Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Super 8 5/10

Πολύ νταβαντούρι εκρήξεις χαμός αλλά απο σενάριο και ερμηνείες πολύ φλάτ.

Στο τέλος έχει φάση που δείχνει ενα κλιπάκι την ώρα που δείχνει τους τίτλους τέλους. (δεν λέω άλλα για να μην spoilαρω)

Sucker Punch (2011) - IMDb 6+/10 (ποιο πολύ για το οπτικό κομμάτι, αλλιώς 5/10)

Νερόβραστη και ψιλό βαρετή ταινία. Δυστυχώς. Video game ή PC demo θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω. Ο σκηνοθέτης νομίζω προσπάθησε να φτιάξει μια ταινία η οποία απλά θα ικανοποιήσει όλους τους νεαρούς gamers και τίποτα περισσότερο. Η πρωταγωνίστρια θα συμφωνήσω με άλλους που ήδη έγραψαν σχετικά. Μία έκφραση σε όλη την ταινία. Η χαρά, η ικανοποίηση, η λύπη ή ο φόβος διαφέρουν κατά 1-2 χιλιοστά στο πρόσωπό της max. Μπορεί να είναι και οδηγία του σκηνοθέτη. Αλλά και οι σκηνές μάχης είναι ψιλό άνοστες. Τόσο οι κινήσεις των πρωταγωνιστριών όσο και οι εκφράσεις τους στις σκηνές μάχης, μοιάζουν μάλλον ψεύτικες.

Υ.Γ. Ολίγον inception λογική στο story ή κάνω λάθος;

Πρώτο επίπεδο η λοβοτομή, δεύτερο ο χορός

Sucker Punch (2011) - IMDb 6+/10 (ποιο πολύ για το οπτικό κομμάτι, αλλιώς 5/10)

Νερόβραστη και ψιλό βαρετή ταινία. Δυστυχώς. Video game ή PC demo θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω. Ο σκηνοθέτης νομίζω προσπάθησε να φτιάξει μια ταινία η οποία απλά θα ικανοποιήσει όλους τους νεαρούς gamers και τίποτα περισσότερο. Η πρωταγωνίστρια θα συμφωνήσω με άλλους που ήδη έγραψαν σχετικά. Μία έκφραση σε όλη την ταινία. Η χαρά, η ικανοποίηση, η λύπη ή ο φόβος διαφέρουν κατά 1-2 χιλιοστά στο πρόσωπό της max. Μπορεί να είναι και οδηγία του σκηνοθέτη. Αλλά και οι σκηνές μάχης είναι ψιλό άνοστες. Τόσο οι κινήσεις των πρωταγωνιστριών όσο και οι εκφράσεις τους στις σκηνές μάχης, μοιάζουν μάλλον ψεύτικες.

Υ.Γ. Ολίγον inception λογική στο story ή κάνω λάθος;

Πρώτο επίπεδο η λοβοτομή, δεύτερο ο χορός

Η επιδίωξη του σκηνοθέτη και των συντελεστών της ταινίας ήταν να έχει τα χαρακτηριστικά ενός Manga.

Νομίζω το πέτυχαν στο ακέραιο.

Μπορεί να ξενίζει εμάς τους δυτικούς. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας : )

Η επιδίωξη του σκηνοθέτη και των συντελεστών της ταινίας ήταν να έχει τα χαρακτηριστικά ενός Manga.

Νομίζω το πέτυχαν στο ακέραιο.

Μπορεί να ξενίζει εμάς τους δυτικούς. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας : )

Δεν νομίζω ότι το κατάφεραν και έχω αυτή την άποψη επειδή απλά δεν με ικανοποίησε η ταινία στον βαθμό που περίμενα και όχι επειδή τα θέλω όλα δικά μου. Ούτε με ξενίζει... εμένα τον δυτικό, διότι αν βλέπω animated movies 4 στις 5 από αυτές προέρχονται από Ιαπωνία μεριά.

Sucker Punch

Πρωτότυπη και μου άρεσε αρκετά. 7,2

Τωρα την πρωτοτυπια δεν ξερω που την βρισκεις.Να πεις ωραια εφφε οκ,ωραια νουνακια οκ, μπολικο ξυλο οοοοοοοοοκ αλλα οχι και πρωτοτυπη.

Και να ρωτησω κατι που εχω παρατηρησει σε μερικους:καθεστε και βαθμολογείτε δεκατο δεκατο μια ταινια?πως βγαινει

το 7,2 ?

Εχω καει ρε μαζευω τις σταχτες μου απο το πατωμα.:hang3:

Ειδα Taxi 1,2,3,4.Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα περιμενα κατι καλυτερο,εχει μεγαλο ονομα η ταινια.Γυρω στο 6-7 οι πρωτες τρεις και καπου στο 5 η τελευταια.

