z3et Ιούλιος 15, 2011 #7501 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 Ε, εντάξει και που έχουν μεγαλώσει με τα Transformers δεν μπορεί να έχει αυτή την άποψη; Πάντως για την ταινία ενώ με την πρώτη ματιά είναι όπως το περιγράφει ο Jaco, όσο το σκέφτομαι μετά τόσο χειρότερο γίνεται. Με αποκορύφωμα τον Optimus να κρέμεται μισή ώρα από καλώδια και τον Megatron να έχει την κελεμπία και να τον πείθει η άλλη η ξανθιά στο τέλος. Χ0ΑΧΑ0ΑΧ0ΑΧ0ΧΑ0 Οταν εγινε αυτο, ο κολλητος μου πεταει την ατακα "Ρε μλκ, ολοκληρο ρομποτ με 55 οπλα και εγινε σαν μαριονετα!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 15, 2011 #7502 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (Dolby 3D) - 8.2/10 Πάει και αυτό.. . Το 3D, με εξαίρεση λίγες σκηνές, το βρήκα αρκετά μέτριο. Καμία σχέση με Transformers 3 ή Avatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Ιούλιος 16, 2011 #7503 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 hall pass :T: συμπαθητικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 16, 2011 #7504 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Τελος ο Χαρης ο Ποτερ. Οτι ειπε ο [MENTION=4655]racer[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 16, 2011 #7505 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Προσοχη λιγο στις εκφρασεις... καποιοι εχουν μεγαλωσει με τα συγκεκριμενα cartoon. Για τις ταινιες το πα bro. Καλα Jaco δε πα να μου αποδειξεις και οτι το 3,14 δεν ισχυει.... οι ταινιες των Trans θα εινα μαπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 16, 2011 #7506 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Hello? Γούστο; Όσο μάπα βρίσκεις εσύ τα "Trans", τόσο μάπα βρίσκω κι᾽ εγώ τους Slipknot που πας και ακούς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 16, 2011 #7507 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Οι Slipknot ειναι ακομη πιο μαπα... Οκ γουστο,αλλα οταν μιλαω με ατομα που βλεπουν σοβαρες ταινιες και εχουν και σοβαρα κριτηρια (τετοια εντυπωση μου εχετε δωσει ...),δεν γινεται ετσι στα ξαφνικα μια ταινια χωρις καλο καστ,μουσικη και soundtracks απο LP (δηλ. δεν επεσε δουλεια στον τομεα αυτο),αρτιους ,ισως και ασχημους διαλογους; και τη μιση ταινια να φευγει σε γκομενοβλακειες να μου τη βγαζετε super.Και αλλα πολλα ειναι που συνηγορουν για μια ΜΕΤΡΙΑ ταινια!... Νταξει...και εγω μεγαλωσα με Δων Κιχωτη,δε σημαινει αυτο οτι θα ειναι ωραια η ταινια που θα βγαλουν. Δειτε οτι θελετε,φιλακια....θα την δω και εγω οταν βγει σε bluray και θα σας ξαναπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 16, 2011 #7508 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Οι Slipknot ειναι ακομη πιο μαπα...Οκ γουστο,αλλα οταν μιλαω με ατομα που βλεπουν σοβαρες ταινιες και εχουν και σοβαρα κριτηρια (τετοια εντυπωση μου εχετε δωσει ...),δεν γινεται ετσι στα ξαφνικα μια ταινια χωρις καλο καστ,μουσικη και soundtracks απο LP (δηλ. δεν επεσε δουλεια στον τομεα αυτο),αρτιους ,ισως και ασχημους διαλογους; και τη μιση ταινια να φευγει σε γκομενοβλακειες να μου τη βγαζετε super.Και αλλα πολλα ειναι που συνηγορουν για μια ΜΕΤΡΙΑ ταινια!... Νταξει...και εγω μεγαλωσα με Δων Κιχωτη,δε σημαινει αυτο οτι θα ειναι ωραια η ταινια που θα βγαλουν. Δειτε οτι θελετε,φιλακια....θα την δω και εγω οταν βγει σε bluray και θα σας ξαναπω. Ρε συ όταν πας να δεις το transformers δεν πας να δεις ενα αριστούργημα της 7ης τέχνης αλλά ξύλο εκρήξεις όπλα και άλλα όπλα και άλλες εκρήξεις και λίγο ακόμα ξύλο (και μπιτσιζ φυσικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 16, 2011 #7509 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Ναι ρε ... δε λεω το αντιθετο . Και εγω οταν ειδα τα αλλα δυο ,ασχημα δεν περασα.Ειναι και ευχαριστες ταινιες. Αλλα.....ναι αυτο το αλλα που τις κανει να απεχουν απο αλλες,αν το παρεις αλλιως.Μαλλον το βλεπουμε διαφορετικα.