Πριονέτο Δεκέμβριος 19, 2006 #161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 Ειδα το Eragon πρίν 2-3 μέρες και είναι πατάτα.:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 31, 2006 #162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 πάνε δείτε το "The Prestige" το είδα χθες και είτο καλό... απλά κατ' εμε, αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολύ νωρίς τι παίζει. Ζαχαρώνω αυτή την εποχή και "Το ’ρωμα" αλλά διστάζω, καθώς έχω διαβασει το βιβλίο που μαμεί και φοβάμαι μην ξενερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 31, 2006 #163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 The Illusionist καλη ταινια leon παλια μεν κορυφη δε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 31, 2006 Author #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Prison break φανατικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Ιανουάριος 2, 2007 #165 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Fearless :T: Πολυ ξηλο!!!!! !!!!! Και το κλεμενες ζωες με την angelina :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 2, 2007 #166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Το prestige ειναι πολυ καλο...παρα πολυ καλο...μονο και μονο που δεν κανει ''κοιλια'' σε κανενα σημειο αρκει.... Εχει και καλους ηθοποιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 2, 2007 #167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Μια νύχτα στο μουσείο Αρχική απάντηση από MalkavΖαχαρώνω αυτή την εποχή και "Το ’ρωμα" αλλά διστάζω, καθώς έχω διαβασει το βιβλίο που μαμεί και φοβάμαι μην ξενερώσω. Με πήρε ο ύπνος.. και την κοπέλα μου που είχε πορωθεί να το δούμε γιατί έχει διαβάσει το βιβλίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιανουάριος 3, 2007 #168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Ειδα το "The Wickerman" και μπορω να πω πως ειναι μια απο τις μεγαλυτερες πατατες EVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Ιανουάριος 3, 2007 #169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Crank. Καμενο αλλα τρομερο...!!:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Ιανουάριος 6, 2007 #170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από Tsunami [12-09-2006 17:10] Και σήμερα το πρόγραμμα έχει Miami Vice φρέσκο φρέσκο... Εμενα προσωπικα μου αρεσε η ταινιουλα.Δν ηταν κατι το ιδιαιτερο αλλα περνουσε ανετα η ωρα αν και ηταν μεγαλη!Εχω ομως μια απορια εδω καιρο!Πως λεγεται το τραγουδι που παιζεται στην ταινια οταν ο Colin Farell μιλαει με την γκομενα στο bar?HELPPPPPPPP:help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 6, 2007 #171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από carlitofj [Σήμερα, στις 11:05] Εμενα προσωπικα μου αρεσε η ταινιουλα.Δν ηταν κατι το ιδιαιτερο αλλα περνουσε ανετα η ωρα αν και ηταν μεγαλη!Εχω ομως μια απορια εδω καιρο!Πως λεγεται το τραγουδι που παιζεται στην ταινια οταν ο Colin Farell μιλαει με την γκομενα στο bar?HELPPPPPPPP:help: Στην αρχή της ταινίας λες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Ιανουάριος 6, 2007 #172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 09:27] Στην αρχή της ταινίας λες?? Ναι ναι οταν ξεκιναει η ταινια!Βασικα στην αρχη παιζει το Numb των Linkin Park και μετα οταν ο Colin Farell παει στο bar για να παραγγελει να πιουν τα παλικαρια αλλαζει το τραγουδι και παιζει ενα αλλο το οποιο εχω σπασει το κεφαλι μου για να βρω ποιο ειναι αλλα τπτ.Το ξερεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 6, 2007 #173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Δες εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 6, 2007 #174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 το Αρωμα μεγαλη πατατα παντως...προσωπικα με ξενερωσε απιστευτα.απο ενα σημειο και μετα το ξεφτελησαν τελειως το εργο (σκηνο8ετικα μιλαω).