Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Απ’ότι έχω καταλάβει, αυτό είναι το λάθος που κάνουμε όλοι. Δεν αφήνουμε το μάτι να συνηθίσει το 3D όταν βάζουμε βγάζουμε τα γυαλιά συνέχεια.

Γιατι να συνηθίσω σε κατι που ειναι κακο?

Γιατι να συνηθησω σε κατι που χαλαει την ταινια?

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Transformers 8/10

Επειδή βασικά βαρέθηκα αυτά τα τέρμα προβλεπόμενα σενάρια.

κατά τα αλλα ατάκα τις κοπέλας μου.

Εγώ -δεν μας εξηγεί που πήγε η Fox...

Αυτή -σε κάθε σκηνή διαφορετικά παπούτσια?!

Insidious 9/10

8 θα της εβαζα,αλλα μονο το ending ηταν αρκετο για να της βαλω +1 βαθμο !!

Καλη σκηνοθεσια και σαν ταινια με ειχε μεχρι το τελος κολλημενο στην οθονη.

Σε καποιες στιγμες τα χρειαστηκα λιγο...

O δαιμονας ομως λιγο Darth Maul copy paste :p

ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ

insidious-3-615235.jpeg

Battle Los Angeles 7/10

Βλεποταν ευχαριστα , αν και το τρεμουλιασμα της καμερας ηταν αισθητο καθολη τη διαρκεια της ταινιας . Επισης πιστευω αν αναθεταν το σεναριο τον Bay , θα ειχαμε ενα πολυ καλυτερο αποτελεσμα

Rango 9/10

Απο τις καλυτερες / πιο ευχαριστες που εχω δει για φετος!

Τo animation παρα πολυ καλο , οι αναφορες σε κλασσικες ταινιες γουεστερν αναριθμητες

(clint eastwood θεος , το φιδι ιδιος ο Lee Van Cleef)

και η μουσικη επενδυση αρκετα καλη , αν και ενιωσα οτι επαναλαμβανοταν σε ορισμενα σημεια . Επισης οι διαλογοι απο τους ηθοποιους "κολλουσαν" αριστα στο animation , αλλα ισως βεβαια παιζει ρολο οτι την ειδα με τα AKG και οχι με τα ταπεινα ηχεια της TV

Δυόμιση ώρες παρα κατι παλεύω μια Γιαπωνέζικη υπερπαραγωγή...

Space Battleship: Yamato

Δεν θα έδιναν οπου κι οπου το όνομα Yamato τα Τζαπώνια. Πρόκειται για παραγωγή που βάζει γυαλιά σε πολλές χολυγουντιανές sci-fi ταινίες. Και το καλύτερο; Εχει actually κάποιου είδους σενάριο το οποίο ακολουθεί...

7/10

7/10 και από εμένα. Αν πάντως ήταν Αμερικάνικη παραγωγή θα της έβαζα μάλλον χαμηλότερο βαθμό για να είμαι ειλικρινής.

Το έχουν παλέψει οι Γιαπωνέζοι και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα τέτοια εργάκια. Άλλωστε έχουν βγάλει πραγματικά διαμαντάκια στον χώρο του animation, διαμαντάκια με ψυχή.

Το μόνο "άσχημο" στην ταινία είναι ότι ως κλασικό Γιαπωνέζικο κάποιοι διάλογοι/σκηνές μοιάζουν να γίνονται σε slow motion, σε αντίθεση με το πως μας έχουν συνηθίσει οι Αμερικάνοι τα τελευταία χρόνια. Πιθανόν εκεί να οφείλεται και η άνω των 2 ωρών διάρκεια της ταινίας. Αυτό βέβαια δεν είναι κατ' ανάγκη κακό για αυτό και το άσχημο το έχω βάλει σε " ". Μια ταινία fast forward boom boom τύπου hollywood των τελευταίων χρόνων, συνήθως ξεχνιέται πολύ ποιο γρήγορα και δεν σου αφήνει και τίποτα. Αν μάλιστα σε αυτό προσθέσω ότι οι Αμερικάνοι πλέον έχουν εντάξει στις ταινίες τους διαφημιστικά σποτάκια με τέτοιο τρόπο που πραγματικά νιώθεις ότι βλέπεις διαφήμιση, ε, μακάρι να δούμε και άλλες τέτοιες ταινίες από Ιαπωνία μεριά.

Sucker Punch 4/10

Μουφα μουφα μουφα.

Ενταξει η φαντασια ειναι καλο πραγμα,αλλα να μην το παραξευτιλιζουμε.

Ελεος δηλαδη! Σαμουραϊ με οπλοπολυβολο και δε ξερω και γω τι.

4-5 τανες που θελουν να δραπετευσουν.Αυτος ηταν ο παραλληλος κοσμος του "αγγελου" για να σωσει μια κοπελα;

ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ο σεναριογραφος!!

4 και στην αρχη λεω αντε θα χορεψει να μας αναψει λιγο,... α στο καλο.

Σαπιλα movie. :fist:

Transformers 3 2D 8/10

Εφέ εφέ εφέ εφέ...περισσότερα εφέ, πάνω κάτω δεξιά αριστερά στο κέντρο σε κάθε καρέ σε κάθε pixel της οθόνης. Ιστοριούλα που τραβάει καλούτσικα έως καλά χωρίς να κάνει εμφανή πηδήματα και να ψάχνεσαι στο στυλ "πως πήγαμε εκεί?".

Η Rosie δεν πιάνει μία μπροστά στην παλιά Μέγκαν. Άνοστη και άνευρη σαν να βγήκε από επίδειξη μόδας με αντίστοιχο σώμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.