Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Bad Teacher 6/10

Συμπαθητικό, περνάει ευχάριστα η ώρα

(για τα φετιχιστόμουτρα, η Κ.D. φοράει σε όλο το έργο μόνο 12cm Louboutin)

αυτό στο τέλος με έκανε να την δω.Αλλιώς ούτε που θα την έβλεπα.Απλά συμπαθητική.

What Happens in Vegas.7/10.

Βλεπετε ευχαριστα.

Horrible Bosses.6/10.

Πατατουλα.Σωζει καπως την κατασταση η Aniston.

Waterworld.7/10.

Απο τις αγαπημενες μου περιπετειες σαν πιτσιρικος,Φανταζομαι και αλλων.Ωραια μεν αφελεστατη δε.Ειναι να την βλεπεις με τον εγκεφαλο switched off ενα πραγμα.Αν καθισεις και σκεφτεις λιγο εχει κατι τρυπες Να.

Daydream Nation.6/10.

Η Kat Dennings εχει ζυζαρες.Α το ξαναειπα ε?Ε δεν πειραζει μια ακομα φορα.Η ταινια ψιλοαδιαφορη αλλα ποιος νοιαζεται αφου η Kat Dennings εχει ζυζαρες:clap:

Green Lantern.7/10.

Νταξ πλακα ειχε περασε η ωρα.Παντως δεν της πολυφανηκε οτι ειχε budget 200 εκατομμυριάκια.

Drive.6/10.

Γιατι τετοιες βαθμολογιες στο imdb δεν καταλαβαινω.Νταξ ειχε μια ατμοσφαιρα η ταινια και ωραια μουσικη αλλα γενικα μετρια την βρηκα.

Empire of the Sun.8/10.

Ωραια πολυ ωραια.Το χε απο πιτσιρικι ο Bale.

Predators

(προφερεται πρεντατορς.)

Το ειδα και δαυτο...Με μολις ενα χρονο delay.Αχ ρε Ε.Σ.

Τεσπα.Η ταινια ξεκιναει και σε πιανει απο τη μουρη με την αποτωμη εισαγωγη της (ελευθερη πτωση λεμε)

Η ιστορια δεν θα αναλυθει γιατι μερικοι σκαλωνετε ιδιαιτερα με τα σποιλερ.

Γενικα καλο καστιγκ, καλα "σκηνικα", καλα κοστουμια, μετρια CGI , αλλα πολυ καλη ατμοσφαιρα.

Μου θυμισε απιστευτα πολυ το Predator 1 (το 2 και τα Aliens VS Predators δεν θελω να τα θυμαμαι)

Αλογιστη και πραγματικα....βιαιη βια© (δικος μου ορος)

Ζουμια, δραση, ξυλο, απλη αλλα λειτουργικη υποθεση.

Τι δεν μου αρεσε?

Η ερμηνεια μερικων απο το καστ, καθως και η σχεδον ελειψη μουσικης.

Α και τα κοστουμια των Κυνηγων φανταστικα.

Φανηκε οτι δεν "φοβοταν" να τα δειξουν (κλασσικο κολπο των ταινιων με σκατενια κοστουμια ειναι να τα δειχνουν με πλανα απο μακρια και γρηγορα ωστε να μην φαινεται η σαπιλα τους)

Ο Brody btw μου φαινοταν παραξενος σαν badass.

Καλη για Survival/action ταινια.

Cannibal Holocaust 1980 6.5/10

Προειδοποίηση υπάρχουν πολλές γυμνές σκηνές (full nudity), βιασμοί και θανάτωση ζώων....

Το πρώτο μισό μέρος της ταινία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο έχει και κάποια χάλια εφέ το "πρόβλημα" είναι στο δεύτερο μέρος που δεν είναι εφέ και δείχνει να σφάζουν ζώα (με όλες τις λεπτομέρειες) σε μια σκηνή την πιο έντονη μου ήρθε να ξεράσω...όσο για το Cannibal κομμάτι είχε και από τέτοια, μάλιστα αφού την είδα μου δημιουργήθηκε μια απορία για την ρεαλιστικότητα μερικών σκηνών (για τα πτώματα όχι την σφαγή) και διαβάζοντας στο Imdb είδα να γράφει αυτό "The castration scene was achieved by using dummy bodies and a real life corpse's parts to obtain realism."...

