Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

insidious.οκ.Είχα διαβάσει τόσο καλές κριτικές και περίμενα να το δω και να κλάσω μέντες.Να πάει το σκατό στην κάλτσα, να φοβηθώ λίγο.

όσοι δεν είδατε το martyrs δείτε το και μετά βάλτε να δείτε αυτή την φόλα.

Transformers 3

Για λάτρεις του είδους 8,5/9 στο χαλαρό.

Πολύ ξύλο, αρρωστημένα εφέ, καλό σενάριο, η νέα λουλάρα ανασταίνει νεκρό αν είσαι στις ξανθιές μπίτσες, και επιτέλους ο Λεμπεφ παίζει όχι σαν ηλίθιος.

Μόνο παράπονο θα μπορούσε να είναι λίγο μικρότερο, όχι πως με χάλασε αλλά το είδαμε 11 άτομα και γενικά το είπαν κάμποσοι αυτό.

Ωραίο και το 3δ του. Γενικά η δουλειά που έχει γίνει είναι το κάτι άλλο.

ηταν καλυτερο απο τα προηγουμενα?

γιατι το 2 ηταν τραγικα απαραδεκτο.

Απαράδεκτο δεν μπορείς να το πεις σε καμία περίπτωση. Είχε τόσο μέταλλο όσο δεν έχει στο σιδερά της γειτονιάς. Εκτός αν ζητάς κάτι άλλο από την ταινία, οπότε μάλλον χτυπάς σε λάθος πόρτα :p

Εμένα μου άρεσε πιο πολύ απο όλα πάντως!

Πολύ μέταλλο και ξύλο γενικά, και τα εφέ είναι άρρωστα απλά.

Τώρα αν κάποιου δεν του άρεσε το 1 και το 2, τότε προφανώς δεν είναι για εσάς η ταινία, και όντως βαράτε λάθος πόρτα.

Για τους φάν όπως είπα, είναι μαστ.

Δεν νομίζω να πηγαίνει κανείς στο σινεμά και να σκάει 12 ευρώ αν θεωρεί βαρετό ή παιδικό το να πλακώνετε το datsun του Ταμτάκου με το τρακτέρ του Αλία.

Γενικά απο το 2, μάθανε και δεν είναι ΤΟΣΟ γρήγορες Γιάννη, και αυτές που είναι δεν είναι πολλές.

Δεδομένου πως ΕΙΝΑΙ γυρισμένο σε 3D και δεν είναι conversion του τώλου (όπως το Clash πχ) θα έλεγα να το δείτε σε 3Δ.

Τώρα είναι και γούστα αυτά βέβαια :)

Το είδα χτες σε 2D και θα το ξαναδώ σε 3D μέσα στο ΣΚ.

Michael Bay, πως τα κάνεις αυτά παιδί μου;

The chick is unbelievable. 10x καλύτερη από megan fox. [Δεν υπάρχει αυτό το σώμα]

Ο μικρός παίζει πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες ταινίες.

Περισσότερο γέλιο από τις προηγούμενες ταινίες.

Θα ήθελα λίγη δράση παραπάνω (ή τουλάχιστον μικρότερη σε διάρκεια αλλά να μην έκοβαν τις καλές σκηνές).

Να πάτε να την δείτε!! (πιστεύω ότι σε 3D θα είναι καλύτερη).

Για μένα και οι 3 είναι ισάξιες.

PS1 Τραγικό που τον Mirage τον έλεγαν Dino.

PS2 Στην επόμενη θέλω να δω τον Optimus να δέρνει και να δέρνει.-

PS2 Στην επόμενη θέλω να δω τον Optimus να γαμάει και να δέρνει.-

Θα έχει και επόμενη???:shout:

Εγώ θα πάω εντός σκ, αλλα έχουμε μονο 2d στη λάρισα... whatever, δεν χαθηκε ο κοσμος...:)

Winters πιπέρι γρήγορα γιατί θα κεράσω :)

Δες το σε 3Δ αξίζει πολύ.

Ο Οπτιμους μια χαρά το πήγε το γράμμα στο τέλος γιατί έχεις παράπονο?

Spoiler alert. Κάτσε να περάσουν 2-3 βδομάδες και το συζητάμε.

Και για τους fan, να τι τραγουδάει ο Optimus στο μπάνιο του...

Chrispy - Roll Out (VIP Remix) by CHRISPY on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

Εμένα μου άρεσε πιο πολύ απο όλα πάντως!

Πολύ μέταλλο και ξύλο γενικά, και τα εφέ είναι άρρωστα απλά.

Τώρα αν κάποιου δεν του άρεσε το 1 και το 2, τότε προφανώς δεν είναι για εσάς η ταινία, και όντως βαράτε λάθος πόρτα.

Για τους φάν όπως είπα, είναι μαστ.

Δεν νομίζω να πηγαίνει κανείς στο σινεμά και να σκάει 12 ευρώ αν θεωρεί βαρετό ή παιδικό το να πλακώνετε το datsun του Ταμτάκου με το τρακτέρ του Αλία.

metalheads_0210a.jpg

Απαράδεκτο δεν μπορείς να το πεις σε καμία περίπτωση. Είχε τόσο μέταλλο όσο δεν έχει στο σιδερά της γειτονιάς. Εκτός αν ζητάς κάτι άλλο από την ταινία, οπότε μάλλον χτυπάς σε λάθος πόρτα :p

αλλο να θες να δεις μια καγκουρια για να τρως ποπ κορν,και αλλο να βλεπεις κατι που ειναι πιο παιδικο και απο το παιδικο.

το πρωτο ηταν πολυ καλυτερο.

ακομα θυμαμαι τη σκηνη που βαραγανε με τα m16 τα μεγαλα ρομποτ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.