Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

The Dead Zone.6/10.

Μετρια δυστυχώς η ταινιουλα.Κριμα.

The Dark Tower

:o

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?Ευκαιρια να μαζεψω κουραγιο να διαβασω τα βιβλια:banging:

Θα ναι δυσκολο ειναι μακρυς ο δρομος 8 βιβλια ειναι αυτα αλλα θα τα καταφερω:p

The Dead Zone.6/10.

Μετρια δυστυχώς η ταινιουλα.Κριμα.

The Dark Tower

:o

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?Ευκαιρια να μαζεψω κουραγιο να διαβασω τα βιβλια:banging:

Θα ναι δυσκολο ειναι μακρυς ο δρομος 8 βιβλια ειναι αυτα αλλα θα τα καταφερω:p

7, είμαι στο τρίτο :p

Transformers 3 - Βλέπεις ότι περιμένεις. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αρκετά καλό μπορώ να πω για ότι υπόσχεται να προσφέρει. Στα συν το ότι ελαχιστοποιήθηκαν οι σκηνές με ταχύτητα επιληψίας του 2.

Δυόμιση ώρες παρα κατι παλεύω μια Γιαπωνέζικη υπερπαραγωγή...

Space Battleship: Yamato

Δεν θα έδιναν οπου κι οπου το όνομα Yamato τα Τζαπώνια. Πρόκειται για παραγωγή που βάζει γυαλιά σε πολλές χολυγουντιανές sci-fi ταινίες. Και το καλύτερο; Εχει actually κάποιου είδους σενάριο το οποίο ακολουθεί...

7/10

Transformers: Dark of the Moon.

Απογοητευση.Οχι απο την ταινια αλλα απο το 3ντι.Δευτερη ταινια που βλεπω σε 3ντι και δεν θα υπαρξει τριτη.Παλι θολο οπως ειχα παρατηρήσει και στο Avatar και επισης την φορα αυτη πααααρα πολυ σκοτεινο.Σηκωνα τα γυαλια που και που για να συγκρινω.Πολυ πιο ζωντανα και εντονα τα χρωματα χωρις τα γυαλια.

Και να ρωτησω τωρα, απο την στιγμη που οι φακοι των γυαλιων ειναι μαυροι δεν πρεπει να ανεβασεις πολυ το brightness της ταινιας ετσι ωστε να ισορροπήσει η κατασταση οταν φορεσεις τα γυαλια?

Δεν ξερω αν φταιει η τεχνολογια αυτή καθ' αυτή η οι αχρηστοι τεχνικοι στους κινηματογραφους αλλα οτι εχω δει μεχρι τωρα σε 3ντι οχι μονο δεν εχει προσφερει τπτ αλλα εχει καταστρεψει τις ταινιες.

Για την ταινια δεν θα μπω καν στον κοπο να μιλησω γιατι ειναι σαν να μην την ειδα.

Θα περιμενω bluray.

:getlost::nothing::fist::weep::...::hm::X:

Transformers: Dark of the Moon.

Απογοητευση.Οχι απο την ταινια αλλα απο το 3ντι.Δευτερη ταινια που βλεπω σε 3ντι και δεν θα υπαρξει τριτη.Παλι θολο οπως ειχα παρατηρήσει και στο Avatar και επισης την φορα αυτη πααααρα πολυ σκοτεινο.Σηκωνα τα γυαλια που και που για να συγκρινω.Πολυ πιο ζωντανα και εντονα τα χρωματα χωρις τα γυαλια.

Και να ρωτησω τωρα, απο την στιγμη που οι φακοι των γυαλιων ειναι μαυροι δεν πρεπει να ανεβασεις πολυ το brightness της ταινιας ετσι ωστε να ισορροπήσει η κατασταση οταν φορεσεις τα γυαλια?

Δεν ξερω αν φταιει η τεχνολογια αυτή καθ' αυτή η οι αχρηστοι τεχνικοι στους κινηματογραφους αλλα οτι εχω δει μεχρι τωρα σε 3ντι οχι μονο δεν εχει προσφερει τπτ αλλα εχει καταστρεψει τις ταινιες.

Για την ταινια δεν θα μπω καν στον κοπο να μιλησω γιατι ειναι σαν να μην την ειδα.

Θα περιμενω bluray.

:getlost::nothing::fist::weep::...::hm::X:

Απ’ότι έχω καταλάβει, αυτό είναι το λάθος που κάνουμε όλοι. Δεν αφήνουμε το μάτι να συνηθίσει το 3D όταν βάζουμε βγάζουμε τα γυαλιά συνέχεια.

Δυόμιση ώρες παρα κατι παλεύω μια Γιαπωνέζικη υπερπαραγωγή...

Space Battleship: Yamato

Δεν θα έδιναν οπου κι οπου το όνομα Yamato τα Τζαπώνια. Πρόκειται για παραγωγή που βάζει γυαλιά σε πολλές χολυγουντιανές sci-fi ταινίες. Και το καλύτερο; Εχει actually κάποιου είδους σενάριο το οποίο ακολουθεί...

7/10

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9b2NbQjaOIM]YouTube - ‪SPACE BATTLESHIP YAMATO - the movie - original theatrical trailer‬‏[/ame]

Αυτό λες;

Transformers 3 3d.

Εμένα μου αρεσε παρα πολυ η ολη εμπειρια με το 3d.Η ταινια ειχε γελιο,δραση,την ροσιε και δυομισι ωρες διαρκεια.Δεν ηθελα να βγαλω κατι περισσοτερο απο τα 12ε που εδωσα πραγματικα.Περασα πολυ ωραια βλεποντας την.

Οσο αναφορα το 3d ειναι αληθεια οτι στην αρχη ζαλιζομαι οταν βαζω τα γυαλια αλλα σε λιγη ωρα το ματι μου εχει συνηθισει και δεν τα ξαναβγαζω.

Με λιγα λογια ειδα οτι περιμενα να δω χθες και για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο εφυγα απο σινεμα με χαμογελο οτι πληρωσα να δω κατι και το ευχαριστηθηκα!:T:

[ame=

]
[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.