I Saw the Devil a.k.a Akmareul boatda 2010 crime, αρκετά καλή 7/10

Pulse 3 (2008) τρόμου, καλή 6.5/10

Tucker And Dale vs Evil (2010) παρωδία, 7.5/10 (την συστήνω μόνο σε όσους αρέσουν οι παρωδίες)

3 Idiots (2009) κωμωδία, Bollywood 7.5/10 (recommended!)

The Guard

Παρά τις δαγκωνιές από τους άγριους σκύλους ο κύριος Ντάρεν Περριέ από την πλευρά του νόμου αυτήν τη φορά, μας χαρίζει έναν απολαυστικό χαρακτήρα σε άλλη μια κωμωδία θρίλερ : P

horrible bosses.

θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερη.Η ανιστον πραγματικα ηταν φωτια σε αυτο το εργο , αλλα δεν ειναι ταινια που θα σε κανει να γελασεις.

Δλδ και να μην την δεις δεν χανεις και τπτ. 5/10

το thor δε μαρεσε.Εννοω δεν εριξαν καλη δουλεια στα effect της ταινιας.Πολυ προχειροδουλεια.Και δε μιλαω για τον πλανητη αλλα για τις μαχες στην γη. 5/10

friends with benefits.

αυτη και αν βλεπεται ευχαριστα.

γρηγορη ταινια , δε σε κουραζει.Ωραιες ατακες.Γενικως ειναι απο τις ταινιες που θα την προτιμουσα απο το horrible bosses.

Βεβαια δε μπορω να πω και οχι στις ματαρες της ηθοποιου (που btw παιζει και στο max payne η συγκεκριμενη)

7/10

Drive

κουλτουριαρικη ; δε μπορω να την καταλαβω.Πολυ αργη.Χωρις αρκετη δραση.Ελαχιστοι διαλογοι , με καθυστερηση και το τελος το περιμενα διαφορετικο.

5/10

transformers 3

εδω δε ψαχνεις σεναριο και λογικη.Το μονο που βλεπεις ειναι η εξελιξη του 3d animation στις ταινιες.Το που εχει φτασει ο ανθρωπος στο τομεα του 3d.

Πραγματικα αξιζει καποιος να την δει για αυτο τον λογο..

8/10

bad teacher :

Ευχαριστη ταινιουλα , γρηγορουτσικη , οχι γελιο , απλως βλεπεται ευχαριστα. 7/10

Ο προβολεας εχει παρει φωτια.Απλως δε θυμαμαι αλλες τωρα:p

Χθες είδα το Grave encounters. Αν και το trailer ήταν πολύ ψαρωτικό και νόμιζες ότι θα δεις επιτέλους ένα καλό θρίλερ, τα πρώτα λεπτά της ταινίας ήταν βαρετά και όταν άρχισε η "δράση" το έχτισαν τελείως και το χάλασαν όλο το έργο. Τελικά μόνο το The ring ήταν καλό για την εποχή του, από τότε μόνο μούφες βγαίνουν.

^^ Αντεξες πανω απο 10' αυτη την "ταινια";; και μαλιστα την βαθμολογησες και με 8.2;; τελικα βλεπεις εντελως διαφορετικες αποψεις για ταινιες απο ατομο σε ατομο.

Την εν λόγω ταίνια την έχω δει και εγώ.

Μάλιστα την έχω δει δύο φορές,κάτι που σπάνια κάνω με ταινίες.

Βαριέμαι τα ίδια,γι' αυτό.

Όμως η συγκεκριμένη ήταν ευχάριστα ξεκαρδιστική σε αρκετά σημεία.

8.2 δεν θα έβαζα ,οκ ,αλλά 6.5 ναι.

Αυτή,το Sex Drive και το Youth in Revolt στο είδος αυτό ,που τόσο πολύ κλισέ έχει γίνει πια σε επίπεδο αηδίας, είναι οι μόνες ταινίες που θα έβλεπα και τρίτη φορά .

Sex Drive και Youth in Revolt όμως κλάσης ανώτερα απο αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.