Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Sol [26-01-2006 16:27]

Χθες είδα το Underworld evolution :T: :T: :T: :T: :T:

Σε όσους άρεσε το πρώτο, αυτό θα το λατρέψουν.... Φοβερή περιπέτεια (όπλα, ξύλο), άπειρο s_p_l_a_t_t_e_r (αλλά λιγότερη ατμόσφαιρα), καταπληκτικά εφέ, γενικά τέλειο!:T:

To ελεος το ιδιο?????

Χτες το ειδα... Να ξεκαθαρισουμε οτι μου αρεσε πολύ το πρωτο...

Ενα συνοθυλευμα ξυλου και πυροβολισμων με απιστευτα σεναριακα κενα τα οποια γινεται εμφανης προσπαθεια να καλυφθουν με απιστευτες περιγραφες οπου σε 1 λεπτο ακαταπαυστης παρλας των χαρακτηρων "μπαλωνονται" οπως-οπως ολες οι τρυπες του σεναριου... το οποιο σκοπο εχει μονο το ξυλο+πυροβολισμους. Ατακες ψιλοηλιθιες (εποχης Σβαρτσενεγκερ + Ραμπο)

Και φυσικα η μεγαλυτερη ηλιθιοτητα που εχω δει σε ταινια με βρυκολακες....

Το ξερετε οτι οι βρυκολακες (ενα ειδος που ζει ΜΟΝΟ την νυκτα αν δεν εχετε εξοικιωθει με την συγκεκριμενη ρατσα) ΔΕΝ βλεπουν στο σκοταδι...??????????

Κανονικα δεν παρατηρω τετοιες καραγκιοζιες στις ταινιες αλλα το συγκεκριμενο εγινε 7-8 φορες και μαλιστα "κραυγαλεα"

Ειναι εποιικως γελοιο να μπαινει ι Beckinsale (ενας βρυκολακας) σε ενα δωματιο (με ημιφως, να φανταστειτε οτι ο θεατης εβλεπε κανονικα στο δωματιο) και να ψαχνει να βρει τον διακοπτη για το φως... Αφου τον ανοιγει και δεν δουλευει... παει στον ηλεκτρονικο πινακα να γυρισει την ασφαλεια, οποτε και φωτιζεται το δωματιο...

Ο ΑΡΧΙ-βρυκολακας-αθανατος-μαμαω-τους-παντες (Μαικλ) που κανει σουπερ-παπαδες σε ολη την ταινια... παει σε μια κατακομβη (παλι αρκετα φωτισμενη ωστε να βλεπει κανονικα ο θεατης) να βρει τον αδερφο του τον λυκανθρωπο αλλα κραταει κι εναν ... πυρσο... να βλεπουμε που παμε ρε αδερφε, μην κουτουλησω σε κανα τοιχο βραδιατικα...

Φυσικα εχω ενα καρρο αλλα ηλιθια τα οποια (αφου ειχα χασει καθε ενδιαφερον για την ταινια απο τα πρωτα 20 λεπτα...) καθομουνα και τα παρατηρουσα...

Πραγματικα κριμα...

Πηραν μια πολυ καλη ταινια/ιδεα και την σκοτωσαν

Εμετος... :rip:

SLN :worship: :hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

Ενα συνοθυλευμα ξυλου και πυροβολισμων με απιστευτα σεναριακα κενα τα οποια γινεται εμφανης προσπαθεια να καλυφθουν με απιστευτες περιγραφες οπου σε 1 λεπτο ακαταπαυστης παρλας των χαρακτηρων "μπαλωνονται" οπως-οπως ολες οι τρυπες του σεναριου... το οποιο σκοπο εχει μονο το ξυλο+πυροβολισμους. Ατακες ψιλοηλιθιες (εποχης Σβαρτσενεγκερ + Ραμπο)... Πηραν μια πολυ καλη ταινια/ιδεα και την σκοτωσαν

:rip:

Δίκιο έχεις man αλλά πολύ σοβαρά δε την πήρες την ταινία? Το πρώτο είχε ατμόσφαιρα και σενάριο αυτό ήταν απλά περιπετει(ούλ)α για ποπ-κορν (έπεσαν και φράγκα προφανώς, κατάχρηση εφέ, να βγάλουμε την ταινία για βγάλουμε χρήμα, sequel τραβάει κόσμο, κτλ...) και για αυτό το σκοπό του, νομίζω ήταν μια χαρά, είχε και την σχετική πλάκα του. Δεν είχα προσδοκίες για τίποτε άλλο και δεν έπιασα ούτε ένα από τα λάθη που παρατήρησες :p .

Σωστός πάντως, το "σε όσους άρεσε το πρώτο αυτό θα το λατρέψουν" είναι απλά λάθος.

Κι εγώ το Σάββατο είδα το δεύτερο Underworld. Προσωπικά δεν μου άρεσε ούτε το πρώτο, αλλά άμα η παρέα σου θέλει να βλέπει εφέ και ξύλο...

Η ταινία ναι μεν είχε πολύ γαμάτα εφέ, αλλά απο κει και πέρα μόνο ξύλο και αίμα ήταν, σε σημείο να τη σιχαθείς... Τίποτα άλλα... Δεν την προτείνω...

