Hydra Ιούνιος 30, 2011 #7421 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Old School (2003) 7/10Χα! Τελεια ταινια!! Τρελαθηκα στα γελια!!Φυσικα πισω απο ολα αυτα κρυβεται ο Todd Phillips (The Hangover,Due Date,Τhe Hangover Part II,Road Trip,Borat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAHGRiND Ιούνιος 30, 2011 #7422 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 The Ward (2010) - IMDb 4/10Νομιζω οτι ο Carpenter πρεπει να σταματησει να κανει ταινιες γιατιαν συνεχισει να βγαζει τετοιες πα..ριες θα χαλασει το πολυ καλο ονομα που εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 30, 2011 #7423 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 The Dead Zone.6/10. Μετρια δυστυχώς η ταινιουλα.Κριμα. The Dark Tower ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?Ευκαιρια να μαζεψω κουραγιο να διαβασω τα βιβλια:banging: Θα ναι δυσκολο ειναι μακρυς ο δρομος 8 βιβλια ειναι αυτα αλλα θα τα καταφερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούλιος 1, 2011 #7424 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 The Dead Zone.6/10.Μετρια δυστυχώς η ταινιουλα.Κριμα. The Dark Tower ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?Ευκαιρια να μαζεψω κουραγιο να διαβασω τα βιβλια:banging: Θα ναι δυσκολο ειναι μακρυς ο δρομος 8 βιβλια ειναι αυτα αλλα θα τα καταφερω 7, είμαι στο τρίτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 1, 2011 #7425 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Paul, έχει το χιούμορ που αντιπαθώ, british δηλαδή. Αν το αποχαρακτηρίσεις σαν κωμωδία είναι μία ευχάριστη ταινία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούλιος 1, 2011 #7426 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 7, είμαι στο τρίτο Και εγω στο τριτο εχω μεινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 1, 2011 #7427 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Paul, έχει το χιούμορ που αντιπαθώ, εγκεφαλικό δηλαδή. Αν το αποχαρακτηρίσεις σαν κωμωδία είναι μία ευχάριστη ταινία proper:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 1, 2011 #7428 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Black Swan 5/10 me didn't like καθολου.το girlfriend με εβαλε να το δουμε δυστυχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 1, 2011 #7429 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Chloe - 4.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 1, 2011 #7430 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Transformers 3 - Βλέπεις ότι περιμένεις. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αρκετά καλό μπορώ να πω για ότι υπόσχεται να προσφέρει. Στα συν το ότι ελαχιστοποιήθηκαν οι σκηνές με ταχύτητα επιληψίας του 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιούλιος 1, 2011 #7431 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Transformers 3 3D.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 1, 2011 #7432 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Disturbia (2007) 8/10Καλη ταινια!Ειχε παρα πολυ σασπενς και με κρατησε κολλημενο μεχρι τελευταια στιγμη.Οι ηθοποιοι και ειδικα ο δολοφονος ηταν αψογοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 2, 2011 #7433 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Δυόμιση ώρες παρα κατι παλεύω μια Γιαπωνέζικη υπερπαραγωγή...Space Battleship: YamatoΔεν θα έδιναν οπου κι οπου το όνομα Yamato τα Τζαπώνια. Πρόκειται για παραγωγή που βάζει γυαλιά σε πολλές χολυγουντιανές sci-fi ταινίες. Και το καλύτερο; Εχει actually κάποιου είδους σενάριο το οποίο ακολουθεί...7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούλιος 2, 2011 #7434 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Transformers: Dark of the Moon. Απογοητευση.Οχι απο την ταινια αλλα απο το 3ντι.Δευτερη ταινια που βλεπω σε 3ντι και δεν θα υπαρξει τριτη.