winters Δεκέμβριος 6, 2006 #141 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Πληροφοριοδοτης ....Παρα πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 6, 2006 #142 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Departed και Borat.Κορυφαια και τα δυο,το καθε ενα στο ειδος του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Δεκέμβριος 7, 2006 #143 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Ειδα το "The Omen"...η μεγαλυτερη χαζομαρα που ειδα τα τελευταια δυο χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 9, 2006 #144 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2006 Deja Vu :T: :T: My movie of the year, with no single doubt. Το πρωτο καλο εργο που ειδα @ cinema μετα απο πολυ καιρο και αξιζε καθε τελευταιο γιουροσεντσι. Απιστευτη πλοκη κ σεναριο, αξιζει να τη δειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Δεκέμβριος 12, 2006 #145 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2006 η μαυρη νταλια !ελεος μιλαμε μια αποτυχημενη αποτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 12, 2006 #146 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Το GREEN MILE Εχει δει κανενας απο σας ???Νομιζω οτι ειναι απο της καλυτερες ταινιες που εχω δει στην ζωη μου..... Περίεργο που δεν το είχες δειΠόσο χρονών είσαι btw ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 13, 2006 #147 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Borg Περίεργο που δεν το είχες δειΠόσο χρονών είσαι btw ? και εγω δεν το εχω δει.28... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2006 #148 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Οντως, ειναι φοβερο το Green Mile ΑΛΛΑ Fear & Loath in Las Vegas, ειναι κορυφαιο !!! (σποντα για το αβαταρ του αποπανω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 13, 2006 #149 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45κι ολα βεβαια ξαναρχιζουν απο την αφρικη. Ναι ΠΑΝΤΑ....!!!Αυτό δεν ήθελα να το σχολιάσω διότι θα μας πούνε ρατσιστές κτλ κτλ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 13, 2006 #150 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulosFear & Loath in Las Vegas, ειναι κορυφαιο !!! (σποντα για το αβαταρ του αποπανω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Δεκέμβριος 13, 2006 #151 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Δεν λεω ρε παιδια ωραια ταινια το "the departed" αλλα τι ακυρο τελος ηταν αυτο?Επισης η ταινια ειναι αντιγραφη μιας Γιαπωνεζικης called "Infernal affairs"!Το εχουνε χεσει πια οι Αμερικανοι με τις αντιγραφες τους.Εχουν κανει remake ολη την Ασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2006 #152 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Αν θελετε ακυρο τελος, δειτε το The Crank... Δεν φερω καμια ευθυνη ομως !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 13, 2006 #153 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Είδα το The Hills Have Eyes και με άρεσε αρκετά μπορώ να πω , είχα πάρα πολύ καιρό να δω honor/cult movie τέτοιου επιπέδου Αρχική απάντηση από zyx και εγω δεν το εχω δει. 28... Περνάνε τα χρόνια...24+ σε γνώρισα και από τότε δεν είδα εξέλιξη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Δεκέμβριος 14, 2006 #154 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Μολις γυρισα απο κινηματογραφο και ειδα το "Deja vu"!Πολυ καλο παιδια.Αξιζει τα 7,5Ε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 14, 2006 #155 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Παιδες ,νοικιαστε το Running Scared (Τρεξε γρηγορα) Απιστευτη ταινια,δεν μπορεις να παρεις ανασα απο την αρχη ως το τελος.... Η ταινια της χρονιας ΙΜΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 14, 2006 #156 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από knight_77 Παιδες ,νοικιαστε το Running Scared (Τρεξε γρηγορα) Απιστευτη ταινια,δεν μπορεις να παρεις ανασα απο την αρχη ως το τελος.... Η ταινια της χρονιας ΙΜΟ Οκ κύριε draconian times! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 16, 2006 #157 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2006 AMORES PERROSLOVE IS A BITCHΧΑΜΕΝΕΣ ΑΓΑΠΕΣΠολύ σκληρή, αλλά εξαιρετική ταινία Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Δεκέμβριος 17, 2006 #158 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [13-12-2006 10:41] Αν θελετε ακυρο τελος, δειτε το The Crank... Δεν φερω καμια ευθυνη ομως !!!! Πολυ ακυρο μιλαμε ομως!Ακουστε και κατι τελειως χαζο:Κανονιζουμε με ενα φιλο μου να παμε να δουμε το "crank" το οποιο εγω ηξερα ως "εκτος οριων" και δν ηξερα αγγλικο τιτλο!Πηγαινουμε λοιπον κινηματογραφο και μου λεει:Κατεβασα και μια ταινια και ειδα σημερα το πρωι."crank" λεγεται και ειναι αρκετα καλη.Ωραια του λεω και εγω.Επειτα ξεκιναει η ταινια....Τα υπολοιπα πιστευω ειναι αυτονοητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Δεκέμβριος 17, 2006 #159 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2006 Ειδα και το "The holiday".Δν αξιζει παιδια.Μην κανετε τον κοπο να το δειτε κινηματογραφο.Για dvd ειναι τετοιες ταινιες!Ασε που κραταει και 2+ ωρες και αγανακτησα στην αιθουσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 19, 2006 #160 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 Πεντε λεπτα ακομα :T: Μ'αρεσε παρα πολυ........ Πολυ καλη ταινια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.