Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Και ειχα μια φουντωση, μια φλογα, να ενστερνιστουν τα γουστα μου και τις προτιμησεις μου, που δεν περιγραφεται...

Δεν είναι το θέμα αν θες να ενστερνιστούν τις απόψεις σου ή όχι. Σου λέει ο jesus ότι δεν το βρίσκει λογικό να βάζεις σε αμερικάνικες νεανικές χαζομκωμωδίες τέτοιες βαθμολογίες. Και εσύ ενώ θα μπορούσες να πεις ότι έχει π.χ. καλό σενάριο, καλή ηθοποιία ή whatever κάτι που σου άρεσε και ας μην είναι αντικειμενικά καλό, του τη "λες" για κάτι άσχετο.

Αυτό μόνο. Τίποτα άλλο.

Θωμάς Μάτσιος.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Συνεχισε το ενα και μοναδικο ''ενδιαφερον'' σου...

Δεν πιστευω να τρεξετε ολοι σας να δειτε τα ''Eνδιαφεροντα'' του

jesus...

Oops, it was a secret! ! !

Μην αρπαζεσε ετσι μικρε.Χαλαρωσε, κουβεντα κανουμε.

Και το profile στο lab δεν ειναι βιογραφικο σημειωμα να το παιρνεις στα σοβαρα.Για να λεμε την μλκι@ μας ειναι.

Αλλη ορεξη δεν ειχα να γραψω στο σε ενα foroum ολα μου τα ενδιαφεροντα

Μην αρπαζεσε ετσι μικρε.

Οπως ειπες: Δεν ειναι βιογραφικο σημειωμα...Οποτε μην παιρνεις ορκο ουτε εσυ...

Κουβεντα κανουμε αλλα προσεχε λιγο το στομα σου, πριν αρχισεις να πετας ''...απο το μυαλο σου τα εβγαλες ολα αυτα.Δεν μπορει να τα ειδες στην ταινια...''

Τελος συζητησης, εχουμε καραγ@μησει το thread...

The whistleblower.. Βαριά δύσκολη ταινία αλλά πολύ καλή. Αξίζει να την δείτε μόνο και μόνο για το θέμα (sex-trafficking) που πραγματεύεται.

Βαρια και δυσκολη???

Παραφαγες μου φαινεται :p

Bad Teacher 6.5/10 Ξαναζεσταμένο φαγητό

Horrible Bosses 7/10 μόνο και μόνο λόγω των 3ων bosses, αλλιώς θα ήταν 6/10. Ποια Aniston, ο Farrel ήταν αγνώριστος.

Δεν γράφω περισσότερα δυο φορές ο Firefox μου έσβησε το κείμενο επειδή κάποιο πλήκτρο πάτησα στραβά κατά την αλλαγή γλώσσας.... :slap:

Τουλάχιστον βρήκα λύση για αυτό Textarea Cache

Zookeeper (2011) - IMDb 2/10

Η αποθέωση των κλισέ των κωμωδιών των 90s που δείχνει το mega κάθε Σάββατο μεσημέρι. Μετά το 20ο λεπτό, την ταινία την είδα στο 4x. Αποφύγετέ την.

The Man from Nowhere

Oh, ηταν καλη, ηταν πολυ καλη... ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!

9/10

Εγώ θα παίξω στο 8/10, αλλά όντως, ήταν πολύ καλή!

Ο πρωταγωνιστής έχει παίξει σε αρκετές ακόμα και όλες με βαθμολογίες στο imdb>7. Θα τις βάλω στο πρόγραμμα!

Paul

Kαταρχας προσκυνω ταπεινα το cast της ταινιας.

Το διδυμο που μας εφερε το απιστευτο Hot Fuzz (o Νιck Frost ειναι πραγματικα σαν αδελφος μου με το μακρυ μαλλι), o Simon Pegg που αν και αρχιζει και "αμερικανιζει" παραμενει καλος,ο πανταμαστουρωμενος Seth Rogen να "κενταει" στο βρισιδι.

Η "αυτού μεγαλειότης" Sigourney Weaver με ενα πραγματικα ευστοχο "cameo"

Bill Hader -ο εν του SNL θεουλης και μαζι του επισης απο SNL η -ανετα την παντρευομουνα γιατι ειναι τοσο μαμημενα αστεια- Kristen Wiig και τελος ο Jason Bateman που μεσα σε ενα μηνα αυτη ειναι η 4η! ταινια που βλεπω να παιζει.

Αντε να ανεβαινει γιατι το αξιζει!

Τεσπα πολυ αναλωθηκα στο καστ οποτε ας μην πολυλογω.

Χαβαλετζιδικο Sci-Fi comedy flick, καπου αναμεσα αμερικανικου και εγγλεζικου χιουμορ (με λιγο εφεση στο Αμερικανικο περισσοτερο) και ενω δεν ηταν ειναι η ταινια που αλλαξε το σινεμα, βλεπεται πολυ ανετα και βγαζει και το αναλογο γελιο.

The whistleblower.. Βαριά δύσκολη ταινία αλλά πολύ καλή. Αξίζει να την δείτε μόνο και μόνο για το θέμα (sex-trafficking) που πραγματεύεται.

Το τρειλερ που ειδα ειναι οκ.. ελπιζω να ειναι και η υπολοιποι ταινια, Thx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.