωτηξη spoiler

Δηλαδη για να καταλαβω το μεγαλο μυστικο της σειρας ηταν να μαθει το "Γιατι διαλεξατε εμενα??"????????????????

Και ακομα χειροτερα η απαντηση σε αυτο το θεμελιωδες ερωτημα ηταν "Εσυ μας διαλεξες!!!!"

Ρε φιλε ελεοC. Κατασκοπος εισαι, σουπερ ντουπερ special forces κλπ!! Κανει μπαμ οτι δεν σε μαζεψαν τυχαια απο το δρομο.

99% προσφερθηκες σαν "λοκατζης-οϋκ-δενξερωκιεγωτιδιαολο" να πας στο προγραμμα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.