Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Τραγικε μη γινεσαι τραγικος. ;)

Δεν ειμαι ηλιθιος ουτε εχω καθυστερηση στον εγκεφαλο.Το εκτιμω ηδη για καποιους λογους.

Ειναι πρωτοποριακο!!!

Το 1ο οντως ειναι το καλυτερο και μου αρεσε περισσοτερο απο ολα.

8 λοιπον.

:getlost:

Δεν μπορείς να καταλάβεις το εξής πολύ απλό. Έχουν βγει τόσες πολλές ταινίες με στοιχεία που έχει το matrix (βλ. bullet time) τα οποία δεν μπορείς να εκτιμήσεις βλέποντας το πρώτη φορά τώρα. Δεν σε είπε κανείς ηλίθιο, αλλά βλέποντας το τώρα δεν μπορείς να νιώσεις πόσο πρωτοποριακό ήταν τότε...

Το ειχα δει και τοτε βρε.Απλα τοτε ειχα δει το 1 και το μισο απο το δευτερο.Το τριτο το ειδα μετα απο 2 χρονια.

Γενικα δεν θυμομουν τιποτα μα τιποτα και γι'αυτο τα ξαναειδα χτες.

Ενταξει δικιο εχεις.Καλες ταινιες ηταν και ειδικα το πρωτο.

Δεν αμφισβητω τιποτα απο οσα λες.Απλα για το σεναριο ... οτι μου φανηκε καπως αρπα κολλα οσον αφορα την εξελιξη των γεγονοτων απο το 2 και μετα.Ειδικα στο 3ο.

Λαθος μου που εβαλα 7.5 και στο πρωτο.Αυτο αξιζει 8-8.5 για μενα....:T:

Δεν έχει καμία σημασία όσα στοιχεία και να πήραν άλλες ταινίες. Μπορεί να ήταν πρωτοποριακό, μπορεί να εισήγαγε τις παναγιάς τα μάτια από καινοτομίες, αν δε σου αρέσει η ταινία δε σου αρέσει. Τι πάει να πάει 10 με το ζόρι;

Εμένα δε μου αρέσει το Matrix. Μπορεί να ήταν μπροστά από την εποχή και και και, αλλά δεν μου αρέσει. Δεν αμφισβητώ τη συμβολή του στον κινηματογράφο, απλά no me gusta.

Αυτά. :)

Super 8 7/10 απο μενα μιας και ηξερα τι να περιμενω και οχι σαν την υπολοιπη παρεα που περιμενε τον "Super"man να εμφανιστει! Μου αρεσε η ερμηνεια της μικρης Elle Fanning που βαδιζει στα χναρια της μεγαλης της αδερφης!

Εμένα δε μου αρέσει το Matrix. Μπορεί να ήταν μπροστά από την εποχή και και και, αλλά δεν μου αρέσει. Δεν αμφισβητώ τη συμβολή του στον κινηματογράφο, απλά no me gusta.

Δικαίωμα σου. Και στους θείου μου λάτρεις του "κλασικού" κινηματογράφου τους φάνηκε μία μπούρδα. Βέβαια η άποψη που έχω για το γούστο στις ταινίες των θείων μου δεν είναι και η καλύτερη :p

Δικαίωμα σου. Και στους θείου μου λάτρεις του "κλασικού" κινηματογράφου τους φάνηκε μία μπούρδα. Βέβαια η άποψη που έχω για το γούστο στις ταινίες των θείων μου δεν είναι και η καλύτερη :p

Αχ αυτή η Αλίκη στο ναυτικό… :hehe:

Rango 8/10

Μου άρεσε. Πολύ μπορώ να πω. Ίσως η πιο γουέστερν ταινία που έχω δει εδώ και καιρό. Περιλαμβάνει άνετα όλα τα κλισέ των σπαγγετι γουέστερν, πράγμα διασκεδαστικό.

Πολλοί καλοί ηθοποιοί στα φωνητικά με τον Ντεπ να ηγείται ενος ολ-σταρ καστ με μια ποιοτική, ταιριαχτή ερμημεία.

Το animation πολύ καλό, φωτορεαλιστικό αν και πολύχρωμο γίνεται ταυτόχρονα βρώμικο και άχαρο στο φόντο της ηλιοκαμμένης ερημικης περιθωριακής πόλης του γουέστ.

Αυτο που μάρεσε περισσότερο απόλα ήτανε η μουσικη. Hans Zimmer για άλλη μια φορά ποιοτικότατος, με μελωδίες που ακολουθούν στυλ Ennio Morricone, είναι από τα στοιχεία που δίνουν άλλη πνοή στην ταινία.

Έχει και αρκετή πλάκα. Το ξαναβλέπω και θα το ξαναδω σε HD σίγουρα. Συνίσταται. :)

Πι-Ες: Οι κουκουβάγιες με τα όργανα τα σπασαν :p

Sucker Punch 8/10

Μου αρεσε ιδιαιτερα , και μου θυμισε εντονα το Alice του American Mc Gee

Οι σκηνες της δρασης και το ολο σκηνικο / κλιμα που στησαν στο ψυχιατρειο ηταν αριστο , και προσεδιδαν εικονες βγαλμενες απο τις σελιδες ενος κομικ

Και η κολλα που τα εδενε ολα μεταξυ τους κατ' εμε ηταν το soundtrack

Χρονια εixa να νιωσω το συναισθημα να αγορασω soundtrack ταινιας , με τα τελευταια να ηταν του Fight Club και του Spirited Away

Sucker Punch 5/10

Δεν τρελαθηκα, περασε η ωρα απλα. Μου εκανε εντυπωση το εργο καθως οταν την εβλεπα εκανα τη σκεψη να γνωρισω τον σεναριογραφο. Σπανια η πλοκη ειναι τετοια που ειναι λιγο απολα και πολλα απο το τπτ.

Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν καλυτερες ταινιες οπως πχ το Paul Paul (2011) - IMDb

κατεμε αξιζει για 7/10

Ωραιο το Paul , αλλα παρολο φαν του διδυμου Pegg - Frost , πιστευω σαν το Shaun of the Dead δυσκολα θα ξαναβγαλουν

Πολυ καλυτερο ομως απο το Hot Fuzz αυτο ειναι σιγουρο , και ωραιο το animation του Paul

Καλυτερο απο το Hot Fuzz to Paul? Jesus christ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.