Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Cidade de Deus (City of God)

Δε θα τη βαθμολογήσω, απλά και μόνο γιατί είναι ιδιαίτερη ταινία και δε θέλω να σας προκαταβάλλω ούτε αρνητικά, ούτε θετικά.

Βασίζεται σε αληθινή ιστορία, όλοι οι χαρακτήρες είναι υπαρκτά πρόσωπα και κάποιοι από τους ηθοποιούς/κομπάρσους που συμμετέχουν, έχουν ζήσει τα πραγματικά γεγονότα.

Πραγματεύεται την ιστορία των φτωχών παιδιών που μεγαλώνουν στη Βραζιλία. Η βαθμολογία στο IMDb είναι 8.8/10 και βρίσκεται στο no 18 όλων των εποχών.

Cidade de Deus (City of God)

Δε θα τη βαθμολογήσω, απλά και μόνο γιατί είναι ιδιαίτερη ταινία και δε θέλω να σας προκαταβάλλω ούτε αρνητικά, ούτε θετικά.

Βασίζεται σε αληθινή ιστορία, όλοι οι χαρακτήρες είναι υπαρκτά πρόσωπα και κάποιοι από τους ηθοποιούς/κομπάρσους που συμμετέχουν, έχουν ζήσει τα πραγματικά γεγονότα.

Πραγματεύεται την ιστορία των φτωχών παιδιών που μεγαλώνουν στη Βραζιλία. Η βαθμολογία στο IMDb είναι 8.8/10 και βρίσκεται στο no 18 όλων των εποχών.

Ταινιαρα με τα ολα της.Πολυ δυναμη.

Father of Invention. Τον είχα για πολύ καλύτερα τον Kevin Spacey. Μια ανάλατη κι άνοστη ψιλοκομωδία (στην οποία νομίζω χαμογέλασα 2 φορές), χωρίς ενδιαφέρον και νόημα. Το 5.7 που έχει στο IMDB είναι πάρα πολύ.

IMDb - Captain America: The First Avenger (2011) τίποτα το ιδιαίτερο.Μια κλασσική αμερικανιά σαν πολλές άλλες.7/10 μόνο και μόνο γιατί δεν ήταν βαρετή.

@1080p : Ήταν πραγματικός Captain AMERICA. 7,κάτι στα 10 .

Και ο Brad Pitt σε αυτή την ταινία αποδεικνύει άλλη μία φορά ότι το έχει και δεν είναι απλά ένας ωραίος γκόμενος που πληρώνεται σαν ηθοποιός.

ίσως να είναι και η τοπ του ερμηνεία σε αυτή την ταινία μαζί με το fight club

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.