Planet of the Apes.5/10.

Τρελη παπατζα.Εχω στα σκαρια και τα παλια μπας και λενε τπτ.Αν και σαι φαι τοσο παλιο δυσκολα(για τα γουστα μου τουλαχιστον).

The Hit List.6/10.

Συμπαθητικο.

Henry's Crime.5/10.

Βλεπετε αλλα αν το δεις λιγο ψυχρα ειναι καθυστερημενο.Εχει πιασει πατο ο Keanu Reeves τα τελευταια χρονια.

Και τελος ειδα Back to the Future Part Ι,II να θυμηθω λιγο τα παλια.Αψογες ρε ,τελειες.Οτι καλυτερο εχει δημιουργησει η ανθρωποτητα τα τελευταια δεν ξερω και γω ποσα χρονια:p.

Eννοειτε 10/10 και για τις 2(λιγο υπερβολικος αλλα δεν πειραζει:p).

Και το The Power Of Love τα σπαει

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-NMph943tsw]YouTube - ‪Back To The Future Music Video - The Power Of Love‬‏[/ame]

Παμε για την τριτη:p η μονη που δεν θυμαμαι που καλα.

Α ρε Zemeckis θελουμε και αλλες ταινιαρες απο σενα:)

A και ξεχασα, η πρωτη εμφανιση στο γυαλι του Elijah Wood:p

capturesg.jpg

Τωρα την πρωτοτυπια δεν ξερω που την βρισκεις.Να πεις ωραια εφφε οκ,ωραια νουνακια οκ, μπολικο ξυλο οοοοοοοοοκ αλλα οχι και πρωτοτυπη.

Και να ρωτησω κατι που εχω παρατηρησει σε μερικους:καθεστε και βαθμολογείτε δεκατο δεκατο μια ταινια?πως βγαινει

το 7,2 ?

Δεν θυμάμαι να έχω δει παρόμοια (δεν λέω ότι δεν υπάρχει).

Τώρα για την βαθμολογία, την υπολογίζω όπως βαθμολογούν στις πανελλήνιες....

Δεν θυμάμαι να έχω δει παρόμοια (δεν λέω ότι δεν υπάρχει).

Τώρα για την βαθμολογία, την υπολογίζω όπως βαθμολογούν στις πανελλήνιες....

:OT:δηλαδή την βλέπεις εσύ και ένας φίλος σου, την βαθμολογείτε και οι 2 και βγάζεις μέσο όρο ? και σε περίπτωση μεγάλης απόκλισης βάζετε και 3ο να βλέπει την ταινία ?:OT:

Sucker Punch κι εδώ :p

Girls, Guns, Blades. Τίποτα άλλο, για να ξέρετε τι θα δείτε. Η υπόθεση υπάρχει στοιχειωδώς για να δεθούν διάφορες σκηνές που θα θυμίσουν Final Fantasy, Call of Duty, Stalker, Bioshock κλπ.

Δείτε τη όλοι οι gamers οπωσδήποτε.

Οπτικά ΆΡΙΣΤΗ. Soundtrack υπέροχο. Σκηνοθεσία επίσης τρομερή. Το cast για το ρόλο του καλό, η πρωταγωνίστρια μονίμως ανέκφραστη ΑΛΛΑ επειδή δεν μου ξένισε θα θεωρήσω ότι έτσι πρέπει να είναι.

Γενικά η ταινία είναι απόλαυση στο μάτι και στο αυτί και τίποτα άλλο.

Δεν την είδαμε ποτέ να χορεύει, αλλά δεν έδειξε να το 'χει κιόλας, ίσως για αυτό.

Αν ψάχνετε να βρείτε σενάριο, θα χρειαστείτε λοβοτομή εσείς στο τέλος :p

Sucker Punch κι εδώ :p

Girls, Guns, Blades. Τίποτα άλλο, για να ξέρετε τι θα δείτε. Η υπόθεση υπάρχει στοιχειωδώς για να δεθούν διάφορες σκηνές που θα θυμίσουν Final Fantasy, Call of Duty, Stalker, Bioshock κλπ.

Οπτικά ΆΡΙΣΤΗ. Soundtrack υπέροχο. Σκηνοθεσία επίσης τρομερή. Το cast για το ρόλο του καλό, η πρωταγωνίστρια μονίμως ανέκφραστη ΑΛΛΑ επειδή δεν μου ξένισε θα θεωρήσω ότι έτσι πρέπει να είναι.

Γενικά η ταινία είναι απόλαυση στο μάτι και στο αυτί και τίποτα άλλο.

Συμφωνώ απολύτως.

Από εμένα 8/10 γιατί είδα ότι ακριβώς περίμενα!!!!!!!:dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.