Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
The dead (2010) 8/10, πάρα πολύ καλή ταινία με ζόμπι, αν και low budget "βάζει τα γυαλιά" σε πάρα πολλές υπερπατάτες του hollywood, μην περιμένετε να δείτε τρομερά εφέ ή θάλασσες από ζόμπι ωστόσο τα κύρια χαρακτηριστικά μιας τέτοιας ταινίας τα καλύπτει και με το παραπάνω, αν και κυκλοφόρησε το 2010 θα συμφωνήσω με όσους την χαρακτηρίζουν κλασσική όπως π.χ. το The night of the living dead του 1968 και το rmk του το 1990, γενικά αν είστε φαν του horror/ thriller πρέπει να την δείτε (αλλιώς εσείς χάνετε :p), recommended από μένα.

Wolverine Origins. 7+/10

Πολύ καλή, η ώα πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε!

The man from nowhere. 8/10

Πολύ καλή επίσης. Για κάποιον που δεν γουστάρει αίματα δεν κάνει, αλλά αξίζει.

Δες το bad teacher και πες μου :p

ίσως η μοναδική ταινία που σταμάτησα στη μέση το 2011.

I see your Bad Teacher and i raise with Bridesmaids...Στην μέση είπα ότι για να γίνει καλή η ταινία έπρεπε ή να παίξει lesbian sex ή να γίνει battle royale.

I see your Bad Teacher and i raise with Bridesmaids...Στην μέση είπα ότι για να γίνει καλή η ταινία έπρεπε ή να παίξει lesbian sex ή να γίνει battle royale.

Συμφωνώ είναι χαλαρά η χειρότερη ταινία που είδα τον τελευταίο καιρό... απορώ πως στο Imdb έχει 7.1 ...εγώ στο 20λεπτό είχα βαρεθεί και ο μόνος λόγος που την είδα ήταν για να βρω γιατί πήρε 7, αλλά δυστυχώς δεν...

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) - IMDb 9.1/10

The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) - IMDb 9/10

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) - IMDb 9.2/10

Τωρα αξιωθηκα να την δω...:rolleyes:

11 ωρες που με καθηλωσαν...Φοβερη τριλογια...Τα λογια περιττα...

Midnight in Paris (2011) 8/10

Καταπληκτική ταινία με Ευρωπαϊκό ύφος και χρώματα από Γαλλία και άλλες εποχές.

Ο Woody Allen προσδίδει μια ξεχωριστή ομορφιά στο θέμα του έρωτα και του ρομαντισμού και πάνω απ'όλα τονίζει την αξία που έχει για μερικούς ο ρομαντισμός και πόσο εύθραυστος μπορεί να γίνει από την καθημερινότητα,από την οποία απουσιάζει σχεδόν πλήρως στις μέρες μας.

Ο Owen Wilson ήταν άξιος του ρόλου του και έμεινα έκπληκτος από την ωραία ηθοποιία του,αφού τον είχα συνηθίσει σε ταινίες που περνούσαν απαρατήρητες.

Μου αρέσει πολύ η Marion Cotillard ,είναι γλυκιά και αισθησιακή ,οπότε ταίριαζε για γυναίκα-έμπνευση των ανθρώπων της τέχνης.

Η αλήθεια είναι ασχολήθηκαν πολλοί μαζί της,j'ai aussi...

Είναι μια στροφή από ένα παλιό μου ποίημα:

Ονειρο της στιγμης,

η γυναικα του Μοντιλιάνι,

ο γλυκος αιθερας να ψυθιριζει

οσα τ’αυτι δεν πιανει.

Άμα δείτε πίνακες του,θα καταλάβετε πόσο όμορφη γυναίκα ήταν για την εποχή.

Παραύτα στο Παρίσι δε θα ήθελα να μείνω,γιατί και ο πολύς ρομαντισμός σε κάνει ευάλωτο άνθρωπο,σε σημείο να εγκαταλείπεις τα υπαρκτά για τα ανύπαρκτα και έτσι χάνεις τη ζωή.

Εδώ βλέπω και πόσο μεγάλο ταλέντο είναι ο Woody,εμένα αυτό το μήνυμα μου πέρασε κρυμμένο μέσα σ'όλα.

Δείτε την.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.