akilleas Ιούνιος 22, 2011 #7341 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Και η Vodafone δίνει 1+1 εισητήρια στα Village και στα Ster αν θυμάμαι καλά.Έχεις κάποιο λινκ;Δεν έχω ξανακούσει για κάτι τέτοιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 22, 2011 #7342 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Ειναι μονο για Odeon και Sters, εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 22, 2011 #7343 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Πάρτε το αλλιώς. Εδώ συζητάμε για ταινίες. Αν θέλετε κάντε άλλο θέμα με τις προσφορές των κινηματογράφων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 22, 2011 #7344 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Super 8 5/10 Πολύ νταβαντούρι εκρήξεις χαμός αλλά απο σενάριο και ερμηνείες πολύ φλάτ. Στο τέλος έχει φάση που δείχνει ενα κλιπάκι την ώρα που δείχνει τους τίτλους τέλους. (δεν λέω άλλα για να μην spoilαρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 22, 2011 #7345 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Sucker Punch (2011) - IMDb 6+/10 (ποιο πολύ για το οπτικό κομμάτι, αλλιώς 5/10)Νερόβραστη και ψιλό βαρετή ταινία. Δυστυχώς. Video game ή PC demo θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω. Ο σκηνοθέτης νομίζω προσπάθησε να φτιάξει μια ταινία η οποία απλά θα ικανοποιήσει όλους τους νεαρούς gamers και τίποτα περισσότερο. Η πρωταγωνίστρια θα συμφωνήσω με άλλους που ήδη έγραψαν σχετικά. Μία έκφραση σε όλη την ταινία. Η χαρά, η ικανοποίηση, η λύπη ή ο φόβος διαφέρουν κατά 1-2 χιλιοστά στο πρόσωπό της max. Μπορεί να είναι και οδηγία του σκηνοθέτη. Αλλά και οι σκηνές μάχης είναι ψιλό άνοστες. Τόσο οι κινήσεις των πρωταγωνιστριών όσο και οι εκφράσεις τους στις σκηνές μάχης, μοιάζουν μάλλον ψεύτικες.Υ.Γ. Ολίγον inception λογική στο story ή κάνω λάθος;Πρώτο επίπεδο η λοβοτομή, δεύτερο ο χορός Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιούνιος 22, 2011 #7346 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Hall Pass (2011) 5/10 Μονο σε τετοιες ταινιες κατι τουμπανα ξανθιες προθυμοποιουνται να το κανουν με 40ρη παντρεμενο.επισης μονο στις ταινιες ο 40ρης θα αρνιοταν!χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 22, 2011 #7347 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Αστο ειχα φαει τρελο κολημα με την συγκεκριμενη.Την ειχα δει αρχικα στην τελευταια σεζον του scrubs.Δεν υπαρχει η τυπισσα απιστευτο σωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 22, 2011 #7348 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Sucker Punch (2011) - IMDb 6+/10 (ποιο πολύ για το οπτικό κομμάτι, αλλιώς 5/10)Νερόβραστη και ψιλό βαρετή ταινία. Δυστυχώς. Video game ή PC demo θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω. Ο σκηνοθέτης νομίζω προσπάθησε να φτιάξει μια ταινία η οποία απλά θα ικανοποιήσει όλους τους νεαρούς gamers και τίποτα περισσότερο. Η πρωταγωνίστρια θα συμφωνήσω με άλλους που ήδη έγραψαν σχετικά. Μία έκφραση σε όλη την ταινία. Η χαρά, η ικανοποίηση, η λύπη ή ο φόβος διαφέρουν κατά 1-2 χιλιοστά στο πρόσωπό της max. Μπορεί να είναι και οδηγία του σκηνοθέτη. Αλλά και οι σκηνές μάχης είναι ψιλό άνοστες. Τόσο οι κινήσεις των πρωταγωνιστριών όσο και οι εκφράσεις τους στις σκηνές μάχης, μοιάζουν μάλλον ψεύτικες.