Παλι θολο οπως ειχα παρατηρήσει και στο Avatar και επισης την φορα αυτη πααααρα πολυ σκοτεινο.Σηκωνα τα γυαλια που και που για να συγκρινω.Πολυ πιο ζωντανα και εντονα τα χρωματα χωρις τα γυαλια. Και να ρωτησω τωρα, απο την στιγμη που οι φακοι των γυαλιων ειναι μαυροι δεν πρεπει να ανεβασεις πολυ το brightness της ταινιας ετσι ωστε να ισορροπήσει η κατασταση οταν φορεσεις τα γυαλια? Δεν ξερω αν φταιει η τεχνολογια αυτή καθ' αυτή η οι αχρηστοι τεχνικοι στους κινηματογραφους αλλα οτι εχω δει μεχρι τωρα σε 3ντι οχι μονο δεν εχει προσφερει τπτ αλλα εχει καταστρεψει τις ταινιες. Για την ταινια δεν θα μπω καν στον κοπο να μιλησω γιατι ειναι σαν να μην την ειδα. Θα περιμενω bluray. :fist::...::X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 2, 2011 #7435 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Fast And Furious 4 1080p 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 2, 2011 #7436 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Transformers: Dark of the Moon.Απογοητευση.Οχι απο την ταινια αλλα απο το 3ντι.Δευτερη ταινια που βλεπω σε 3ντι και δεν θα υπαρξει τριτη.Παλι θολο οπως ειχα παρατηρήσει και στο Avatar και επισης την φορα αυτη πααααρα πολυ σκοτεινο.Σηκωνα τα γυαλια που και που για να συγκρινω.Πολυ πιο ζωντανα και εντονα τα χρωματα χωρις τα γυαλια. Και να ρωτησω τωρα, απο την στιγμη που οι φακοι των γυαλιων ειναι μαυροι δεν πρεπει να ανεβασεις πολυ το brightness της ταινιας ετσι ωστε να ισορροπήσει η κατασταση οταν φορεσεις τα γυαλια? Δεν ξερω αν φταιει η τεχνολογια αυτή καθ' αυτή η οι αχρηστοι τεχνικοι στους κινηματογραφους αλλα οτι εχω δει μεχρι τωρα σε 3ντι οχι μονο δεν εχει προσφερει τπτ αλλα εχει καταστρεψει τις ταινιες. Για την ταινια δεν θα μπω καν στον κοπο να μιλησω γιατι ειναι σαν να μην την ειδα. Θα περιμενω bluray. :fist::...::X: Απ’ότι έχω καταλάβει, αυτό είναι το λάθος που κάνουμε όλοι. Δεν αφήνουμε το μάτι να συνηθίσει το 3D όταν βάζουμε βγάζουμε τα γυαλιά συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 2, 2011 #7437 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Δυόμιση ώρες παρα κατι παλεύω μια Γιαπωνέζικη υπερπαραγωγή...Space Battleship: YamatoΔεν θα έδιναν οπου κι οπου το όνομα Yamato τα Τζαπώνια. Πρόκειται για παραγωγή που βάζει γυαλιά σε πολλές χολυγουντιανές sci-fi ταινίες. Και το καλύτερο; Εχει actually κάποιου είδους σενάριο το οποίο ακολουθεί...7/10[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9b2NbQjaOIM]YouTube - SPACE BATTLESHIP YAMATO - the movie - original theatrical trailer[/ame]Αυτό λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 2, 2011 #7438 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 ....Μάλλον αυτό εννοεί[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Row0rYFQCHs&NR=1]YouTube - Space Battleship YAMATO - Trailer [English Sub][/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 2, 2011 #7439 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Megan who?NSFW[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TtpUKv8dCFI&]YouTube - Agent Provocateur - Love Me Tender ft.Rosie Huntington-Whiteley[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιούλιος 2, 2011 #7440 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Transformers 3 3d. Εμένα μου αρεσε παρα πολυ η ολη εμπειρια με το 3d.Η ταινια ειχε γελιο,δραση,την ροσιε και δυομισι ωρες διαρκεια.Δεν ηθελα να βγαλω κατι περισσοτερο απο τα 12ε που εδωσα πραγματικα.Περασα πολυ ωραια βλεποντας την. Οσο αναφορα το 3d ειναι αληθεια οτι στην αρχη ζαλιζομαι οταν βαζω τα γυαλια αλλα σε λιγη ωρα το ματι μου εχει συνηθισει και δεν τα ξαναβγαζω. Με λιγα λογια ειδα οτι περιμενα να δω χθες και για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο εφυγα απο σινεμα με χαμογελο οτι πληρωσα να δω κατι και το ευχαριστηθηκα! [ame= ] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.