@SLN: :worship: Κι εμένα μου φάνηκε γενικώς "κουλή" η ταινία σε πολλές φάσεις αλλά δεν έκατσα να σκεφτώ το γιατί. Η παρατηρητικότητά σου μαμεί πάντως... :p

Αρχική απάντηση από SLN [02-02-2006 00:15]

To ελεος το ιδιο?????

Χτες το ειδα... Να ξεκαθαρισουμε οτι μου αρεσε πολύ το πρωτο...

Ενα συνοθυλευμα ξυλου και πυροβολισμων με απιστευτα σεναριακα κενα τα οποια γινεται εμφανης προσπαθεια να καλυφθουν με απιστευτες περιγραφες οπου σε 1 λεπτο ακαταπαυστης παρλας των χαρακτηρων "μπαλωνονται" οπως-οπως ολες οι τρυπες του σεναριου... το οποιο σκοπο εχει μονο το ξυλο+πυροβολισμους. Ατακες ψιλοηλιθιες (εποχης Σβαρτσενεγκερ + Ραμπο)

Και φυσικα η μεγαλυτερη ηλιθιοτητα που εχω δει σε ταινια με βρυκολακες....

Το ξερετε οτι οι βρυκολακες (ενα ειδος που ζει ΜΟΝΟ την νυκτα αν δεν εχετε εξοικιωθει με την συγκεκριμενη ρατσα) ΔΕΝ βλεπουν στο σκοταδι...??????????

Κανονικα δεν παρατηρω τετοιες καραγκιοζιες στις ταινιες αλλα το συγκεκριμενο εγινε 7-8 φορες και μαλιστα "κραυγαλεα"

Ειναι εποιικως γελοιο να μπαινει ι Beckinsale (ενας βρυκολακας) σε ενα δωματιο (με ημιφως, να φανταστειτε οτι ο θεατης εβλεπε κανονικα στο δωματιο) και να ψαχνει να βρει τον διακοπτη για το φως... Αφου τον ανοιγει και δεν δουλευει... παει στον ηλεκτρονικο πινακα να γυρισει την ασφαλεια, οποτε και φωτιζεται το δωματιο...

Ο ΑΡΧΙ-βρυκολακας-αθανατος-μαμαω-τους-παντες (Μαικλ) που κανει σουπερ-παπαδες σε ολη την ταινια... παει σε μια κατακομβη (παλι αρκετα φωτισμενη ωστε να βλεπει κανονικα ο θεατης) να βρει τον αδερφο του τον λυκανθρωπο αλλα κραταει κι εναν ... πυρσο... να βλεπουμε που παμε ρε αδερφε, μην κουτουλησω σε κανα τοιχο βραδιατικα...

Φυσικα εχω ενα καρρο αλλα ηλιθια τα οποια (αφου ειχα χασει καθε ενδιαφερον για την ταινια απο τα πρωτα 20 λεπτα...) καθομουνα και τα παρατηρουσα...

Πραγματικα κριμα...

Πηραν μια πολυ καλη ταινια/ιδεα και την σκοτωσαν

Εμετος... :rip:

Είναι αφελές να πιστεύεις ότι υπάρχουν βρικόλακες !!

Και οι πέτρες στα νταμάρια γνωρίζουν ότι τους σκότωσε όλους ο ημεροβάτης Snipes

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 10:11]

Είναι αφελές να πιστεύεις ότι υπάρχουν βρικόλακες !!

Και οι πέτρες στα νταμάρια γνωρίζουν ότι τους σκότωσε όλους ο ημεροβάτης Snipes

ο Χαρδαβελλας το ξερει αυτο ραααα?

Αρχική απάντηση από RootX

Κορυφαίο το "Μόναχο", να το δείτε παίδες. Βέβαια δεν κρύβει τις φιλοεβραϊκές του απόψεις αλλά στην πορεία βάζει το σαράκι της αμφιβολίας.

γιατι να τις κρυψει , αφου ειναι και ο ιδιος εβραικης καταγωγης.

Νομιζω οτι κρατησε ουδετερη σταση αλλα εδειξε την ταινια απο την εβραικη ματιά.

Ειναι ισως η καλυτερη του σκηνοθετικα ταινια.Ο Ελληνας Γιαννατος (ετσι δεν κεγεται?) εδωσε ρεστα κυριολεκτικα...

Θα συμφωνήσω ότι το χειρίστηκε εξαιρετικά, το έδειξε από την εβραική σκοπιά(άποψή μου, επίτηδες φόρτισε το κλίμα aka φιλοεβραϊκά) αλλά έξυπνα άρχισε να σε ποτίζει με αμφιβολίες. Ρέστα κατ'εμέ έδωσε ο Eric Bana.

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από thrasher

Ρε παιδια υπαρχει ταινια how high?Με δυο αραπηδες

Eτσι μου την ειπανε και επισης μου ειπαν οτι εχει τρελο γελιο.

Στο γουγλη δεν βρηκα τιποτα,μονο so high,αυτο ειναι?

http://www.imdb.com/title/tt0278488/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.