papajim Οκτώβριος 7, 2011 #7961 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Καημενούληδες εβραίοι....Η βαθμολογία μου ήταν ανεξάρτητη περιεχομένου και την έβαλα γιατί δε βαρέθηκα καθόλου κατά τη διάρκεια της ταινίας.PS. Συμφωνώ όμως απόλυτα με το ύφος του ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPG Οκτώβριος 7, 2011 #7962 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Μόλις είδα ξανά και ξανά το Liar liar. Ο Jim Carrey δεν παλεύεται μία σε αυτή την ταινία. Θεός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Οκτώβριος 7, 2011 #7963 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Sex Drive (2008) - IMDb 8.5/10 Καλοστημενη ταινια αν και δεν με ''κερδισε'' εξ αρχης... Ο Josh Zuckerman παρα πολυ καλος στον ρολο του ντροπαλου παρθενου... Αρκετα συμπαθητικη ερμηνεια απο τον James Marsden... Η Amanda Crew φοβερο παιδι, αν και στο τελος τη ''πατησα'' και εγω... Ο Clark Duke, εεεε ο Clark Duke... Η unrated εκδοση βεβαια ειχε τα σπαστικα της, ανα 5 λεπτα με τις chick-ες μπροστα στην οθονη, που σε αποσπαγαν απο την ροη και θυμιζαν διαφημιστικο σποτακι... Πολυ-πολυ γελιο, και νοημα, αν και νομιζα πως θα ηταν καμια επιφανειακη ταινιουλα της πλακας... Και το κλεισιμο αφιερωμενο στα μυθικα μπαλακια του Jose Duarte ο οποιος απεβιωσε 2 μηνες πριν την επισημη προβολη της ταινιας... Οσοι εχετε δει την ταινια, στο τελος αναφερει πως ο Ιαν αφησε εγκυο την Μπεκα...Ειναι αληθεια ρε παιδια; ; ; :weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 7, 2011 #7964 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Μόλις είδα ξανά και ξανά το Liar liar. Ο Jim Carrey δεν παλεύεται μία σε αυτή την ταινία. Θεός.Είχα απογοητευτεί πάρα πολύ από αυτή την ταινία. Δεν λέω εξαιρετική και ο Jim επίσης αλλάη Krista Allen εμφανίζεται μόνο για 30''.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 7, 2011 #7965 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kh29_SERH0Y]The Art of FLIGHT - snowboarding film trailer w/Travis Rice - YouTube[/ame]: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Οκτώβριος 7, 2011 #7966 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 ΠΡΟΣΕΧΩΣ[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3S8a180uYBM&feature=relmfu]Real Steel - Official Trailer [HD] - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 7, 2011 #7967 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Εδω τα "προσεχως". Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Οκτώβριος 7, 2011 #7968 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 IMDb - Oldboy (2003) καλή και αυτή.όχι όσο οι άλλες 2 αλλά ήταν αρκετά καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Οκτώβριος 8, 2011 #7969 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Youth in Revolt (2009) - IMDb 8.8/10Μικρη σε διαρκεια, ''μεγαλη'' σε ποιοτητα...Μια πραγματικη ταινια...Δημιουργει συναισθηματα, με λιγοτερο γελιο αλλα περισσοτερες σκεψεις και, προσωπικα, θυμο...Για ενα ξανθο αδιαφορο και παγερο κοριτσι στις περισσοτερες σκηνες, εκεινος δημιουργησε μια περσονα αφου δεν ενοιωθε ικανος να αγαπηθει ο ιδιος απο εκεινη, με αποτελεσμα να καψει τη μιση πολη του, να τον κυνηγαει ολη η αστυνομια της περιοχης, να υποστει τιμωριες, να κανει ταξιδια ημιγυμνος, και εν τελει να μπει και στην στενη...Το μονο που κραταω σαν θετικο ειναι πως στο τελος βρηκε τον εαυτο του, σβηνωντας μια για παντα την περσονα του...Απο τις λιγες ταινιες του ειδους που δεν επικεντρωνετε στην επιφανειακη κωμωδια, στο γελιο, και στα κομπλεξ της ηλικιας, αλλα στην προσωπικη αναζητηση του εαυτου του πρωταγωνιστη και στις ''συνεπεις'' της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 8, 2011 #7970 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Youth in Revolt (2009) - IMDb 8.8/10Μικρη σε διαρκεια, ''μεγαλη'' σε ποιοτητα...Μια πραγματικη ταινια...Δημιουργει συναισθηματα, με λιγοτερο γελιο αλλα περισσοτερες σκεψεις και, προσωπικα, θυμο...Για ενα ξανθο αδιαφορο και παγερο κοριτσι στις περισσοτερες σκηνες, εκεινος δημιουργησε μια περσονα αφου δεν ενοιωθε ικανος να αγαπηθει ο ιδιος απο εκεινη, με αποτελεσμα να καψει τη μιση πολη του, να τον κυνηγαει ολη η αστυνομια της περιοχης, να υποστει τιμωριες, να κανει ταξιδια ημιγυμνος, και εν τελει να μπει και στην στενη...Το μονο που κραταω σαν θετικο ειναι πως στο τελος βρηκε τον εαυτο του, σβηνωντας μια για παντα την περσονα του...