Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Παραύτα στο Παρίσι δε θα ήθελα να μείνω,γιατί και ο πολύς ρομαντισμός σε κάνει ευάλωτο άνθρωπο,σε σημείο να εγκαταλείπεις τα υπαρκτά για τα ανύπαρκτα και έτσι χάνεις τη ζωή.

Εδώ βλέπω και πόσο μεγάλο ταλέντο είναι ο Woody,εμένα αυτό το μήνυμα μου πέρασε κρυμμένο μέσα σ'όλα.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕ

Καταρχάς σιχαίνομαι τη Γαλλική γλώσσα,κάθε φορά που ακούω άνθρωπο να τη μιλά ειδικά άντρα ,μου ρχεται να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο πριν βαρέσω το δικό του. :p

Καταρχάς σιχαίνομαι τη Γαλλική γλώσσα,κάθε φορά που ακούω άνθρωπο να τη μιλά ειδικά άντρα ,μου ρχεται να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο πριν βαρέσω το δικό του. :p

Συμφωνω.Η μανα μου διδασκε γαλλικα παλια ,οι αδελφες μου και αυτες χωμενες στα γαλλικα και εμεινα εγω να με πριζουν απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να μαθω την γλωσσα.Την μισησα με ολο μου το ειναι,ειναι αθλια σιχαμενα και σαν λαος καθυστερημενος

με εχει πιασει και μια κριση βαρεμαρας τωρα για αυτο τοσο μισος:tomato:

οι ανθρωποι εχουν αλλαξει ολους τους γραμματικους του κανονες απλα για να ακουγονται ομορφα:bad:

μεγαλυτεροι σωβινιστες απο αυτους δεν υπαρχουν

εδω οι τυποι μεταγλωτιζουν την καθε ταινια αν ειναι δυνατον να πηγαινεις σινεμα και να ακους τον τομ κρουζ να μιλαει γαλλικα

στα διαλα

νταξ σταματαω

5 Days of War 6/10

Τίποτα ιδιαίτερο, πέρασε ευχάριστα η ώρα. Την είδα λόγω cast κι επειδή βασίζεται στα γεγονότα της Οσετίας τις ημέρες που γινόταν παράλληλα η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2008 (ναι, αυτών που έπρεπε να σταματήσουν γιατί κατά παράδοση θα έπρεπε να ισχύει εκεχειρία... μα τι λέω ο αφελής...)

Δυστυχώς στο IMDb δεν υπάρχει τίποτα στα Goofs ώστε να καταλάβει κανείς ποιά από αυτά που βλέπουμε είναι αληθινά γεγονότα ή απλά παρουσιάζονται έτσι από τα αμερικανάκια. Καθόλου τυχαίο το ότι παρουσιάζει τους Ρώσσους σαν εγκληματίες πολέμου, ποιός, η Αμερική...

Colombiana - 6.5-7/10

Αρκετές μουφίτσες η ταινία (πχ ένα 10χρονο(?) παιδάκι σηκώνει καπάκι υπονόμου. Ο Κ!!! ), επίσης μιλάει σαν ρομπότ, αλλά γενικά βλέπεται ευχάριστα.

Αναπολώ τα χρόνια που έβλεπα Con Air, η επόμενη ταινία ήταν το The Rock, η παραεπόμενη το Face Off...Alien, Predator κλπ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.