Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Μόλις είδα το The Fall.

Γλυκό σαν παραμύθι...Έχει κάτι από Gillian και κάτι από Burton.

Μου άρεσε.

7/10

Με ειχε μαγεψει αυτη η ταινια οταν την ειχα δει.Δυστυχώς πανε αρκετα χρονια και δεν την θυμαμαι πολυ καλα.Λεω να της ριξω μια ματια ακομα..:rolleyes:

πλάκα κάνεις;

Δεν κάνει πλάκα... γενικά, όταν βλέπεις παλιές ταινίες για πρώτη φορά, δε μπορούν να σου δώσουν αυτό που μας έδιναν εμάς όταν τις βλέπαμε στην εποχή τους. Το έχω παρατηρήσει με εμένα τον ίδιο... Τυχαίνει να βλέπω παλιά κλασσικά έργα και να αναρωτιέμαι καμιά φορά γιατί είναι κλασσικά... Η δε γυναίκα μου, αρκετά μικρότερη, με κοιτάει με απορία σα να μου λέει, "αυτό σας άρεσε...;".

Λογικό είναι, οι εποχές αλλάζουν, η νοοτροπία το ίδιο.

Μόλις είδα το The Fall.

Γλυκό σαν παραμύθι...Έχει κάτι από Gillian και κάτι από Burton.

Μου άρεσε.

7/10

Την είχα πετύχει τυχαία στο πλοίο πηγαίνοντας για Αθήνα κάποια στιγμή και δεν ήξερα πως την λένε. Πραγματικά πολύ καλή ταινία.

Horrible Bosses.

Πολύ αξιόλογη κωμωδία καταστάσεων που είναι κάπου στη μέση ενός hangover με ....saturday night live.

Οι πρωταγωνιστές ετεροκλητοι σαν χαρακτήρες κάνουν μια καλή ομάδα που αντιμετωπίζουν

Τραγελαφικες καταστασεις συνεχώς.

Ο τυπάς από το arrested development μου χε λείψει, ενώ ειδικά μνεία πρέπει να γίνει στο καλό του soundtrack και τις ερμηνείες των Kevin spacey + Jamie Foxx.

και για πρώτη φορα η aniston βγάζει κάτι το θυληκο....

Δείτε τη.

Transformers: Dark of the Moon (2011) - IMDb 5/10.Δεν ξέρω αν σε 3d θα λέει τίποτα αλλά χωρίς δεν αξίζει.Φόλα τελείως.Μόνο εφέ τίποτα άλλο.

Source Code (2011) - IMDb 8/10 ωραία ταινία.

IMDb - Thor (2011) 7/10.Δεν είναι τίποτα τρελό αλλά βλέπεται άνετα.

X-Men: First Class (2011) - IMDb 8/10 ωραία περιπέτεια.

The Way Back (2010) - IMDb 7/10.

Transformers 3 7/10

απο τη μεση και μετα ελεγε.σαφως κατωτερη απο τις αλλες 2

Το 1 και το 2 παλεύοντουσαν. Το 3 προσπάθησα εχθές να το δω αλλά ήταν τόσο μούφα που το έκανα ff από την 1η ώρα και μετά μέχρι τα τελευταία 10-15λεπτά με τις μάχες. Πολύ δράμα και κλάψα και παπάτζες.

Είδα επίσης το Zookeeper... άλλο ένα meh από κει. Ξέρεις τι περιμένεις να δεις από το πρώτο 5λέπτο της ταινίας, είχε μερικές σκηνές γέλιου πάντως.

Του είχα βάλει 6/10 γιατί είχε αρκετά σημεία στην πλοκή που άφηναν απορίες. Στην αρχή πίστευα ότι αφού είναι αληθινή ιστορία έτσι θα είναι, αλλά μετά διάβασα ότι διαφωνούν πολλοί για τα αν τελικά συνέβησαν.

Centurion 6/10 Very bloody, πολύ καλή φωτογραφία, μερικά plot holes και βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.