Υ.Γ. Ολίγον inception λογική στο story ή κάνω λάθος;Πρώτο επίπεδο η λοβοτομή, δεύτερο ο χορόςΗ επιδίωξη του σκηνοθέτη και των συντελεστών της ταινίας ήταν να έχει τα χαρακτηριστικά ενός Manga.Νομίζω το πέτυχαν στο ακέραιο.Μπορεί να ξενίζει εμάς τους δυτικούς. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 22, 2011 #7349 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Η επιδίωξη του σκηνοθέτη και των συντελεστών της ταινίας ήταν να έχει τα χαρακτηριστικά ενός Manga.Νομίζω το πέτυχαν στο ακέραιο.Μπορεί να ξενίζει εμάς τους δυτικούς. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας : )Δεν νομίζω ότι το κατάφεραν και έχω αυτή την άποψη επειδή απλά δεν με ικανοποίησε η ταινία στον βαθμό που περίμενα και όχι επειδή τα θέλω όλα δικά μου. Ούτε με ξενίζει... εμένα τον δυτικό, διότι αν βλέπω animated movies 4 στις 5 από αυτές προέρχονται από Ιαπωνία μεριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 22, 2011 #7350 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Green Lantern (2011) - IMDb Meh 6/10 Για καποιον που εχει γνωση της ιστοριας ειναι ψιλοξενερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 22, 2011 #7351 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Sucker PunchΠρωτότυπη και μου άρεσε αρκετά. 7,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 22, 2011 #7352 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Sucker PunchΠρωτότυπη και μου άρεσε αρκετά. 7,2 Τωρα την πρωτοτυπια δεν ξερω που την βρισκεις.Να πεις ωραια εφφε οκ,ωραια νουνακια οκ, μπολικο ξυλο οοοοοοοοοκ αλλα οχι και πρωτοτυπη. Και να ρωτησω κατι που εχω παρατηρησει σε μερικους:καθεστε και βαθμολογείτε δεκατο δεκατο μια ταινια?πως βγαινει το 7,2 ? Εχω καει ρε μαζευω τις σταχτες μου απο το πατωμα.:hang3: Ειδα Taxi 1,2,3,4.Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα περιμενα κατι καλυτερο,εχει μεγαλο ονομα η ταινια.Γυρω στο 6-7 οι πρωτες τρεις και καπου στο 5 η τελευταια. Planet of the Apes.5/10. Τρελη παπατζα.Εχω στα σκαρια και τα παλια μπας και λενε τπτ.Αν και σαι φαι τοσο παλιο δυσκολα(για τα γουστα μου τουλαχιστον). The Hit List.6/10. Συμπαθητικο. Henry's Crime.5/10. Βλεπετε αλλα αν το δεις λιγο ψυχρα ειναι καθυστερημενο.Εχει πιασει πατο ο Keanu Reeves τα τελευταια χρονια. Και τελος ειδα Back to the Future Part Ι,II να θυμηθω λιγο τα παλια.Αψογες ρε ,τελειες.Οτι καλυτερο εχει δημιουργησει η ανθρωποτητα τα τελευταια δεν ξερω και γω ποσα χρονια. Eννοειτε 10/10 και για τις 2(λιγο υπερβολικος αλλα δεν πειραζει). Και το The Power Of Love τα σπαει [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-NMph943tsw]YouTube - Back To The Future Music Video - The Power Of Love[/ame] Παμε για την τριτη η μονη που δεν θυμαμαι που καλα. Α ρε Zemeckis θελουμε και αλλες ταινιαρες απο σενα A και ξεχασα, η πρωτη εμφανιση στο γυαλι του Elijah Wood:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 23, 2011 #7353 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Τωρα την πρωτοτυπια δεν ξερω που την βρισκεις.Να πεις ωραια εφφε οκ,ωραια νουνακια οκ, μπολικο ξυλο οοοοοοοοοκ αλλα οχι και πρωτοτυπη.Και να ρωτησω κατι που εχω παρατηρησει σε μερικους:καθεστε και βαθμολογείτε δεκατο δεκατο μια ταινια?