CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 6, 2007 #181 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από carlitofj [Χθες, στις 19:45] Φανταζεσαι ομως φιλε μου MATRIX χωρις μουσικη?Εγω τουλαχιστον οχι! αυτο σε τι αναιρει αυτα που ειπα ? απλα η μουσικη δεν ειναι το Α και το Ω σε μια ταινια...ειναι σημαντικη μεν αλλα οχι η ουσια της υπο8εσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 6, 2007 #182 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Μουσικάρες το Miami Vice! Επίσης, χωρίς να είναι κανένα αριστούργημα της 7ης τέχνης ήταν ότι πρέπει για να περάσει η ώρα. Καλύτερο από τα 9 στα 10 αντίστοιχα "μπαμ-μπουμ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 29, 2007 #183 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 the prestigescore : 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 29, 2007 #184 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Shaman Μουσικάρες το Miami Vice! Επίσης, χωρίς να είναι κανένα αριστούργημα της 7ης τέχνης ήταν ότι πρέπει για να περάσει η ώρα. Καλύτερο από τα 9 στα 10 αντίστοιχα "μπαμ-μπουμ". Το αυτό.Όταν ο σκηνοθέτης έχει μία Α ποιότητα, τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 29, 2007 #185 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Χτες είδα το Babel, ταινιάρα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 30, 2007 #186 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 apocalypto7/10αρκετες κουραστικες φασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Φεβρουάριος 14, 2007 #187 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 The Illusionist!!!Απλα ταινιαρα.Τα λογια ειναι περιττα:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 3, 2007 #188 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Πραγματικά σου έρχεται απο εκεί που δεν το περιμένεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Μάρτιος 3, 2007 #189 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Ο Πληροφοριοδότης....’ρχισε στις 9 και έφυγα κατά τις 11.30, δεν άντεξα περισσότερο. Οι πιο τυχεροί έφυγαν στις 10.30. Όταν ξεκίνησε η ταινία ήταν γεμάτη η αίθουσα και όταν έφυγα, υπήρχαν λιγότεροι από τους μισούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 3, 2007 #190 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 Alpha Dog Ακομα δεν ξερω αν μ'αρεσε η οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 3, 2007 #191 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2007 ghost rider γ@ματο ειναι. πολυ καλος ο nicolas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Μάρτιος 8, 2007 #192 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Για ακομα μια φορα γυριζω ξημερωματα απο τον κινηματογραφο.Αυτη τη φορα ειδα τους "300"!Πολυ καλη η ταινια.Αξιζει ο κινηματογραφος και θα αδικηθει τρομερα σε dvd εκτος αν εχετε φοβερη οθονη!Γενικα ολα καλα αλλα ρε παιδια ενα πραγμα μου την εδωσε αφανταστα.Ειναι δυνατον τις "Θερμοπυλες" να τις ονομασουν "Hot Gates"????!!?!?!?!?ΔΛΔ λιγο ΕΛΕΟΣ δε βλαπτει.Αυτα τα ολιγα...Κατα τα αλλα εμεινα ικανοποιημενος απο την ταινιαΥ.Γ Αναφερεται πουθενα στην ιστορια οτι ο Λεωνιδας ειχε γυναικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 15, 2007 #193 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2007 To Hot Gates είναι αυτούσιο από το Comic, οπότε δεν μπορούσαν - και να ήθελαν - να το αλλάξουν. Το 300 δεν είναι για DVD, μόνο σε HD θα το ψάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 23, 2007 #194 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Borat :TD: Απορώ πως παραγωγοί πλήρωσαν για αυτό το δήθεν "ψαγμενο" έκτρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 23, 2007 #195 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Οι διακοπές του MR bean. Μετά απο κανά μισάωρο γίνεται κουραστικός. Το γκομενάκι όμως πολύ καλό!:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 23, 2007 #196 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Borat :TD: Απορώ πως παραγωγοί πλήρωσαν για αυτό το δήθεν "ψαγμενο" έκτρωμα. Great success! Borat>all tbfh Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 14, 2007 Author #197 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2007 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ενταξει μιλαμε εχω φρικαρει , το τελευταιο το βιετναμ...δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα. μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο λεμε , τι εκανε το ατομο? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ περισσοτερα μετα, το ξαναβλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάϊος 15, 2007 #198 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ενταξει μιλαμε εχω φρικαρει , το τελευταιο το βιετναμ...δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα. μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο λεμε , τι εκανε το ατομο? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ περισσοτερα μετα, το ξαναβλεπω Πραγματικο Αριστουργημα η ταινια, πολυ καλοστημενη σκηνοθετικα απο τον Παντελη Βουλγαρη , με βασικο συναισθημα τη μοναξια. Τρεις μικρες ιστοριες διαφορετικες, με το Θαναση Βεγγο να δεινει ρεστα στη δευτερη, και το Γιωργο Αρμενη να μεγαλουργει στη τριτη ιστορια. Χωρις πλακα, μολις μαζεψα το σαγονι μου απο το πατομα αρχισα να προσκηνω τη TV μετα το τελος της τριτης ιστοριας με τον Αρμενη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 15, 2007 #199 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Great success! Borat>all tbfh Tbqpfh η σκηνή στο ξενοδοχείο με τους 2 γυμνούς ήταν αηδία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 15, 2007 Author #200 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Tbqpfh η σκηνή στο ξενοδοχείο με τους 2 γυμνούς ήταν αηδία. γιατι ρε , ρε HI5 σου λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.