Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Dead Man (1995) 5/10 ασπρόμαυρο γουέστερν, ήταν λίγο wtf, στην αρχή μου άρεσε αλλά

μετά που έγινε lucky luke και εμφανίστηκαν και οι Bugiasmenoi εχθροί ήταν κάπως.

Watchmen Tales of the Black Freighter 2009 7.5/10 animation με πειρατές

A mariner survives an attack from the dreaded pirates of the Black Freighter, and struggle to return home.
σε καμία περίπτωση δεν θα το χαρακτήριζα παιδικό ήταν η μοναδική ταινία που με έκανε να αναγουλιάσω σε μια σκηνή.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Your Highness: 4/10

Με μια λεξη, η ταινία χαρακτηριζεται ως "καμμένη". Δεν γελασα σχεδον καθολου, παρολου που ειναι κωμωδια. Ηθελαν να κανουν διασκευη monty python; Παλι καλα που ηταν η portman και το εσωσε λιγο.

captain america: 2/10

Δεν μου αρεσε καθολου το ολο κονσεπτ, σεναριιο κλπ.

Bliz: 6.5/10

Αστυνομικο-ναθαν φάση. Καλη ταινια για να περασεις 1.30 ώρα.

εχει μηπως κανεις υποψιν του κανα καλο ψυχολογικο θριλερ
κανενα σε στυλ σατανικο και τσι υπαρχει? μην μου πειτε τον εξορκιστη ομως

Ψυχολογικόσατανικό θρίλερ που να μην παίρνει εξορκισμό...? Ξέρω γω, για βράδυ δείτε ειδήσεις στο Mega, για πρωί δείτε Αυτιά...

E, και το "The Rite" παίζει... εντάξει δεν θα συγκλονιστείτε και από τις ερμηνείες (ο hopkins παίζει καλά βέβαια), αλλά τρώγεται... α, επίσης και το "The Wolfman", μια χαρά για παρεομπυρομπινελικοκατάσταση...

Your Highness (2011) - IMDb 5.5/10

Θα μπορούσε να είναι καταπληκτική ταινιούλα. Θα μπορούσε να είναι το επόμενο "Οι πειρατές της Καραϊβικής" (άλλωστε όταν αναχωρούν από την πόλη έχω την εντύπωση ότι η μουσική είναι ολίγον clopy paste από αυτούς).

Αυτά μέχρι να ανοίξουν το στοματάκι τους οι ηθοποιοί και να πουν τις "αστείες" ατάκες που τους έχουν γράψει. Ζήτημα 1 με 2 στα 10 "αστεία" να μην είναι σαχλαμάρα επιπέδου Αμερικάνικης εφηβικής κωμωδίας από το πανέρι 3ης διαλογής σχετικών ταινιών. Νομίζω ότι αν κάποιος πατήσει το mute στο κεντρικό κανάλι του home cinema και κλείσει και τους υπότιτλους η ταινία αξίζει για 7/10. Με ήχο; 5.5/10 και πολύ της βάζω.

Insidious

Πολύ καλό! Η γυναίκα μου που βλέπει γενικά θρίλλερ, το βράδυ που το είδαμε είχε εφιάλτες...

Εχθές είδαμε το Limitless. Του βάζω 7/10. Σαν ιδέα, αρκετά πρωτότυπη, ήθελα λίγο καλύτερο γύρισμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.