Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Beverly Hills Cop Trilogy 8/10

Και οι τρεις ταινιες ηταν ξεκαρδιστικες!!!

Σε καποιες σκηνες ειχα ξεπατωθει στα γελια,που ειναι λιγο προτοτυπο για εμενα.

Οποια κομωδια και να δω απλα θα σκασω λιγο χαμογελακι στο προσωπο,λιγες ταινιες σημερα με κανουν να γελαω τοσο σε αυτο το ειδος.

Δυστυχως πανε εκεινες οι εποχες που δε ζησαμε (ξανα-δυστυχως) εμεις οι νεοι ... με τις απλες,χωρις πολλα πολλα αστυνομικες κυριως ταινιες που 80' που δε μπορεις να κρατηθεις απο το γελιο!!

Ο Eddie Murphy ηταν το κατι αλλο!!

Και ο Judge Reinhold στο ρολο του Billy !! Πολυ αφασια!!!

Ο gay αρχηγος του Φολυ...αλλη τρελααα!!!

:T:

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Insidious 4/10 ελεεινά παιδική

I Am Number Four 5.5/10

The King's Speech 6.5/10

Julias Eyes 5.5/10

Five Minutes of Heaven 6.5/10

Transformers 3 : Dark of the Moon

8.5/10

Σαφως καλυτερο απο το 2ο μερος

Οπως προειπαν και τα παιδια ειναι εφε , εφε , εφε , με ιστορια που στεκεται αρκετα καλα

Η νεα η τυπισσα εχει το look "με πληρωνουν για να φαινομαι ωραια" , τιποτα το ιδιαιτερο

Το μονο ισως αρνητικο ηταν το απαραδεκτο Village Center του Cosmos Θεσ/νικης , το οποιο αφου εβαλε διαλλειμα στο μεσο της ταινιας (εν ετη 2011) , το δευτερο μισο ηταν out of focus / θολο και για 90 λεπτα εβλεπες μια θολη ταινια , σαν απο κατεβασμενο divx απο καμερα

Εκτος και αν με το 2 for 1 της cosmote , εκτος απο φθηνοτερο εισιτηριο δικαιουσε και φθηνοτερη ποιοτητα εξυπηρετησης / εμπειριας

Είδα και εγώ το 3ο Transformers σε 3D. Δεν με προβλημάτισε καθόλου η φωτεινότητα όπως είπαν κάποιοι ούτε η ποιότητα εικόνας. Ίσα ίσα που στην VMax των Village ήταν πολύ καθαρά όλα. Στις 2.45 ώρες που κρατάει η ταινία, καθαρό 3D είναι το πολύ η μισή ώρα. 1 ώρα είναι με μερικό 3D και το υπόλοιπο είναι κανονικό 2D. Παρόλα αυτά αξίζει σίγουρα σε 3D για τις λίγες τέτοιες σκηνές που έχει. Η συνταγή είναι η ίδια με τα προηγούμενα, εφέ, αστείες ατάκες, πολύ αμερικανιά και ωραίο κορίτσι. Σε όσους άρεσαν τα άλλα 2 θα αρέσει και αυτό. :T:

The Boondock Saints (1999) 8/10

Ωραια ταινια!!!

Το δευτερο που βγηκε το 2009 εχω ενα προαισθημα οτι θα ειναι πατατα και δεν το ειδα...

The Boondock Saints (1999) 8/10

Ωραια ταινια!!!

Το δευτερο που βγηκε το 2009 εχω ενα προαισθημα οτι θα ειναι πατατα και δεν το ειδα...

Οχι δεν ειναι πατατα εγω ειδα το δευτερο και μετα εψαξα να δω το πρωτο.

Incendies (2010) - IMDb

Αριστη ταινια με ενα δυνατο τελος.

Δυνατες ερμηνειες και σκηνες. 9.5/10 απο τις καλυτερες που εχω δει. Δειτε την και θα με θυμηθητε στην τελικη σκηνη.

Children of Men (2006) 6.5/10

Ωραια μηνυματα,αλλα το σεναριο θα το ηθελα λιγο καλυτερο ,οπως και την ορη της ιστοριας...

The Big Lebowski (1998) 7.5/10

Ομορφη ταινιουλα με γελιο!!

Οι διαλογοι ηταν ωραιοι και η εικονα του "Dude" ειναι κατι που ολοι ειδαμε σε καποιον στη ζωη μας.. :p

The Root of All Evil?

The Enemies of Reason

Δύο ντοκυμαντέρ του Dawkins. Δε θα βάλω βαθμό καθώς θεωρούμαι προκατειλημμένος. Παρ' όλα αυτά σας προτείνω να τα δείτε.

Transformers 3....με είχατε ψήσει και περίμενα να ήταν καλύτερη από 1, 2. ΑΠΛΑ :sick:

5/10 με το ζόρι.

Αμερικάνικη προπαγάνδα στο full.

Αστεία....δεν υπήρχαν.

Η πρώτη 1,5 ώρα ταινίας χωρίς λόγο ύπαρξης.

Υπερβολικά παιδική (ή απλά ηλίθια?) σε μερικά σημεία...

Ευτυχώς ήταν Τρίτη και πέταξα μόνο 6,5 ευρώ (STER).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.