dunkel_Stern Ιούνιος 24, 2011 #7361 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 SUPER 8επιεικώς 2/10 και αυτό λόγο τις αρχήςΈνα σας λέω, στο τέλος πρώτη φόρα στον κινηματογραφώ σηκώθηκαν όλοι και λέγαν δυνατά "Τα λεφτά μας πίσω" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 24, 2011 #7362 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 The Matrix Trilogy Σε ολα ενα 7.5 βαζω.Απλα λιγο το σεναριο θα μπορουσε να ηταν λιγο καλυτερο!!Πολλες επιρροες απο Matrix το Inception ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 24, 2011 #7363 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Αν και δεν σ'αρέσει να σου λένε για την ηλικία: "Είσαι πολύ μικρός για να εκτιμήσεις τώρα το Matrix 1 και να του βάλεις κάτι λιγότερο από 10"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 24, 2011 #7364 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Στο Matrix 2 & 3 και 7 να εβαζες το συζηταμε.Αλλα στο Matrix 1 το 7.5 ειναι ιεροσυλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 24, 2011 #7365 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Τραγικε μη γινεσαι τραγικος. Δεν ειμαι ηλιθιος ουτε εχω καθυστερηση στον εγκεφαλο.Το εκτιμω ηδη για καποιους λογους. Ειναι πρωτοποριακο!!! Το 1ο οντως ειναι το καλυτερο και μου αρεσε περισσοτερο απο ολα. 8 λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 24, 2011 #7366 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Δεν μπορείς να καταλάβεις το εξής πολύ απλό. Έχουν βγει τόσες πολλές ταινίες με στοιχεία που έχει το matrix (βλ. bullet time) τα οποία δεν μπορείς να εκτιμήσεις βλέποντας το πρώτη φορά τώρα. Δεν σε είπε κανείς ηλίθιο, αλλά βλέποντας το τώρα δεν μπορείς να νιώσεις πόσο πρωτοποριακό ήταν τότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 24, 2011 #7367 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Το ειχα δει και τοτε βρε.Απλα τοτε ειχα δει το 1 και το μισο απο το δευτερο.Το τριτο το ειδα μετα απο 2 χρονια. Γενικα δεν θυμομουν τιποτα μα τιποτα και γι'αυτο τα ξαναειδα χτες. Ενταξει δικιο εχεις.Καλες ταινιες ηταν και ειδικα το πρωτο. Δεν αμφισβητω τιποτα απο οσα λες.Απλα για το σεναριο ... οτι μου φανηκε καπως αρπα κολλα οσον αφορα την εξελιξη των γεγονοτων απο το 2 και μετα.Ειδικα στο 3ο. Λαθος μου που εβαλα 7.5 και στο πρωτο.Αυτο αξιζει 8-8.5 για μενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 24, 2011 #7368 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Δεν έχει καμία σημασία όσα στοιχεία και να πήραν άλλες ταινίες. Μπορεί να ήταν πρωτοποριακό, μπορεί να εισήγαγε τις παναγιάς τα μάτια από καινοτομίες, αν δε σου αρέσει η ταινία δε σου αρέσει. Τι πάει να πάει 10 με το ζόρι; Εμένα δε μου αρέσει το Matrix. Μπορεί να ήταν μπροστά από την εποχή και και και, αλλά δεν μου αρέσει. Δεν αμφισβητώ τη συμβολή του στον κινηματογράφο, απλά no me gusta. Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Ιούνιος 24, 2011 #7369 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Super 8 7/10 απο μενα μιας και ηξερα τι να περιμενω και οχι σαν την υπολοιπη παρεα που περιμενε τον "Super"man να εμφανιστει! Μου αρεσε η ερμηνεια της μικρης Elle Fanning που βαδιζει στα χναρια της μεγαλης της αδερφης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 24, 2011 #7370 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Εμένα δε μου αρέσει το Matrix. Μπορεί να ήταν μπροστά από την εποχή και και και, αλλά δεν μου αρέσει. Δεν αμφισβητώ τη συμβολή του στον κινηματογράφο, απλά no me gusta. Δικαίωμα σου. Και στους θείου μου λάτρεις του "κλασικού" κινηματογράφου τους φάνηκε μία μπούρδα. Βέβαια η άποψη που έχω για το γούστο στις ταινίες των θείων μου δεν είναι και η καλύτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 24, 2011 #7371 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Δικαίωμα