fusion Ιούλιος 7, 2007 #221 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Παιδια, πριν λιγο πηγα με εναν καφρο φιλο μου και ειδαμε τα Transformers.Πωρε καψιμο, ταινια για αμερικανακια (κυριολεκτικα).Οποιος θελει να γελασει με καποιες καλες ατακες, να πορωθει με τις σκηνες μαχης που βγαζουν renderαρουν τα computers του χολιγουντ και να χειροκροτησει τους αμερικανους που με πολεμικη τους υπεροχη εσωσαν για ΑΚΟΜΑ μια φορα την γη, να παει να την δει.Χαβαλε ειχε παντως, σε γενικες γραμμες μου αρεσε. Μπορειτε να πειτε οτι ηταν και κωμωδια, δειτε την και θα καταλαβετε.Στο τελος θα πειτε:"COOL DUDE, ******* AWESOME!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούλιος 8, 2007 #222 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από fusionΟποιος θελει να γελασει με καποιες καλες ατακες, να πορωθει με τις σκηνες μαχης που βγαζουν renderαρουν τα computers του χολιγουντ και να χειροκροτησει τους αμερικανους που με πολεμικη τους υπεροχη εσωσαν για ΑΚΟΜΑ μια φορα την γη, να παει να την δει. Εντάξει, δε νομίζω να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό...Εγώ θα πάω...Φόρος τιμής στα άπειρα Transformers που κατέστρεψα όταν ήμουν μικρός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 9, 2007 #223 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Catch a Fireαπλα καλοShooterμετριοBridge to TerabithiaμετριοLetters from Iwo Jimaαρκετα καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 9, 2007 #224 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από carlitofj Πρεμιερα στο Hostel 2:tomato: :tomato: !Μιλαμε η ταινια δν ξερω τι ακριβως ηταν.Θριλερ παντως δε θα το ελεγα!2 σκηνες βαρια βαρια.Παρεμεινε στη μετριοτητα της 1ης ταινιας οντως τρελη πατατα το 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 9, 2007 #225 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Eragon : Ένα παραμυθάκιΗθικόν δίδαγμα : Οι γκόμενες πάντα εντυπωσιάζονται από το γρήγορο γκάζι : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 11, 2007 #226 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 Ειδα χτες το Ghost Rider.... Ti λασπη ηταν αυτη?.... Η χειροτερη ταινια ever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 11, 2007 #227 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Winters Ειδα χτες το Ghost Rider.... Ti λασπη ηταν αυτη?.... Η χειροτερη ταινια ever... Εγω κλαιω το ratio που χαραμισα για να το κατεβασω. Μεγιστη πατατα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Ιούλιος 11, 2007 #228 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Winters Ειδα χτες το Ghost Rider.... Ti λασπη ηταν αυτη?.... Η χειροτερη ταινια ever... Οπα ρε παιδια κοψτε κατι... Δυο λεξεις: Eva Mendes:p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 13, 2007 #229 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πατε για transformers ...την περιμενα πατατα την ταινια και αποδειχτηκε διαμαντακι για το ειδος της. Τρελη δραση - καλο χιουμορ - απλα απιστευτα οπτικα εφφε. Οι αμερικανοι εχουν ξεφυγει. Α ρε οπτιμους ολο το σινεμα χειροκροτουσε οταν σε πρωτοεδειξαν lol.Και συγκρατηστε και ενα ονομα το οποιο σιγουρα θα σας κανει εντυπωση στην ταινια με την "ερμηνεια" της....MEGAN FOX και αντε γεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Ιούλιος 13, 2007 #230 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από isonMEGAN FOX και αντε γεια. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!:worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 14, 2007 #231 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Το Tranformers απλα απιστευτο... Τα καλυτερα eφε με διαφορα.... Τρελο ηχο..... Πρεπει να την δειτε σινεμα..... H πρωτη ταινια που παω να την δω 2η φορα....Τα 2 αρνητικα, βαλαν αρκετα περισσοτερα αστεια απο οσο επρεπε και το μεγα λαθος, εκει ξενερωσα απιστευτα, ο Megatron αντι για οπλο μεταμορφωνεται σε αεροπλανο.... Κατα τα αλλα φοβερο... Μust see Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Ιούλιος 14, 2007 #232 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 88 ΛΕΠΤΑμε τον Αλ Πατσίνο. Εγκεφαλικό αστυνομικό θρίλερ. Πολύ καλό. Κορυφαία σκηνή: Η γκόμενα που στέκεται ολόγυμνη στο μπάνιο βουρτσίζοντας τα δόντια της κι έχοντας το ένα της πόδι σηκωμένο στις 180 μοίρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 14, 2007 #233 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Αυτος ο Βιτβικι απο το Transformers δεν εμοιζε λιγο με εφηβο Rusell Crow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 8, 2007 #234 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 έχει δει κανείς το Dororo? δεν μου άρεσε καθόλου... ψάχνω να κάνω και ένα calibration με τους φίλους του ανατολικού στοιχείου. για να δώ αν όντως αξίζουν τα azumi κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 8, 2007 #235 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Πήγα και είδα το Zodiac. Τα 'σπασε.Σε βάζει στο κλίμα αμέσως και σε κρατάει εκεί για 2.30 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 8, 2007 #236 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga έχει δει κανείς το Dororo? δεν μου άρεσε καθόλου... ψάχνω να κάνω και ένα calibration με τους φίλους του ανατολικού στοιχείου. για να δώ αν όντως αξίζουν τα azumi κλπ... Δεν το έχω δει ακόμα, 4real? Έχεις δει Τίγρη και Δράκο, Hero, Flying Daggers κλπ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Σεπτέμβριος 8, 2007 #237 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2007 Χθες είδα το Rush Hour 3...αν και από σενάριο κτλ δεν διεκδικεί δάφνες είχε πολύ γέλιο και πέρασε ευχάριστα η ώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 9, 2007 #238 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 kαπου την πετυχα σαν τιτλο και μου κινησε το ενδιαφερον να την δω.Green street hooligans Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Σεπτέμβριος 9, 2007 #239 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2007 Εχει βγει και στα videoclub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Σεπτέμβριος 14, 2007 #240 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2007 The ultimate giftΑπλά απίστευτο...προσωπικά μου άρεσε τρομερά καιρό είχα να δω ταινία που να μη με κάνει να θέλω να την κλείσω μετά από μισή ώρα υπομονής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.