Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Είδα χθες το the notebook .

Από της ποιο ρομαντικές ταινίες που έχω δει .Το τέλος είναι απίστευτο της βάζω άνετα 10/10, αξίζει να την δείτε

Είδα χθες το the notebook .

Από της ποιο ρομαντικές ταινίες που έχω δει .Το τέλος είναι απίστευτο της βάζω άνετα 10/10, αξίζει να την δείτε

Indeed είναι καλή, αλλά οι μπίτσιζ έχουν μία απίστευτη εμμονή με αυτή. :p

Είδα το τελευταίο Harry Potter την Τετάρτη και μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο απ' όλα τα προηγούμενα. Είχε σαφώς τις "αναγκαίες" (για τους fans) γλυκανάλατες σκηνές, αλλά για τους λάτρεις των action movies, είχε μία αρκετά καλή δόση από εφέ, αρκετή δράση και ορισμένες καλές ατάκες. Σίγουρα είναι ταινία που δεν αξίζει σε 3D γιατί όπως μπορώ να υποθέσω οι σκηνές με καθαρό 3D δεν ξεπερνάνε τα 10 λεπτά...

Είδα το τελευταίο Harry Potter την Τετάρτη και μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο απ' όλα τα προηγούμενα. Είχε σαφώς τις "αναγκαίες" (για τους fans) γλυκανάλατες σκηνές, αλλά για τους λάτρεις των action movies, είχε μία αρκετά καλή δόση από εφέ, αρκετή δράση και ορισμένες καλές ατάκες. Σίγουρα είναι ταινία που δεν αξίζει σε 3D γιατί όπως μπορώ να υποθέσω οι σκηνές με καθαρό 3D δεν ξεπερνάνε τα 10 λεπτά...

Μιας και δεν είμαι ιδιαίτερος φαν του HP μπορώ να πω ότι για Δευτέρα και απλή προβολή με 5€ ήταν ότι πρέπει.

The Sunset Limited

8/10

Στην αρχή βλέπεις το cast και λες WTF: Samuel Jackson & Tomy Lee Jones.

Μετά συνειδητοποιείς οτι αυτο είναι ΟΛΟ το cast. Δεν εχει αλλον.

Μετά ξεκινάς να το δείς. Αν σου αρέσουν οι φιλοσοφικές συζητήσεις καταλήγεις κάπως ετσι: :o

Αν δεν σου αρέσουν εισαι πιο πολύ στο: :wassat:

Συμπέρασμα: Φοβερά μηνύματα, ξεκάθαροι και υπέροχοι διάλογοι.

GOD MODE: Για όσο διαρκεί η ταινία αντικαταστήστε το πρόσωπο του Tommy Lee Jones με αυτό του Λιαντίνη.

Dazed and Confused (1993) 6/10

Ο ενας ποντος παει στις μουσικες που ακουγονταν καθ'ολη τη διαρκεια της ταινιας.

Δεν λεει πολλα παντως!

Θα μπορούσε να ήταν άνετα 45 λεπτά λιγότερη ταινία. 5/10

εκεί που που το πάει γρήγορα ξαφνικά σε κάτι σημεία τρώει δύο τρια λεπτά για ( βλακείες )...

Μερικές που είδα πρόσφατα..

The Lincoln lawyer, λίγο meh, λίγο οκ. Ψιλοτρύπιο το σενάριο κατ' έμε και αδικαιολόγητα μεγάλη βαθμολογία στο imdb.

The source code, ενδιαφέρον σκέψη αλλά κι αυτό έμπαζε από 10 μεριές.

Rango: Πάρα πολύ χαριτωμένο εργάκι με ωραίο και κλασσικό story

13: Αρκετά καλό και δυνατό έργο αλλά με αναμενόμενο τέλος, το μάντεψα στο πρώτο 20λέπτο.

Rio: Κλασσικό και σούπερ αναμενόμενο love story, χαριτωμένο όπως και να χει.

The Lost Bladesman: Αν δεν ήταν ο Donnie Yen δε ξέρω αν θα ήταν τόσο καλό, πολύ ξυλίκι και ninja stuff.

.

13: Αρκετά καλό και δυνατό έργο αλλά με αναμενόμενο τέλος, το μάντεψα στο πρώτο 20λέπτο.

Περίμενες δλδ ότι ο Στέιθαμ θα καθάριζε το πιτσιρίκο;

Περίμενες δλδ ότι ο Στέιθαμ θα καθάριζε το πιτσιρίκο;

Φαινόταν από την αρχή ότι ο πιτσιρίκος θα την γλυτώσει στο παιχνίδι, ο αδερφός του θα πέθαινε, κι ο Statham ως κάθαρμα που ήταν θα τον έτρωγε πιο πολύ για να πάρει τα λεφτά παρά για εκδίκηση που έφαγε τον αδερφό του. Σου λέω είχα βγάλει το σενάριο στο πρώτο 20λεπτο-25λέπτο, παρόλαυτα μου άρεσε σαν ταινία, αρκετά δυνατή.

Εμ.. spoilers?

το ξερουμε οτι δεν βαζεις αλλα τι να σε κανουμε!:hehe::p:P:P:confused:

εδω ειδα το Walking Tall , πολυ καλο.Με τον the rock.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.