σου. Και στους θείου μου λάτρεις του "κλασικού" κινηματογράφου τους φάνηκε μία μπούρδα. Βέβαια η άποψη που έχω για το γούστο στις ταινίες των θείων μου δεν είναι και η καλύτερη Αχ αυτή η Αλίκη στο ναυτικό… Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 25, 2011 #7372 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2011 2001: A Space Odyssey - 4/10IMDb :: Boards :: 2001: A Space Odyssey (1968) :: Seeking an Explanation Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Ιούνιος 26, 2011 #7373 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Source code 7.5/10 (Πολύ καλή ταινία, μου θύμισε το deja vu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούνιος 26, 2011 #7374 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Source code 7.5/10 (Πολύ καλή ταινία, μου θύμισε το deja vu) Το είδα και εγώ ψιες!!! Πολύ καλό 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 26, 2011 #7375 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Rango 8/10 Μου άρεσε. Πολύ μπορώ να πω. Ίσως η πιο γουέστερν ταινία που έχω δει εδώ και καιρό. Περιλαμβάνει άνετα όλα τα κλισέ των σπαγγετι γουέστερν, πράγμα διασκεδαστικό. Πολλοί καλοί ηθοποιοί στα φωνητικά με τον Ντεπ να ηγείται ενος ολ-σταρ καστ με μια ποιοτική, ταιριαχτή ερμημεία. Το animation πολύ καλό, φωτορεαλιστικό αν και πολύχρωμο γίνεται ταυτόχρονα βρώμικο και άχαρο στο φόντο της ηλιοκαμμένης ερημικης περιθωριακής πόλης του γουέστ. Αυτο που μάρεσε περισσότερο απόλα ήτανε η μουσικη. Hans Zimmer για άλλη μια φορά ποιοτικότατος, με μελωδίες που ακολουθούν στυλ Ennio Morricone, είναι από τα στοιχεία που δίνουν άλλη πνοή στην ταινία. Έχει και αρκετή πλάκα. Το ξαναβλέπω και θα το ξαναδω σε HD σίγουρα. Συνίσταται. Πι-Ες: Οι κουκουβάγιες με τα όργανα τα σπασαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 26, 2011 #7376 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Sucker Punch 8/10Μου αρεσε ιδιαιτερα , και μου θυμισε εντονα το Alice του American Mc GeeΟι σκηνες της δρασης και το ολο σκηνικο / κλιμα που στησαν στο ψυχιατρειο ηταν αριστο , και προσεδιδαν εικονες βγαλμενες απο τις σελιδες ενος κομικΚαι η κολλα που τα εδενε ολα μεταξυ τους κατ' εμε ηταν το soundtrackΧρονια εixa να νιωσω το συναισθημα να αγορασω soundtrack ταινιας , με τα τελευταια να ηταν του Fight Club και του Spirited Away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 26, 2011 #7377 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Hangover 2 πολύ καλό! Αν και το πρώτο ήταν λίγο καλύτερο κατά την γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Ιούνιος 26, 2011 #7378 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Sucker Punch 5/10Δεν τρελαθηκα, περασε η ωρα απλα. Μου εκανε εντυπωση το εργο καθως οταν την εβλεπα εκανα τη σκεψη να γνωρισω τον σεναριογραφο. Σπανια η πλοκη ειναι τετοια που ειναι λιγο απολα και πολλα απο το τπτ.Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν καλυτερες ταινιες οπως πχ το Paul Paul (2011) - IMDbκατεμε αξιζει για 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 26, 2011 #7379 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Ωραιο το Paul , αλλα παρολο φαν του διδυμου Pegg - Frost , πιστευω σαν το Shaun of the Dead δυσκολα θα ξαναβγαλουνΠολυ καλυτερο ομως απο το Hot Fuzz αυτο ειναι σιγουρο , και ωραιο το animation του Paul Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 26, 2011 #7380 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Ωραιο το Paul , αλλα παρολο φαν του διδυμου Pegg - Frost , πιστευω σαν το Shaun of the Dead δυσκολα θα ξαναβγαλουνΠολυ καλυτερο ομως απο το Hot Fuzz αυτο ειναι σιγουρο , και ωραιο το animation του PaulΚαλυτερο απο το Hot Fuzz to Paul? Jesus christ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.