πως βγαινειτο 7,2 ?Δεν θυμάμαι να έχω δει παρόμοια (δεν λέω ότι δεν υπάρχει).Τώρα για την βαθμολογία, την υπολογίζω όπως βαθμολογούν στις πανελλήνιες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Ιούνιος 23, 2011 #7354 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Δεν θυμάμαι να έχω δει παρόμοια (δεν λέω ότι δεν υπάρχει).Τώρα για την βαθμολογία, την υπολογίζω όπως βαθμολογούν στις πανελλήνιες....:OT:δηλαδή την βλέπεις εσύ και ένας φίλος σου, την βαθμολογείτε και οι 2 και βγάζεις μέσο όρο ? και σε περίπτωση μεγάλης απόκλισης βάζετε και 3ο να βλέπει την ταινία ?:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 23, 2011 #7355 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Sucker Punch κι εδώ Girls, Guns, Blades. Τίποτα άλλο, για να ξέρετε τι θα δείτε. Η υπόθεση υπάρχει στοιχειωδώς για να δεθούν διάφορες σκηνές που θα θυμίσουν Final Fantasy, Call of Duty, Stalker, Bioshock κλπ. Δείτε τη όλοι οι gamers οπωσδήποτε. Οπτικά ΆΡΙΣΤΗ. Soundtrack υπέροχο. Σκηνοθεσία επίσης τρομερή. Το cast για το ρόλο του καλό, η πρωταγωνίστρια μονίμως ανέκφραστη ΑΛΛΑ επειδή δεν μου ξένισε θα θεωρήσω ότι έτσι πρέπει να είναι. Γενικά η ταινία είναι απόλαυση στο μάτι και στο αυτί και τίποτα άλλο. Δεν την είδαμε ποτέ να χορεύει, αλλά δεν έδειξε να το 'χει κιόλας, ίσως για αυτό. Αν ψάχνετε να βρείτε σενάριο, θα χρειαστείτε λοβοτομή εσείς στο τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούνιος 23, 2011 #7356 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Sucker Punch κι εδώ Girls, Guns, Blades. Τίποτα άλλο, για να ξέρετε τι θα δείτε. Η υπόθεση υπάρχει στοιχειωδώς για να δεθούν διάφορες σκηνές που θα θυμίσουν Final Fantasy, Call of Duty, Stalker, Bioshock κλπ. Οπτικά ΆΡΙΣΤΗ. Soundtrack υπέροχο. Σκηνοθεσία επίσης τρομερή. Το cast για το ρόλο του καλό, η πρωταγωνίστρια μονίμως ανέκφραστη ΑΛΛΑ επειδή δεν μου ξένισε θα θεωρήσω ότι έτσι πρέπει να είναι. Γενικά η ταινία είναι απόλαυση στο μάτι και στο αυτί και τίποτα άλλο. Συμφωνώ απολύτως. Από εμένα 8/10 γιατί είδα ότι ακριβώς περίμενα!!!!!!!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιούνιος 24, 2011 #7357 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 the rite.5/10 χωρίς άλλα σχόλια.age of heroes.Δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν ήταν χειρότερη από το drive angry.gran torino.8/10 πολύ ωραία ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 24, 2011 #7358 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 age of heroes.Δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν ήταν χειρότερη από το drive angry.Πω ρε γμτο και ηθελα να την δω..... Μην μπω καν στο κοπο δλδ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιούνιος 24, 2011 #7359 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 με τίποτα.θα σε πάρει ο ύπνος.είναι 1.30 ωρα και σου φαίνεται πως είναι 3 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 24, 2011 #7360 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 με τίποτα.θα σε πάρει ο ύπνος.είναι 1.30 ωρα και σου φαίνεται πως είναι 3 ώρες. Τοτε βαλτο Χ2 ταχύτητα και θα σου φανει σαν κανονικη ταινια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.