η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο.το "The Prestige" 8α συμφωνησω οτι ηταν κξαταπληκτικο εργο,αλλα 8α διαφωνησω στο οτι δεν ειχε καμια κοιλια.κατα την αποψη μου ειχε κοιλια και μαλιστα σχετικα μεγαλη εκει κοντα στα μισα της ταινιας.ενταξει η διαμαχη μεταξυ των 2 "μαγων" καλο ηταν να φανει για να καταδειχτει η σημασια και για να μπορεσει ο 8εατης να μπει στο πετσι του ρολου αλλα νομιζω το παρακαναν.ειναι ομως πτεσμα μπροστα στην συνολικη εικονα.απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει το τελευταιο εξαμηνο στο cinema. Crank πολυ καλο αν ξερεις τι περιμενεις να δεις.κατα τα αλλα απλα μια σπηνταριστη ταινια με αρκετο ξιλικι.τπτ λιγοτερο τπτ περισσοτερο. to Miami Vice το ειδα στον κινηματογραφο και ξενερωσα απιστευτα...καμια σχεση με την σειρα.πολυ αισ8ημα ρε παιδακι μου...ουτε ξιλικια,ουτε κατεγηστικη δραση ουτε τπτ.μια τεραστια ιστορια ερωτα και πα8ους (χωρις "ζουμι" ομως ακομα και αυτη!!!!!) με περιτιληγμα μια υπο8εση ναρκωτικων. το "The Illusionist" πολυ πολυ καλο.Eduard Norton απλα.αυτο τα λεει ολα πιστευω ειδα και το Over.the.Edge του Jonathan Kaplan αλλα το περιμενα αρκετα καλυτερο. αυτα για αυτην την βδομαδα που μας περασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Ιανουάριος 6, 2007 #175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 10:57] Δες εδώ. NICE!!!Found it!Ευχαριστώ πολύ φίλε.Να φανταστείς ήταν το πρώτο τραγούδι που κατέβασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 6, 2007 #176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Το miami vice μπορει να μην ήτανε κάτι τρελό αλλά ήτανε καλή ταινία...Όσο για τη μουσική ήτανε κορυφαία τόσες ταινίες έχουνε άθλια μουσική αλλά κανείς δεν το προσέχει αυτή είχε απ τις καλύτερες όχι μόνο αυτή που συντέθηκε για την ταινία αλλά και η επιλογή ήδη έτοιμων κομματιών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 6, 2007 #177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 ναι δεν λεω πολυ καλη η μουσικη αλλα οταν παω να δω μια ταινια,ειτε στο cinema ειτε στο σπιτι,προτιστως με ενδοιαφερει η ταινια και οχι η μουσικη της...ταινια βλεπουμε οχι βιντεο κλιπ ετσι?σιγουρα εαν η μουσικη ειναι καλη ειναι ενα 8ετικο στοιχειο για οποιαδηποτε ταινια αλλα δεν παυει να ειναι,για μενα τουλαχιστον,δευτερευον ζητημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Ιανουάριος 6, 2007 #178 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 17:12] ναι δεν λεω πολυ καλη η μουσικη αλλα οταν παω να δω μια ταινια,ειτε στο cinema ειτε στο σπιτι,προτιστως με ενδοιαφερει η ταινια και οχι η μουσικη της...ταινια βλεπουμε οχι βιντεο κλιπ ετσι?σιγουρα εαν η μουσικη ειναι καλη ειναι ενα 8ετικο στοιχειο για οποιαδηποτε ταινια αλλα δεν παυει να ειναι,για μενα τουλαχιστον,δευτερευον ζητημα. Φανταζεσαι ομως φιλε μου MATRIX χωρις μουσικη?Εγω τουλαχιστον οχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 6, 2007 #179 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από kender Το miami vice μπορει να μην ήτανε κάτι τρελό αλλά ήτανε καλή ταινία... Όσο για τη μουσική ήτανε κορυφαία τόσες ταινίες έχουνε άθλια μουσική αλλά κανείς δεν το προσέχει αυτή είχε απ τις καλύτερες όχι μόνο αυτή που συντέθηκε για την ταινία αλλά και η επιλογή ήδη έτοιμων κομματιών... Πως φαινεται ο noobας... Το μονο πραγμα που δεν μου αρεσε απο την ταινια ηταν η μουσικη της... Ακυρα κομματια και εντελως out of place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kia Ιανουάριος 6, 2007 #180 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2007 Πήγα και είδα το Night at the museum με τον Μπεν Στίλερ. Πολύ ωραία και αστεία ταινία. Για κάτι χαλαρό σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Επίσης είδα και το The grudge 1 για να το θυμηθώ έτσι ώστε να ακολουθήσει και το The grudge 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.