Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

να δω 1 & 2 και μετά το the legend is born ή ειναι αδιάφορο?

Αδιάφορο δεν είναι, καλό είναι, αλλά και εμένα μου άρεσαν πολύ περισσότερο το 1 και 2, δες τα καλύτερα με την σειρά 3, 1, 2 και όχι όπως κυκλοφόρησαν ( είναι σαν τα starwars :p).

Middle Men (2009) 7.5/10

The Yakuza (1974) 8/10

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Harry potter and the deathly hallows part 2

Ένα 8/10 το βάζω γιατί ήταν αρκετά καλή και έκλεισε πολύ ωραία η ιστορία με την οποία πολλοί απο την γενιά μου μεγαλώσαμε μαζι.

Πήγαμε να το δούμε οικογενειακά και στο τέλος ο πατέρας μου με κοιτάει και μου λέει, δεν κατάλαβα απολυτός τίποτε :hehe: (άντε να έχει δει το πρώτο πριν κάτι χρόνια στην καλύτερη :p)

Repo men, 5/10...

καλό concept, μέτρια εκτέλεση...

γενικά καλές οι σκηνές μάχης αλλά αποφύγετε το unrated, δεν προσφέρει κάτι περισσότερα εκτός αν σας αρέσουν σπλατεριές

Ασε τι να πω εγώ που είδα το unrated χωρίς να εχω ιδέα πόσα λίτρα αίματος θα έβλεπα να φεύγουν? :hehe:

Επιτελους τελειωσε ο Χαρυ Ποττερ. Η τελευταία ταινία του ηταν όπως και η προηγουμενη: χάλια.

Τι να πρωτό πω... ο Χαρυ μεταμορφώνεται σε chuk norris, πηδαει απο ταρατσες, ανεβαινει σε δρακους, πεθαινει και ανασταίνεται Jesus (wtf ? ), σκοτώνει ότι βρίσκει μπροστά του αλλά . . . . παραμένει παρθένος!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά με το που σκοτώνει τον Ξέρεις-Δεν-Έχω-Μύτη, μεταμορφώνεται σε CEO της Microsoft, aka Bill Gates.

Η μουσική απλά απαράδεκτη στα σημεία κορύφωσης καθώς επίσης το μοντάζ ήταν σαν να βλέπω part1 part2 part3 part4 στο youtube. Ενταξει, καταλαβαίνω ότι ήθελε να αλλάξει κεφάλαιο αλλά όχι τόσο απότομα...

Γενικοτερα δεν μου αρεσε ποτε ο Χαρυ Ποτερ, ούτε τα βιβλία, ούτε οι ταινίες του.

Hall Pass 6/10

Απλά καλή για να περάσει η ώρα. Είχε μερικές αστείες στιγμές, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Αν την έβλεπα με καφροπαρέα, αντί για την γυναίκα και μια φίλη της, η βαθμολογία θα ήταν υψηλότερη. :p

Επιτελους τελειωσε ο Χαρυ Ποττερ. Η τελευταία ταινία του ηταν όπως και η προηγουμενη: χάλια.

μπλα μπλα μπλα...

Γενικοτερα δεν μου αρεσε ποτε ο Χαρυ Ποτερ, ούτε τα βιβλία, ούτε οι ταινίες του.

Τι συζητάμε τότε :p

Indiana Jones Quadtrilogy

Η 1η ενα 8/10

Η 2η ενα 8/10

Η 3η ενα 8.5/10

Η 4η ενα 7/10

Τις ειχα δει και παλιοτερα ολες,απλα δεν τις θυμομουν.

See no Evil ,Hear no Evil (1989) 9.5/10

Ισως η καλυτερη κομωδια που εχω δει.

Εξαισια !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.