Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Insidious.8+/10.

Χρονια ειχα να δω τοσο καλη ταινια τρομου.Ατμοσφαιραρα λεμε.

Ωραιο το σεναριο επηρεασμενο απο τις cult ταινιες του ειδους.

Φοβερη και τρομερη η σκηνοθεσια του James Wan.

Μουσικη υποκρουση οπως ακριβως πρεπει να ειναι.

Ρε λεμε για ανατριχιλα σε ολη την διαρκεια της ταινιας.

Ποπο το δα και μονος με κλειστα φωτα , μουσκεμα στον ιδρωτα εγινα.

Ζουλαγα τα μπρατσα της πολυθρονας ολη την ωρα πονεσαν τα χερια μου:tomato:

Ριχνω κλεφτες ματιες πισω μου...:nada:

Ποιο μαξιλαρι ακριβως εχεις πανω σε αυτην την πολυθρονα?

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Δείτε και Blade runner και δεν πιστεύω όταν λέτε για το Planet of apes να εννοείται την φρέσκια μούφα και όχι το παλιό.

blade runner....... ΜUST όχι αστεία !

Sucker Punch 6,5/10

Sin city clone

Δεν θα το λεγα, αλλά δεν είναι και άσχετο..

.Η πρωταγωνιστρια ειχε επι 1 ωρα και 50 λεπτα την ιδια ηλιθια κλαψομ****κη εκφραση.

Ενα κομματι του εαυτου μου θα ηθελε

να δει εστω μια φορα την κοπελια να χορευει

Όντως, άλλη έκφραση ούτε για δείγμα.

Ένα κομμάτι του δικού μου εαυτού, συμφωνεί με ένα κομμάτι του δικού σου!:p

Monsters (2010) - IMDb

πολύ καλό αν και σε μερικές στιγμές αργό, 7/10

Επειδή θέλω να την δω αλλά εχω διαβάσει διάφορα, οι εξωγήινοι φαίνονται ποτέ? ή είναι σαν το lost που δεν μαθαίνουμε τίποτε στο τέλος? :hehe:

Επειδή θέλω να την δω αλλά εχω διαβάσει διάφορα, οι εξωγήινοι φαίνονται ποτέ? ή είναι σαν το lost που δεν μαθαίνουμε τίποτε στο τέλος? :hehe:

1.Δεν φαινονται ποτε παρα μονο μια φορα και αυτη κανουν σεξακι.Εγω ειχα ξενερωσει τη ζωη μου.Σε αλλους λεει αρεσε γιατι εξεταζε ενα πολυ ωραιο θεμα,της ειρηνικογητας των εξωγηινων. ffs

2.Σε ευχαριστω που εδωσες τις απαραιτητες πληροφοριες για να μη δω ΠΟΤΕ το Lost που ηδη ακουγα και βαριομουν μονο και μονο στην ιδεα,χωρις να ξερω και τον λογο. χαχα

1.Δεν φαινονται ποτε παρα μονο μια φορα και αυτη κανουν σεξακι.Εγω ειχα ξενερωσει τη ζωη μου.Σε αλλους λεει αρεσε γιατι εξεταζε ενα πολυ ωραιο θεμα,της ειρηνικογητας των εξωγηινων. ffs

2.Σε ευχαριστω που εδωσες τις απαραιτητες πληροφοριες για να μη δω ΠΟΤΕ το Lost που ηδη ακουγα και βαριομουν μονο και μονο στην ιδεα,χωρις να ξερω και τον λογο. χαχα

Χαίρομαι που σε βοήθησα γιατί εγώ τόσα χρόνια το έβλεπα με την ελπίδα ότι θα μάθω τα πάντα στο τελευταιο επεισόδιο και τελικά να μην πούμε τι πήρα :p

φαίνονται, όχι μόνο μια φορά όπως λέει ο hydra παραπάνω απλά όχι και ότι μονοπωλούν την οθόνη....

σκέψου ότι έγινε με $500k budget

Θελω να παω σινεμα αυριο με τη κοπελα.κατι παιζει με τις τεταρτες?γιατι ειδα κατι απο τη κοσμοτε για 2 εισιτηρια στη τιμη ενος.ειναι και καμια αλλη προσφορα?

Insidious 8/10 πολυ ωραιο στορυ και τρομερο soundtrack

Δεν μπορω να πω ομως οτι φοβηθηκα νταξ..:T:

Και σε καμια περιπτωση μην το δειτε με κοπελα...μιλαω εκπειρας..:hang3:

2:10 τα μεσανυχτα το ειδα ειχα αυηπνιες...:triniti:

:p

Δε ξερω για αλλες προσφορες αλλα αν πας να πατε απογευματακι να κανετε τη βολτα σας χαλαρα για να παρετε τα εισητηρια νωρις γιατι μετα γινεται χαμος!

Δε ξερω για αλλες προσφορες αλλα αν πας να πατε απογευματακι να κανετε τη βολτα σας χαλαρα για να παρετε τα εισητηρια νωρις γιατι μετα γινεται χαμος!

Όντως.

Νωρίς νωρίς τα εισιτήρια.

Εγώ κόντεψα τετάρτη στο Mall να χάσω την έναρξη:wall:

Γιατι συγκεκριμενα εχει τεταρτη κοσμο?παντως θα παμε αργα,δηλαδη κατα 10 και βαλε.εχει και τοτε πληθος?

Θελω να παω σινεμα αυριο με τη κοπελα.κατι παιζει με τις τεταρτες?γιατι ειδα κατι απο τη κοσμοτε για 2 εισιτηρια στη τιμη ενος.ειναι και καμια αλλη προσφορα?

Και η Vodafone δίνει 1+1 εισητήρια στα Village και στα Ster αν θυμάμαι καλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.