Εγω βλεπω μια ταινια πως στεκει μεσα σε ενα πληθος απο ταινιες και τι μπορει να δωσει,που δεν μπορουν να δωσουν αυτες,το καταφερε,κατα ποσο...και αλλα πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 16, 2011 #7510 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 @Hydra Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κατηγοριοποιείς τις ταινίες. Οι ταινίες transformers για το είδος τους είναι κορυφή και αν δεν το βλέπεις είτε το είδος αυτό σου είναι αδιάφορο, είτε θες να φαίνεσαι πολύ κουλτουρέ... Αρχίζω επίσης να πιστεύω ότι σ'αρέσει να τρολάρεις σε αυτό το θέμα, αφού είσαι η μόνιμη αντίδραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 16, 2011 #7511 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Οκ ,αν ειναι κορυφη στο ειδος,να ξεχασω τα Temrinator,ισως τα Matrix,τα X-Men ... ;; Τεσπα,i quit .Οτι θελουμε βλεπουμε... εκει καταληγουμε παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 16, 2011 #7512 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Οκ ,αν ειναι κορυφη στο ειδος,να ξεχασω τα Temrinator,ισως τα Matrix,τα X-Men ... ;;Τεσπα,i quit .Οτι θελουμε βλεπουμε... εκει καταληγουμε παντα Μην μπλέκεις το Matrix!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 16, 2011 #7513 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Ρε συ όταν πας να δεις το transformers δεν πας να δεις ενα αριστούργημα της 7ης τέχνης αλλά ξύλο εκρήξεις όπλα και άλλα όπλα και άλλες εκρήξεις και λίγο ακόμα ξύλο (και μπιτσιζ φυσικά) Στο ξύλο είναι κορυφή. Το σενάριο όμως είναι επιεικώς απαράδεκτο σε ορισμένα σημεία και μετριότατο γενικώς. Προφανώς και αυτό που στοχεύει το καταφέρνει, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποκλείει την ύπαρξη ενός αξιοπρεπούς σεναρίου. Με τις δύο σημαντικότερες βλακείες να είναι ο Optimus στα καλώδια και ο Megatron που πείθεται από την ξανθιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 17, 2011 #7514 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 Limitless 8.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 17, 2011 #7515 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 Το είδα και εγώ χθες . Πάρα πολύ καλό!!!!8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 17, 2011 #7516 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 Ρε χύδρα, πίστεψέ με δεν θες να ανοίξεις κουβέντα για ποιότητα, όσων αφορά τις τέχνες και δη με κάποιον που ασχολείται χρόνια με αυτές... Δέχομαι τους λόγους που δεν σ' αρέσει και ας μην ξέρω/με νοιάζει ποιοι είναι, αλλά μην πας να με πείσεις ότι δεν μου άρεσε και μένα για τους ίδιους λόγους... σταυροφορία κ' έτσι...?Αν θες μόνο "ποιότητα" μην ξαναποστάρεις βαθμολογία για τίποτα άλλο εκτός από κορεάτικες και βαλκανικές ταινίες... :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Ιούλιος 17, 2011 #7517 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 Το είδα και εγώ χθες . Πάρα πολύ καλό!!!!8/10πολυ καλο σε επιπεδο casting....σε σεναριο εμπαζε απο παντου σαν σουτωτηρι απο μακαρονια τα κενα...σκηνοθεσια αντιγραφη που θυμιζςι fight club.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock Ιούλιος 17, 2011 #7518 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 transformers 3 !!! και παμε για Harry Potter !!!:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 18, 2011 #7519 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 The Legend of the Guardians : The Owls of Ga'Hoole7/10 από μένα. Όχι συνταρακτικό αλλά διασκεδαστικό. Περνάει η ώρα ευχάριστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 19, 2011 #7520 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 That's what I amΠάει πολύς καιρός απο την τελευταία φορά που είδα ενα τόσο αξιόλογο έργο. Δεν μπορω να το βαθμολογήσω, γιατι πραγματεύεται ενα τοσο λεπτό θέμα που θα ειναι αδικία. Δείτε το για να πάρετε μαθήματα ζωής και οχι για να περασετε ευχαριστα μιάμιση ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.