Απο τις λιγες ταινιες του ειδους που δεν επικεντρωνετε στην επιφανειακη κωμωδια, στο γελιο, και στα κομπλεξ της ηλικιας, αλλα στην προσωπικη αναζητηση του εαυτου του πρωταγωνιστη και στις ''συνεπεις'' της...Με μια λεξη,ελεος.Ελα πες το απο το μυαλο σου τα εβγαλες ολα αυτα.Δεν μπορει να τα ειδες μεσα στην ταινια.Παρατηρω γενικα πατε και βαζετε κατι 8αρια 8και μισο σε κατι Sex Drive I Love You, Beth Cooper Youth in Revolt ταινιες του σαββατοκυριακου μεσημερακι και μετα delete απο παντου.Ασε που ο πρωταγωνιστης του Youth in Revolt ειναι ο μεγαλυτερος χλαπατσας που εχει περασει απο τον κινηματογραφο.Δεν καταλαβαινω πραγματικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2011 #7971 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 θα συνφωνήαω με τον mchls η ταινία ήταν εξαιρετική Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Οκτώβριος 8, 2011 #7972 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Με μια λεξη,ελεος.Ελα πες το απο το μυαλο σου τα εβγαλες ολα αυτα.Δεν μπορει να τα ειδες μεσα στην ταινια.Παρατηρω γενικα πατε και βαζετε κατι 8αρια 8και μισο σε κατι Sex Drive I Love You, Beth Cooper Youth in Revolt ταινιες του σαββατοκυριακου μεσημερακι και μετα delete απο παντου.Ασε που ο πρωταγωνιστης του Youth in Revolt ειναι ο μεγαλυτερος χλαπατσας που εχει περασει απο τον κινηματογραφο.Δεν καταλαβαινω πραγματικαΣυνεχισε το ενα και μοναδικο ''ενδιαφερον'' σου...Δεν πιστευω να τρεξετε ολοι σας να δειτε τα ''Eνδιαφεροντα'' του jesus...Oops, it was a secret! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPG Οκτώβριος 8, 2011 #7973 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Έχει δει κανείς το Session 9 ρε παιδιά; Σήμερα μου το πρότεινε ένας φίλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 8, 2011 #7974 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Εγω την βρηκα αψογη ταινια σκεφτομενος το ειδος στο οποιο ανηκει. Εχουμε δει πολλες "i want to bang a girl @ 16-18" ,αλλα λιγες ειχαν να δωσουν κατι παραπανω απο σαπιλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPG Οκτώβριος 8, 2011 #7975 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Ωπ και η μπηχτή :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 8, 2011 #7976 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 chicken run.again and again.μια φορά το μήνα επιβάλλεται.παιδικό στορυ?χαζό ανιματιον?δεν πα να λένε ότι θέλουν,εγώ την έχω στο περσοναλ τοπ 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2011 #7977 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 chicken run.again and again.μια φορά το μήνα επιβάλλεται.παιδικό στορυ?χαζό ανιματιον?δεν πα να λένε ότι θέλουν,εγώ την έχω στο περσοναλ τοπ 10γιες είναι τοπ! είναι απο τους ίδιους που έκαναν το wallace and grommit αν δεν κάνω λάθος. άλλο επικό "παιδικό" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPG Οκτώβριος 8, 2011 #7978 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Την έχω κατεβάσει αν θυμάμαι καλά αλλά την άφησα για να τη δω με παρέα. Αφού εγκρίνετε θα κάτσω αύριο να τη δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 8, 2011 #7979 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Συνεχισε το ενα και μοναδικο ''ενδιαφερον'' σου... Δεν πιστευω να τρεξετε ολοι σας να δειτε τα ''Eνδιαφεροντα'' του jesus... Oops, it was a secret! ! ! Ε, άπαξ και έβαλε ότι δουλεύει στου Ξαπλόπουλου και ότι έχει ενδιαφέροντα την ενδοπαλάμια παλινδρόμηση πάει να πει ότι το επιχειρήμά του plainly sucks. Είναι τώρα αυτό αντεπιχείρημα; Δε θέλω να στη μπω, απλά νομίζω ότι μπορούσες να αντεπιχειρηματολογίσεις πιο σοβαρά και να έχεις και δίκιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Οκτώβριος 8, 2011 #7980 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Ε, άπαξ και έβαλε ότι δουλεύει στου Ξαπλόπουλου και ότι έχει ενδιαφέροντα την ενδοπαλάμια παλινδρόμηση πάει να πει ότι το επιχειρήμά του plainly sucks. Είναι τώρα αυτό αντεπιχείρημα; Οχι βεβαια... Ειναι σαν να λεω στον Κοπριτη ''Συνεχισε τις μοντες σου''...Απο ποτε ειναι ''κακια'' η ενθάρρυνση των hobbies;;; Δε θέλω να στη μπω, απλά νομίζω ότι μπορούσες να αντεπιχειηματολογίσεις πιο σοβαρά και να έχεις και δίκιο. Και ειχα μια φουντωση, μια φλογα, να ενστερνιστουν τα γουστα μου και τις προτιμησεις μου, που δεν περιγραφεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.