Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Είχα πάει και είχα δει στην πρεμιέρα το Alter Ego. Εντυπωσιακός ο Σάκης, καμιά σχέση με το τι περιμένεις να δεις, την βρήκα αρκετά συγκινητική. Ήταν ακαταλληλη για ανηλίκους όπως μου είπε ο ταμίας, αλλά δεν είχε κάτι τρομερό. Υπήρχαν μεν σκηνές σεξ αλλά καλογυρισμένες.

Αρχική απάντηση από dohc16 [Σήμερα, στις 13:58]

Ghostrider...κρίμα που δεν μου αρέσουν οι μοτοσυκλέτες.

Εγω προτιμησα να δω το 23 εκεινο το βραδυ και δεν εχασα, κριμα που εχει σταματησει να παιζει εδω και καιρο :(

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Λοιπόν είδα το Die Hard 4.0 αποφασισμένος να περάσω δύο ώρες ψυχαγωγίας χωρίς βαθυστόχαστα νοήματα και διδάγματα...Δράση και εφέ σε πολλούς τόννους, σε μια φάση ο πρωταγωνιστής οδηγάει μια νταλίκα μέσα σε ένα ανισόπεδο κόμβο, όπου τον κυνηγάει ένα F35, φοβερό σκηνικό.

Επίσης σκηνικό είναι τα συστήματα ψύξης που χρησιμοποιούν οι υπολογιστές σε ένα κυβερνητικό κτίριο, μιλάμε για απίστευτα φουρφούρια, κανονικές φτερωτές.....

Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 16:01]

Stay Alive...Stay Away επρεπε να λεγεται :TD: :TD: :TD:

θυμαμαι μου ειχε ψιλοαρεσει.

Ειδα χθες και το pulse που ειναι καπως παρομοιο. Ενδιαφερον στην αρχη, αλλα μετα το κανανε terminator humans vs machines :p

Dead Silence...

Φοβερη ταινια, φανταστικη ατμοσφαιρα. Κυριολεκτικα σε καθηλωνει. Φοβερο καστ (παιζει αυτος απο τους New Kids On The Block), αλλα πανω απ'ολα ενα υπεροχο σεναριο το οποιο μακαρι να εξελιχθει σε πολλες μαγευτικες συνεχειες...

ΝΟΤ !!!!!!!!!!!!!!!

Απιστευτη μουφα. Καλη ειναι μονο για να περνας τον χρονο στην θητεια σου, αλλα οχι για να θυσιαζεις τον στρατιωτικο σου υπνο. Μακρια!

Τελικά καλό το DIE HARD 4. Για 4 συνέχεια το περίμενα πολύ μάπα. Η υπερβολή σε τέτοιες τενίες είναι δεδομένη, αλλά πού μου άρεσε η σκηνή με το F-35 να γυρίζει γύρω γύρω κάτω από την γέφυρα!

Αλήθεια πόσοι από σας θα ήθελαν να είναι ο Warlock?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.