Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Ναι κοιτατε το imdb για να σας πει αν ειναι ωραια η ταινια...

τεσπα.

Ειμαι πολυ χαρουμενος που βρηκα το Grindhouse σε μια ενωμενη ταινια μαζι με τα τρεηλερακια και ολα τα τζιριτζατζουλα.

Και επισης ο Νικολας Κεητζ σαν Φου Μαντσου ισως να ειναι και η καλυτερη ερμηνεια του εδω και 15 χρονια.

Midnight in Paris (2011) - IMDb δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.κωμωδία δεν είναι πάντως.

Δεν είχα σκοπό να το δω όπως δεν βλέπω οτιδήποτε έχει σχέση με romance, αλλά διάβασα 1-2 καλές κριτικές και είπα να το δω.Κακός βέβαια.Σε όσους αρέσουν τα ρομαντικά θα τους αρέσει.

5/10.

Και ο Brad Pitt σε αυτή την ταινία αποδεικνύει άλλη μία φορά ότι το έχει και δεν είναι απλά ένας ωραίος γκόμενος που πληρώνεται σαν ηθοποιός.

+1 Ταινιάρα ,άντε τώρα να δούμε τέτοια....

Καποιος να σταματησει την απεργια της Νετ γιατι με τη ταινια που εδειχνε η μανα μου κολλησε στη τηλεοραση και της αρεσε και απο πανω! Οποιος την εχει δει ας σχολιασει παρακαλω μιας και γω ειμαι σοκαρισμενος...

Jamon Jamon (1992) - IMDb

Ναι κοιτατε το imdb για να σας πει αν ειναι ωραια η ταινια...

τεσπα.

.

την απορεια μου εξεφρασα για την βαθμολογια,δεν ειπα οτι το imdb ειναι δεικτης ποιοτητας,

η οτι πρεπει να το συμβουλευομαστε πριν δουμε την ταινια.....

ισα ισα το ιδιο πραγμα με σενα εννοω....πως μπορει και βαζει κοσμος τετοιες βαθμολογιες σε τετοιες ταινιες.

crazy stupid love πολυ βαρετη,σαν να ξανα βλεπεις το Ηitch

αλλα εκει θυμαμαι οτι γελασα τουλαχιστον.

Ο Steve με απογοητευσε :weep:το imdb της δινει 7.8 wtf rly....

Εγώ την βρήκα εξαιρετική πάντως, ένα 7ρακι θα το έδινα σίγουρα.

Sucker Punch

Σοβαρα τωρα, φοβερη ταινια.

Το 80% φιλων που την ειδε τη μισησε.

Γνωμη τους,σεβαστη, αλλα μαλλον δεν πολυκαταλαβαν και τι παιχτηκε.

Η ταινια εχει πολυ βαθος και ενας που δεν πολυδινει προσοχη δεν θα καταλαβει τι παιζει.

Ειναι πραγματικα απιστευτο το πως στριμωξαν σε μια ταινια που αφορα την κακοποιηση των γυναικων/mental disorders τοσο πολυ κλωτσοπατιναδα.

Υπερβολικα ερωτικη και ταυτοχρονα τοσο μιζερη και μαυρη.

Επισης μιλαμε για ενα shrine ολων των fanservice που θα μπορουσε καποιος να ζητησει.

Α και το Soundtrack ΙΣΩΠΕΔΩΣΕ τα πανταolaf.

Δειτε τη με οσο πανε τα ηχεια.

A ρε Zack Snyder!!

Sucker Punch

Σοβαρα τωρα, φοβερη ταινια.

Το 80% φιλων που την ειδε τη μισησε.

Γνωμη τους,σεβαστη, αλλα μαλλον δεν πολυκαταλαβαν και τι παιχτηκε.

Η ταινια εχει πολυ βαθος και ενας που δεν πολυδινει προσοχη δεν θα καταλαβει τι παιζει.

Ειναι πραγματικα απιστευτο το πως στριμωξαν σε μια ταινια που αφορα την κακοποιηση των γυναικων/mental disorders τοσο πολυ κλωτσοπατιναδα.

Υπερβολικα ερωτικη και ταυτοχρονα τοσο μιζερη και μαυρη.

Επισης μιλαμε για ενα shrine ολων των fanservice που θα μπορουσε καποιος να ζητησει.

Α και το Soundtrack ΙΣΩΠΕΔΩΣΕ τα πανταolaf.

Δειτε τη με οσο πανε τα ηχεια.

A ρε Zack Snyder!!

Μηπως εχεις βγει μπουχτισμενος απο το φανταριλικι και εχουν πεσει καπως τα standard σου?:p

Πολυ μετρια την βρηκα εγω την ταινια.Διασκεδαστικη αλλα μετρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.