Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
The Man from Nowhere (2010) - IMDb 8+/10

Εξαιρετική ταινία, από τις καλύτερες που έχω δει από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλα τα λεφτά η σκηνή της μονομαχίας πριν το τέλος. Το εξαιρετικό soundtrack

την μεταμορφώνει από μια ίσως συνηθισμένη βίαιη μονομαχία σε κάτι το μοναδικό. Το κερασάκι... τι κερασάκι, η κερασάρα στην τούρτα.

Μόλις την είδα.Τα σπάει η ταινία και ο πρωταγωνιστής δίνει ρεσιτάλ.9 από εμένα.

Transformers Dark Of The Moon

Νομίζω έχει περισσότερη δράση από τις 2 προηγούμενες. 8,0 γιατί χόρτασε το μάτι μου.

Αν σας αρέσουν τα κινεζο-γιαπωνεζο-κορεάτικα, μπορείτε να δείτε και το Cold Fish.

Στη γυναίκα μου άρεσε, σε εμένα όχι. Το θεώρησα πολύ βίαιο χωρίς λόγο. Κι όμως, βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Κάποιος δηλαδή άσκησε όλη αυτή τη βία, έτσι για πλάκα...

Συνεχίζω να ψάχνω αντίστοιχο των Oldboy & Lady Vengeance.

με το cold fish δεν τρελάθηκα με την περιγραφή και δεν ψήνομαι να το δω.Άσε που δεν βρίσκω και subs ξεχωριστούς.

Γενικά δεν τρελαίνομαι για ταινίες που κάποιος σφάζει στα καλά καθούμενα όλο τον κόσμο.

Τα άλλα 2 φαίνονται ενδιαφέρον.Θα τα τσεκάρω.

Αν σας αρέσουν τα κινεζο-γιαπωνεζο-κορεάτικα, μπορείτε να δείτε και το Cold Fish.

Στη γυναίκα μου άρεσε, σε εμένα όχι. Το θεώρησα πολύ βίαιο χωρίς λόγο. Κι όμως, βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Κάποιος δηλαδή άσκησε όλη αυτή τη βία, έτσι για πλάκα...

Συνεχίζω να ψάχνω αντίστοιχο των Oldboy & Lady Vengeance.

Και αυτο.

Το Mr.Vengeance μ'αρεσε περισσοτερο απο το Lady παντως.

ΥΓ: Φυσικα με το Oldboy να ειναι στην κορυφη...

ΥΓ2: Προσφατα ειδα και αυτο, θα μπορουσε να ηταν τρομερη ταινια αλλα καπου το'χασαν ενδιαμεσα...

6.5/10

Απιστευτη ταινια http://www.imdb.com/title/tt1527788/ ! Καλα που ειστε και εσεις παιδια και βλεπουμε ταινιες της προκοπης!

Λοιπόν τυχαίο? εντάξει το τραβάω λίγο από τα μαλλιά.

Εσύ την ανέφερες 29-04-11 ο l2phile 24-09-11. Απλά αλλάξαν θέση το 4 με το 9.... (οκ ολίγον ίσως :tomato: )

Λοιπόν τυχαίο? εντάξει το τραβάω λίγο από τα μαλλιά.

Εσύ την ανέφερες 29-04-11 ο l2phile 24-09-11. Απλά αλλάξαν θέση το 4 με το 9.... (οκ ολίγον ίσως :tomato: )

Αν σου πω, πρέπει να σε σκοτώσω... Γενικά δεν είναι τίποτα τυχαίο :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.